H SWISS ακολουθεί μια νέα στρατηγική με την ονομασία “Next-Generation Airline of Switzerland”, όπου στα πλαίσια αυτής επενδύει δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα που αφορούν την ανανέωση του στόλου, την πρόσθεσηνέωνελκυστικώνπροορισμών, αλλά και την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

H SWISS ακολουθεί μια νέα στρατηγική με την ονομασία “Next-Generation Airline of Switzerland”, όπου στα πλαίσια αυτής επενδύει δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα που αφορούν την ανανέωση του στόλου, την πρόσθεσηνέωνελκυστικώνπροορισμών, αλλά και την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Η SWISS βλέπει πτώση του λειτουργικού κέρδους σε CHF 212 εκατομμύριαΔημοσιεύθηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα της Swiss International Air Lines. Καταγράφεται πτώση λειτουργικών κερδών κατά 31% αλλά αύξηση αριθμού επιβατών και πληρότητας. Παράλληλα, ανακοινώθηκε αύξηση επενδύσεων για την ανανέωση του στόλου με στόχο την εξοικονόμηση καυσίμων και μείωση ρύπων.

Οι πελάτες της SWISS που κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της, SWISS.COM, μπορούν τώρα να κάνουν μια προσωρινή κράτηση σε ένα εγγυημένο ναύλο και να την διατηρήσουν μέχρι και 72 ώρες. Η  εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την θέση τους μέσα στο αεροσκάφος.  Και εκτός από τα κανονικά ταξίδια μετ’ επιστροφής, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα εύκολα να κάνουν online κράτηση για δρομολόγια  "open jaw" ή πολλαπλών ενδιάμεσων στάσεων.Με τη δημοτικότητα των online κρατήσεων να συνεχίζει να αυξάνεται, η SWISS επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών και επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της μέσω της ιστοσελίδας της SWISS.COM.

Η SWISS κάνει νέο ετήσιο ρεκόρ σε μεταφορά επιβατών για το 2012, αλλά ο τομέας παραμένει δύσκολος και τεταμένος σε επίπεδο κερδών. Η Swiss International Air Lines (SWISS) μετέφερε συνολικά 15.816.469 επιβάτες το 2012 - τον μεγαλύτερο ετήσιο όγκο στην ιστορία της Ελβετικής αεροπορίας. Ο μεγάλος αριθμός  επιβατών δεν μεταφράζεται απαραιτήτως σε ενισχυμένα κέρδη.  Επίσης τα καθαρά αποτελέσματα  της SWISS εξακολουθούν  να υποφέρουν από τις υψηλές τιμές του πετρελαίου και την αναγκαία πτωτική πορεία των τιμών των εισιτηρίων.Η SWISS κάνει νέο ετήσιο ρεκόρ σε μεταφορά επιβατών για το 2012, αλλά ο τομέας παραμένει δύσκολος και τεταμένος σε επίπεδο κερδών. Η Swiss International Air Lines (SWISS) μετέφερε συνολικά 15.816.469 επιβάτες το 2012 - τον μεγαλύτερο ετήσιο όγκο στην ιστορία της Ελβετικής αεροπορίας.

Κάθε πόλη της Ελβετίας σας προσφέρει πανέμορφα τοπία και μοναδικές εικόνες! Περπατήστε στην ξακουστή Bahnohfstrasse της Ζυρίχης και κάντε ένα μικρό tour στη λίμνη της με το τοπικό καραβάκι, μαγευτείτε από την κοσμοπολίτικη Γενεύη, ανακαλύψτε το πολιτισμικό κέντρο της Βασιλείας ή κάντε ατελείωτο shopping στα τεράστια εκπτωτικά χωριά του Λουγκάνο. Μην χάνετε χρόνο, κάντε τώρα κράτηση στο swiss.com και ξεφύγετε από την καθημερινότητα!Κάθε πόλη της Ελβετίας σας προσφέρει πανέμορφα τοπία και μοναδικές εικόνες! Περπατήστε στην ξακουστή Bahnohfstrasse της Ζυρίχης και κάντε ένα μικρό tour στη λίμνη της με το τοπικό καραβάκι, μαγευτείτε από την κοσμοπολίτικη Γενεύη, ανακαλύψτε το πολιτισμικό κέντρο της Βασιλείας ή κάντε ατελείωτο shopping στα τεράστια εκπτωτικά χωριά του Λουγκάνο. Μην χάνετε χρόνο, κάντε τώρα κράτηση στο swiss.com και ξεφύγετε από την καθημερινότητα!

geneva_nl_uk_en

H SWISS μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στη Γενεύη, προσθέτοντας μια ακόμη πτήση στο δρομολόγιό της. Ο Ελβετικός αερομεταφορέας επαναφέρει και πάλι τη δεύτερη καθημερινή πτήση από τις 11 Φεβρουαρίου 2012.

Ειδικές προσφορές από τη SWISSΟι γιορτές αποκτούν ακόμα πιο όμορφο άρωμα και χρώμα όταν συνδυάζονται με ένα ταξίδι!  Η SWISS σας δίνει τη δυνατότητα με τις ειδικές τιμές της να επισκεφτείτε μία από τις ονειρεμένες πόλεις της Β. Αμερικής.  Επιλέξτε προορισμό και θέση και φύγατε! Κλείστε το εισιτήριό σας επωφελούμενοι από τις πολύ καλές τιμές της ελβετικής αεροπορικής εταιρίας και πετάξτε και μέχρι μέσα σε ένα χρόνο, στις ομορφότερες πόλεις των ΗΠΑ.

valentinespecial nl uk ukΗ Swiss International Air Lines θα προσθέσει μία νέα απευθείας καθημερινή πτήση από Ζυρίχη για Πεκίνο από τον Φεβρουάριο 2012. Επίσης θα αυξήσει την διαθεσιμότητα της προς τον Β. Ατλαντικό με ένα μεγαλύτερο αεροσκάφος από Ζυρίχη για Νιούαρκ. Η SWISS ακόμα επεκτείνει το δίκτυο της από τη Γενεύη προσθέτοντας τη Νίκαια και αυξάνοντας τις συχνότητες της προς Μαδρίτη, Μόσχα και Λονδίνο (City).

a320_1Η SWISS βελτίωσε το πρώτο τρίμηνο του 2011 τα λειτουργικά της αποτελέσματα παρά την παγκόσμια αβεβαιότητα. Η Swiss International Air Lines (Group) σημείωσε λειτουργικά κέρδη 16 εκατ. ελβετικά φράγκα για τους τρεις πρώτους μήνες του 2011. Το αποτέλεσμα αυτό είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τα 10 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα λειτουργικές ζημίες που υπέστη για το πρώτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, λόγω κυρίως της οικονομικής κρίσης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr