ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ με τη δύναμη του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΑΠΟΥΝΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙ, για την προσωπική υγιεινή & την ολική καθαριότητα του νοικοκυριού! Τα Ελληνικά, κατάλληλα για Vegan , 100% φυσικά-φυτικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής & καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ, με την δύναμη των στοιχείων του Κλασσικού Πράσινου Σαπουνιού αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο τόσο για την προσωπική υγιεινή και την καθαριότητα όλων των μελών της οικογένειας όσο και για την ολική απολύμανση του νοικοκυριού.

Η μεταφορά επιβατών, αποσκευών και συνοδευόμενων αυτοκινήτων πραγματοποιείται με τα τακτικά και έκτακτα δρομολόγια, τα οποία ανακοινώνονται, από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο επιβατικό κοινό [https://tickets.trainose.gr/dromologia/ ]. Η σύμβαση μεταφοράς, την οποία συνάπτει ο επιβάτης με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κατά το χρόνο αγοράς του τίτλου μεταφοράς του, αποδεικνύεται με έναν, ή περισσότερους τίτλους μεταφοράς (στη μορφή που έχει εκάστοτε εγκρίνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ), οι οποίοι παραδίδονται στον επιβάτη.

Ποιά είναι τα δικαιώματά σας κατά τη διαμονή σας στο παραθεριστικό κατάλυμα που επιλέξατε; Ποια είναι τα κριτήρια που καθορίζονται από τον ΕΟΤ; Πότε μπορείτε να ακυρώσετε μια κράτηση χωρίς ακυρωτικά; Τι μπορείτε να κάνετε αν οι παροχές δεν ήταν ισάξιες με τις διαφημιζόμενες; Ποιές είναι οι κυρώσεις αν ο ξενοδόχος αθετήσει κάποια από τις υποχρεώσεις του; Μάθετε για τις υποχρεώσεις των ξενοδόχων και τις δικές σας ως πελάτες και απολαύστε διακοπές χωρίς παρατράγουδα...

Επισημάνσεις ετικετών στα τρόφιμα

Σύμφωνα με τους Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ. (Αριθμ. Α2-718/28.7.2014 - ΦΕΚ Β' 2090/31-07-2014) που ισχύουν από 31 Ιουλίου 2014, τα εδώδιμα προϊόντα προσυσκευασμένα και μη, πρέπει να φέρουν σειρά από ενδείξεις και πληροφορίες με στόχο την πληροφόρηση και την προστασία του καταναλωτή. Δείτε τα σχετικά άρθρα της νέας Κωδικοποίησης των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. - Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δέχεται, καθημερινά, παράπονα-καταγγελίες Καταναλωτών, για την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών, που παρέχονται στους καταναλωτές, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Ο 15Αύγουστος πλησιάζει και αποτελεί ευκαιρία, για μια τελευταία «ανάσα», πριν το χειμώνα. Επειδή, λοιπόν, κάθε χρόνο, αυτήν την περίοδο, η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη, ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να μη γίνουμε θύματα κάποιων «αετονύχηδων».

Πήραμε την άδεια, φορτώσαμε το αυτοκίνητο, είμαστε έτοιμοι για την απόδραση του καλοκαιριού. Πριν από οποιαδήποτε ταξίδι μας με αυτοκίνητο πρέπει να ελέγξουμε το αυτοκίνητό μας (υγρά, ελαστικά, ηλεκτρολογικά) και φυσικά, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ακολουθούμε τους βασικούς κανόνες οδικής συμπεριφοράς.

Αποσκευές και ταξίδι

Πόσες φορές δεν έχετε ανοίξει τη βαλίτσα μετά τις διακοπές για να συνειδητοποιήσετε ότι τελικά πάλι ξεχάσατε κάτι στο ξενοδοχείο; Τι κι αν κοιτάζετε μανιωδώς το χώρο πριν κάνετε check out; Σχεδόν πάντα κάποιο μικρό ή μεγάλο αντικείμενο βρίσκει τον τρόπο να ξεγλιστρήσει έξω από τη βαλίτσα. Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr διενήργησε έρευνα σχετικά με τα αντικείμενα που ξεχνάνε οι ταξιδιώτες φεύγοντας και παρουσιάζει τα αποτελέσματα...

air_delayΗ Ευρωπαϊκή Ένωση θέσπισε ένα σύνολο δικαιωμάτων, για να εξασφαλίσει την ορθή αντιμετώπιση των επιβατών, που ταξιδεύουν, αεροπορικώς. Τα δικαιώματά μας ισχύουν τόσο, για τις προγραμματισμένες, όσο και για τις έκτακτες πτήσεις (συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών μεταφορών, που εντάσσονται σε κάποιο πακέτο διακοπών). Επίσης, η νομοθεσία, που προστατεύει τα δικαιώματά μας, εφαρμόζεται όχι μόνο στους επιβάτες, οι οποίοι αναχωρούν, από αεροδρόμιο, το οποίο βρίσκεται, σε κράτος μέλος, αλλά επίσης, εφόσον η αεροπορική εταιρεία, η οποία πραγματοποιεί την πτήση, είναι κοινοτικóς αερομεταφορέας, και στους επιβάτες, οι οποίοι αναχωρούν, από τρίτη χώρα, προς κράτος μέλος.

Διακοπές & διαμονή. Πριν φύγεις, σημείωσε...Πώς επικυρώνεται μια κράτηση; Πόση προκαταβολή πρέπει να στείλετε; Πώς αποζημιώνεστε αν δεν βρείτε το κατάλυμα όπως το περιμένατε; Τι συμπεριλαμβάνετε στην τιμή και πώς είστε κατοχυρωμένοι ότι θα πάρετε αυτό για το οποίο πληρώσατε; Τι ισχύει με τα κάμπινγκ; Το ΚΕ.Π.ΚΑ (Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών) μας ενημερώνει για τις τιμές, τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων, για το τι ισχύει ως αποζημίωση/ προκαταβολή/ ακύρωση και για τη διαμονή σε ξενοδοχεία/ κάμπινγκ ή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr