Η British Airways προσθέτει δύο νέες απευθείας πτήσεις από Λονδίνο σε Χανιά και Καλαμάτα, ενισχύοντας έτσι το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της προς την Ελλάδα για το 2016. Η αεροπορική εταιρεία ενισχύει επίσης και τα δρομολόγια σε Σαντορίνη και Κέρκυρα, με περισσότερες πτήσεις ανά εβδομάδα.

Η British Airways προσθέτει δύο νέες απευθείας πτήσεις από Λονδίνο σε Χανιά και Καλαμάτα, ενισχύοντας έτσι το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων της προς την Ελλάδα για το 2016. Τα νέα δρομολόγια είναι διαθέσιμα προς κράτηση στο www.ba.com από την Τρίτη 17 Νοεμβρίου, ενώ οι πτήσεις και για τα δύο δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 30 Απριλίου 2016.

Η British Airways, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στην Ελληνική τουριστική αγορά, ανακοίνωσε πρόσφατα, την προσθήκη δύο νέων απευθείας προορισμών στο δίκτυο των δρομολογίων της για το καλοκαίρι 2015, αυτών της Ρόδου και του Ηρακλείου. Η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα συνδέει το Λονδίνο με τη Ρόδο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, και οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 29 Απριλίου 2015, ενώ για το Ηράκλειο οι πτήσεις θα φτάνουν τις τέσσερις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, με ημερομηνία έναρξης τις 26 Απριλίου. Και για τους δύο προορισμούς οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται απευθείας από το αεροδρόμιο του Gatwick και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Η British Airways, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή της στην Ελληνική τουριστική αγορά, ανακοίνωσε πρόσφατα, την προσθήκη δύο νέων απευθείας προορισμών στο δίκτυο των δρομολογίων της για το καλοκαίρι 2015, αυτών της Ρόδου και του Ηρακλείου.

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία θα συνδέει το Λονδίνο με τη Ρόδο δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, και οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 29 Απριλίου 2015, ενώ για το Ηράκλειο οι πτήσεις θα φτάνουν τις τέσσερις την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, με ημερομηνία έναρξης τις 26 Απριλίου. Και για τους δύο προορισμούς οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται απευθείας από το αεροδρόμιο του Gatwick και θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια της British Airways στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: “Η British Airways συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο των δρομολογίων της και τοποθετεί την Ελλάδα και τους Ελληνικούς νησιωτικούς προορισμούς υψηλά στο χάρτη των προτεραιοτήτων της για το καλοκαίρι του 2015. Η ανακοίνωση απευθείας πτήσεων σε δύο πολύ δημοφιλείς προορισμούς, όπως είναι η Ρόδος και το Ηράκλειο, έρχονται να προστεθούν στις απευθείας πτήσεις σε Κω & Κέρκυρα, οι οποίες ανακοινώθηκαν μόλις τον περασμένο μήνα. Οι 4 αυτοί καινούριοι προορισμοί θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Θεσσαλονίκης. Όλοι αυτοί οι προορισμοί αποδεικνύουν ότι στον πυρήνα των δραστηριοτήτων μας βρίσκονται πάντα οι επιβάτες μας και η επιθυμία μας να προσφέρουμε άριστες ταξιδιωτικές υπηρεσίες και πρόσβαση σε μοναδικούς προορισμούς διακοπών. Επιπλέον, είμαστε χαρούμενοι που μέσα από αυτές τις πτήσεις θα συνδράμουμε και εμείς στην ανάκαμψη της τουριστικής κίνησης στην Ελλάδα και θα τονώσουμε την εκάστοτε τοπική κοινωνία και αγορά.”

Οι πτήσεις για Ρόδο και Ηράκλειο έχουν ήδη ανοίξει προς πώληση μέσα από το ba.com ή μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων από το τέλος Οκτωβρίου.

kids4

Η British Airways προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στις οικογένειες που ταξιδεύουν με τα παιδιά. Επίσης το πλήρωμα καμπίνας και οι πιλότοι φροντίζουν ώστε τα παιδιά που ταξιδεύουν με την British Airways να έχουν ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι. Η British Airways έχει ετοιμάσει μία λίστα με τις πιο χρήσιμες συμβουλές για τις χιλιάδες οικογένειες που ταξιδεύουν με μικρά παιδιά αυτό το καλοκαίρι.

Ανακοινώθηκε το θερινό πρόγραμμα της British AirwaysH British Airways ανακοινώνει το πρόγραμμα δρομολογίων της για τη θερινή περίοδο. Τέσσερις πτήσεις καθημερινά από Αθήνα για Λονδίνο Heathrow & τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη για Λονδίνο Gatwick.

Ηλεκτρονική Κάρτα ΕπιβίβασηςΟι επιβάτες μέλη του Executive Club της British Airways που αναχωρούν από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έχουν πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν την έξυπνη φορητή τους συσκευή (συσκευές iPhone, iPod, Blackberry ή Android) προκειμένου να ολοκληρώνουν εύκολα και γρήγορα εκτός από το check-in και την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος χάρη στη νέα ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης (Mobile Boarding Pass).

H British Airways επενδύει στα βιοκαύσιμαΣε συνεργασία με τον Όμιλο Solena η British Airways θα δημιουργήσει στην Ευρώπη την πρώτη μονάδα παραγωγής βιοκαυσίμων ειδικά για αεροσκάφη και από το 2014 θα χρησιμοποιήσει σε μέρος του στόλου της το νέο αυτό καύσιμο με χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα. Το νέο καύσιμο θα παράγεται από απόβλητα βιομάζας σε μια τεχνολογικά προηγμένη μονάδα η οποία θα είναι σε θέση να μετατρέψει σε καύσιμα για αεροσκάφη, απόβλητα που διαφορετικά προορίζονται για απόρριψη σε χώρους υγειονομικής ταφής.

Επιλέξτε Club World - Πετάξτε First Class!Η British Airways ανακοινώνει μια ακόμη ελκυστική προσφορά για το επιβατικό της κοινό που σχεδιάζει να διασχίσει τον Ατλαντικό, κάνοντας την απόλυτη πολυτέλεια πιο προσιτή για όλους.

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BRITISH AIRWAYSΗ British Airways ανακοινώνει νέες μοναδικές προσφορές για όσους επιβάτες προγραμματίζουν να επισκεφτούν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή τον Καναδά. Οι τιμές ισχύουν για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2011, ενώ η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι και την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010.

O Dev Patel, πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής ταινίας Slumdog Millionaire, διακόσμησε το αεροσκάφος με μια γιγάντια γιρλάντα από λουλούδια ενώ τοποθέτησε το παραδοσιακό ινδικό bindi στο ρύγχος του αεροσκάφους. Foto: Getty ImagesΤο νέο Boeing 777-300ER, ένα πραγματικό κομψοτέχνημα που αντικατοπτρίζει το μελλοντικό πρόσωπο της British Airways, πραγματοποίησε την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου την παρθενική του πτήση προς το Μουμπάι της Ινδίας. Κατά την τελετή που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της παρθενικής του πτήσης, ο Dev Patel, πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής ταινίας Slumdog Millionaire, διακόσμησε το αεροσκάφος με μια γιγάντια γιρλάντα από λουλούδια ενώ τοποθέτησε το παραδοσιακό ινδικό bindi στο ρύγχος του αεροσκάφους.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr