H SWISS ακολουθεί μια νέα στρατηγική με την ονομασία “Next-Generation Airline of Switzerland”, όπου στα πλαίσια αυτής επενδύει δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα που αφορούν την ανανέωση του στόλου, την πρόσθεσηνέωνελκυστικώνπροορισμών, αλλά και την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

H SWISS ακολουθεί μια νέα στρατηγική με την ονομασία “Next-Generation Airline of Switzerland”, όπου στα πλαίσια αυτής επενδύει δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα που αφορούν την ανανέωση του στόλου, την πρόσθεσηνέωνελκυστικώνπροορισμών, αλλά και την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Έτσι λοιπόν, με την έναρξη του νέου καλοκαιρινού προγράμματος, προστίθενται 22 νέοι Ευρωπαϊκοί προορισμοί στο δίκτυο της Ζυρίχης και 16 εβδομαδιαίες πτήσεις που θα συνδέουν την Γενεύη με το Λουγκάνο. Επίσης, η SWISS αλλάζει την καμπίνα σε όλα τα AIRBUS που εκτελούν πτήσεις στην Ευρώπη, όπως παράλληλα ανανεώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται κατά τη διάρκεια των πτήσεων, στην οικονομική θέση.

Η Θεσσαλονίκη ανάμεσα στους 22 νέους Ευρωπαϊκούς προορισμούς της SWISS

Η SWISS προσθέτει 22 νέους προορισμούς στο Ευρωπαϊκό δίκτυο της Ζυρίχης. Αναλυτικότερα οι πτήσεις για Νάπολι, Μπάρι, Μπιλμπάο, Πόρτο, Τουλούζ, Λειψία, Δρέσδη, Γκρατς, Γκέτεμποργκ, Ελσίνκι, Ρίγα, Κρακοβία, Λιουμπλιάνα, Σαράγεβο, Σόφια και Ζάγκρεμπ θα πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια όλου του έτους, ενώ προορισμοί, όπως η Θεσσαλονίκη, η Σμύρνη, το Παλέρμο, το Μπρίντιζι, η Μάλτα και το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλλα, θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Παράλληλα, αυξάνει το εύρος των υπηρεσιών της από το αεροδρόμιο της Γενεύης, συνδέοντας με εβδομαδιαίες πτήσεις την Κέρκυρα και το Ηράκλειο.  Επιπλέον, θα προστεθούν 16 πτήσεις την εβδομάδα, από Γενεύη προς Λουγκάνο. Συνεπώς, οι καινοτομίες αυτές διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά ελκυστικό πρόγραμμα απευθείας πτήσεων από την Ελβετία. 

Συγχρόνως, αξίζει να σημειωθεί πως η SWISS σε συνεργασία με την θυγατρική της, Edelweiss Air, συνδέει και φέτος το καλοκαίρι την Ελβετία με διάφορους ελκυστικούς προορισμούς στην Ελλάδα όπως το Ηράκλειο, την Κω, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονος, την Κέρκυρα αλλά και την Λάρνακα.

Ανακαίνιση στον Ευρωπαϊκό στόλο, τύπου AIRBUS

Η SWISS θα παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές στην καμπίνα των αεροσκαφών τύπου AIRBUS, που χρησιμοποιούνται για τα Ευρωπαϊκά δρομολόγια. Η ανακαίνιση θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, ακολουθώντας μια σειρά από βελτιώσεις για τα Α320 και Α321. Έτσι λοιπόν, χάρη στα πρωτοποριακά νέα καθίσματα, προσφέρεται περισσότερος χώρος για τα πόδια με αποτέλεσμα μεγαλύτερη άνεση κατά την διάρκεια του ταξιδίου. Επίσης, αυξάνεται η χωρητικότητα των αεροσκαφών, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη άνεση στην Business Class αλλά και στην Economy. Πιο συγκεκριμένα, αυξάνονται τα καθίσματα κατά 12 στα Α320 και κατά 19 στα Α321. Οι εσωτερικοί χώροι των καμπινών ανακαινίζονται, ώστε να αποκτήσουν μια αρμονική αισθητική με τα Lounges της SWISS, αλλά και με τα αεροσκάφη που εκτελούν διηπειρωτικές πτήσεις. Το πρώτο ανακαινισμένο Α320 αναλαμβάνει δράση στα τέλη Νοεμβρίου.

Νέες υπηρεσίες φαγητού για την οικονομική θέση των Ευρωπαϊκών πτήσεων

Σύμφωνα με την προσέγγιση της SWISS, όλα τα προϊόντα εστίασης θα προέρχονται από ντόπιους παραγωγούς σε καθημερινή βάση. Θα προσφέρονται –ανάλογα με την διάρκεια της πτήσης- ζεστές πίτες (Κις Λορέν), φρέσκα αρτοσκευάσματα είτε (σε μεγαλύτερης διάρκειας πτήσεις) φρέσκες σαλάτες και δελεαστικά γλυκά. Επιπροσθέτως, τα φρέσκα αυτά προϊόντα θα προσφέρονται σε νέες ελκυστικές συσκευασίες. Έτσι λοιπόν, η SWISS θα προσφέρει ποιοτικά Ελβετικά προϊόντα στην οικονομική θέση των Ευρωπαϊκών πτήσεων.

Επενδύσεις δισεκατομμυρίων σε έναν από τους πιο προηγμένους στόλους αεροσκαφών

Η SWISS συνεχώς επενδύει στον στόλο αεροσκαφών της. Αναλυτικότερα, στην κατηγορία των μικρών και μεσαίων αποστάσεων, θα παραλάβει 30 αεροσκάφη Bombardier CS100. Κατ αυτόν τον τρόπο, θα ξεκινήσει την αντικατάσταση των AVRO RJ100, από του χρόνου και έπειτα. Επίσης, η επέκταση συνεχίζεται περαιτέρω με την απόκτηση ενός νέου AIRBUS Α321ceo το 2016. Κατά την περίοδο 2019 – 2022 η SWISS θα προσθέσει ακόμα 10 νέα AIRBUS A320neos και 5 AIRBUS A321neos, ώστε να προχωρήσει στην ανάλογη αντικατάσταση. Όσο για την κατηγορία των διηπειρωτικών πτήσεων, 6 Boeing 777-300ERs θα ενταχθούν στον στόλο, μετά το 2016. Εν κατακλείδι, η επένδυση που αφορά την επέκταση του στόλου, φτάνει συνολικά το ύψος των 5 δισεκατομμυρίων σε ελβετικά φράγκα (CHF).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την νέα ιστοσελίδα της SWISS: www.swiss.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr