Η Emirates παρέχει μοναδικές προσφορές στους επιβάτες της που προγραμματίζουν να υποδεχτούν το 2023 με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες στο Ντουμπάι. Για τις κρατήσεις εισιτηρίων μετ’ επιστροφής, που θα πραγματοποιηθούν προς ή μέσω Ντουμπάι από τις 16 έως τις 29 Ιανουαρίου 2023, η Emirates παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν εισιτηρίων σε τρία από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στο Ντουμπάι -και συγκεκριμένα για το Παρατηρητήριο At the Top, Burj Khalifa, τo Dubai Fountain Boardwalk Experience και την 45λεπτη κρουαζιέρα The Yellow Boats Atlantis Blast Tour. Εσείς ακόμη να κλείσετε εισιτήριο;;;

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, ανακοινώνει μια νέα προσφορά για τους ταξιδιώτες που προγραμματίζουν να επισκεφτούν το Ντουμπάι μεταξύ 22 Σεπτεμβρίου και 8 Δεκεμβρίου 2022. Από σήμερα, όλοι οι επιβάτες της Emirates έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα δωρεάν εισιτήριο για το Μουσείο του Μέλλοντος, ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Ντουμπάι.

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι σε ισχύ για όλες τις κρατήσεις εισιτηρίων προς το Ντουμπάι που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως τις 2 Οκτωβρίου 2022. Αφορά κρατήσεις μέσω της διεύθυνσης emirates.com, με τη χρήση του κωδικού MFUTURE, ή των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 22 Σεπτεμβρίου 2022 έως 8 Δεκεμβρίου 2022 σε όλες τις κατηγορίες θέσης*.

Με το εισιτήριο για το Μουσείο του Μέλλοντος οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το μουσείο κατά τις εργάσιμες ώρες, έχοντας προβεί σε κράτηση -έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022- μέσω της διεύθυνσης museumofthefuture.ae και συμπληρώνοντας τον κωδικό εξαργύρωσης που θα λάβουν από την Emirates*.

Το Μουσείο του Μέλλοντος αποτελεί πόλο έλξης για τους επισκέπτες του Ντουμπάι και υποδέχεται όλες τις ηλικίες ώστε να δουν, να αγγίξουν και να διαμορφώσουν το μέλλον. Μέσα σε ένα κτίριο που έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα ιδιαίτερα στον κόσμο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το μέλλον, όπως αυτό θα έχει διαμορφωθεί σε 50 χρόνια από σήμερα.

Το Μουσείο παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να «πετάξουν» στο διάστημα, να εξερευνήσουν τα θαύματα της φύσης και να έρθουν πιο κοντά στην τεχνολογία που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής μας. Τα παιδιά μπορούν να γίνουν οι «Μελλοντικοί Ήρωες» και να ηγηθούν αποστολές με στόχο να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για την αναλυτική λίστα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://www.emirates.com/gr/greek/special-offers/your-free-tickets-to-museum-of-the-future

 • Οι αιτήσεις για τη συγκεκριμένη προσφορά πρέπει να υποβάλλονται τουλάχιστον 96 ώρες πριν από την άφιξη.
 • Εντός 96 ωρών από την αγορά εισιτηρίου για μια συγκεκριμένη πτήση από τη διεύθυνση emirates.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι επιβάτες θα λάβουν απευθείας επιβεβαιωτικό email από την Emirates με τον μοναδικό κωδικό εξαργύρωσης για το Μουσείο του Μέλλοντος.
 • Η κράτηση των δωρεάν εισιτηρίων για το Μουσείο του Μέλλοντος γίνεται μέσω της διεύθυνσης museumofthefuture.ae, συμπληρώνοντας τον κωδικό εξαργύρωσης που αποστέλλεται από την Emirates πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψη και το αργότερο έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022. Η χρήση του κωδικού εξαργύρωσης γίνεται μία φορά στη διεύθυνση museumofthefuture.ae και, μετά την κράτηση/εξαργύρωση του κωδικού, δεν είναι δυνατές οι αλλαγές.
 • Οι κωδικοί μίας χρήσης ισχύουν για όλες τις ημερομηνίες και ώρες έως τις 15 Δεκεμβρίου 2022, κατόπιν διαθεσιμότητας τη στιγμή της κράτησης.
 • Υπάρχει ένα δωρεάν εισιτήριο στην κράτηση στην οποία έχει προβεί κάθε επιβάτης.
 • Δεν διατίθενται κωδικοί για παιδιά κάτω των τριών ετών, καθώς έχουν ήδη τη δυνατότητα να επισκεφτούν δωρεάν το μουσείο. Οι επιβάτες απλώς κάνουν κράτηση των εισιτηρίων τους στην ιστοσελίδα, μαζί με τα δωρεάν εισιτήρια των ενηλίκων.
 • Τα παιδιά κάτω των 16 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα.

Η Emirates καθιστά το Ντουμπάι ακόμα πιο ελκυστικό ως προορισμό για τις καλοκαιρινές διακοπές, παρέχοντας στους επιβάτες της δωρεάν εισιτήρια σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), καθώς και πολλές δελεαστικές εκπτώσεις. Επιπλέον, η εκδήλωση-ορόσημο της πόλης «The Dubai Summer Surprises», επιστρέφει με ένα πλήρες πρόγραμμα με ψυχαγωγικές, πολιτιστικές και οικογενειακές δραστηριότητες.

MyEmiratesPassΟι επιβάτες της Emirates που είτε επιστρέφουν στο Ντουμπάι είτε το επισκέπτονται για πρώτη φορά, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν δωρεάν τα παρακάτω δημοφιλή αξιοθέατα των ΗΑΕ: Το εμβληματικό Burj Khalifa At The Top, με την εντυπωσιακή θέα από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου. Το κτίριο βρίσκεται στον 124ο και τον 125ο όροφο του εμβληματικού Burj Khalifa, παρέχοντας στους επιβάτες της Emirates τη δυνατότητα να απολαύσουν την πανοραμική θέα της πόλης σε υψόμετρο 555 μέτρων, πάνω από τη θάλασσα. Τα δωρεάν εισιτήρια έχουν ισχύ από τις 30 Ιουνίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Το The Dubai Fountains Boardwalk Experience, όπου οι επιβάτες της Emirates έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στα περίφημα νερά, τη μουσική και τα φωτεινά θεάματα, σε μια πλωτή πλατφόρμα σε απόσταση μόλις εννέα μέτρων από τα σιντριβάνια του Burj Khalifa. Το Louvre Abu Dhabi, το οποίο διηγείται ιστορίες που συνδέονται με την πλούσια συλλογή αντικειμένων, με το καθένα από αυτά να χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω. Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια συλλογή από 167 έργα τέχνης διεθνούς φήμης καλλιτεχνών σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά πολιτιστικά αξιοθέατα των ΗΑΕ.

BurjKhalifa2Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές καλοκαιρινές προσφορές της εταιρείας και να κλείσουν τα εισιτήριά τους εδώ. Οι καλοκαιρινές προσφορές ισχύουν για όσους επιβάτες επιστρέφουν στο Ντουμπάι, ανεξαρτήτου θέσης, για κρατήσεις που πραγματοποιούνται από 28 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου 2022 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Ιουλίου 2022 έως 30 Σεπτεμβρίου 2022. Η προσφορά είναι επίσης διαθέσιμη μέσω συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών πρακτόρων και επιλεγμένων καταστημάτων της Emirates.

Εξερευνήστε το Ντουμπάι με την Emirates

My Emirates Pass: Η κάρτα επιβίβασης της Emirates διπλασιάζει το ποσοστό των εκπτώσεων για το φετινό καλοκαίρι και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Οι επιβάτες της Emirates μπορούν να επωφεληθούν από μοναδικές εκπτώσεις σε εκατοντάδες καταστήματα λιανικής, αναψυχής και εστίασης, επιδεικνύοντας απλώς την κάρτα επιβίβασης της Emirates και ένα έγκυρο έγγραφο ταυτοποίησης. Μάθετε περισσότερα για το My Emirates Pass στην ιστοσελίδα: www.emirates.com/myemiratespass.

yacht sailing seychelles 0Συνεργάτες Skywards: Τα μέλη του προγράμματος Skywards της Emirates, μπορούν να κερδίσουν Μίλια και να επωφεληθούν από τις αγορές τους σε καταστήματα λιανικής στα ΗΑΕ και να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν Μίλια σε εισιτήρια και αναβαθμίσεις, καθώς και σε εισιτήρια για συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις. Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμά Skywards της Emirates, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.emirates.com/gr/greek/skywards/.

Ταξιδεύοντας στο Ντουμπάι: Το Ντουμπάι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και για αυτό το καλοκαίρι. Εκτός από ένα μεγάλο εύρος πολιτιστικών δραστηριοτήτων, αγορών και επιλογές φαγητού, το The Dubai Summer Surprises, ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης, περιλαμβάνει μία σειρά εκδηλώσεων, οικογενειακών δραστηριοτήτων και αποκλειστικών προσφορών για αγορές και διαγωνισμούς. Καθώς οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί χαλαρώνουν, η Emirates παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες πτήσεων προς το Ντουμπάι, από περισσότερους από 130 προορισμούς. Οι επιβάτες της Emirates μπορούν επίσης να απολαύσουν τις διακοπές τους στο Ντουμπάι και να επωφεληθούν από τις αποκλειστικές προσφορές της Emirates Holidays.

Η κάρτα επιβίβασης της Emirates είναι κάτι περισσότερο από ένα ταξιδιωτικό έγγραφο ή ένα ταξιδιωτικό αναμνηστικό, καθώς αποτελεί το «κλειδί» για τις καλύτερες προσφορές στο Ντουμπάι για αυτό το καλοκαίρι. Από την 1η Μαΐου και για πέντε μήνες (έως τις 30 Σεπτεμβρίου), η Emirates «ξεκλειδώνει» ακόμη περισσότερες προσφορές για όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν ή κάνουν στάση στο Ντουμπάι με το My Emirates Summer Pass.

Το «MyEmirates Pass» επανέρχεται για το καλοκαίρι δίνοντας στους επιβάτες ένα επιπλέον κίνητρο να επισκεφτούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Δίνοντας πρόσβαση στους κατόχους σε περισσότερες από 250 αποκλειστικές προσφορές σε εστιατόρια, spa και αξιοθέατα στα ΗΑΕ

Η Emirates δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες να ζήσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες στο Dubai και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την επιστροφή του χαρακτηριστικού πάσου της εταιρείας.To “MyEmiratesPass” μετατρέπει την κάρτα επιβίβασης της Emirates σε μια αποκλειστική κάρτα μέλους, προσφέροντας αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις στα ΗΑΕ. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Emirates προς ή μέσω του Dubai μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αύγουστου 2018, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια σειρά προσφορών για κάποια από τα καλύτερα σημεία του Ντουμπάι, δείχνοντας απλώς την κάρτα επιβίβασής τους* και την ταυτότητά τους.

Η Emirates παρουσίασε την Emirates Vintage Collection, μια συλλογή από εκλεκτά κρασιά που για 15 χρόνια φυλάσσονταν στο κελάρι της εταιρείας στη Βουργουνδία. Οι τέσσερις ετικέτες κρασιών που θα συμπεριληφθούν στα φετινά μενού είναι το Château Cheval Blanc 2004, το Château Haut Brion 2004, το Château Mouton Rothschild 2001 και το Château Margaux 1998. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, τα εκλεκτά αυτά κρασιά θα σερβίρονται στη First Class, σε επιλεγμένα δρομολόγια και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η Emirates παρουσίασε την Emirates Vintage Collection, μια συλλογή από εκλεκτά κρασιά που για 15 χρόνια φυλάσσονταν στο κελάρι της εταιρείας στη Βουργουνδία. Οι τέσσερις ετικέτες κρασιών που θα συμπεριληφθούν στα φετινά μενού είναι το Château Cheval Blanc 2004, το Château Haut Brion 2004, το Château Mouton Rothschild 2001 και το Château Margaux 1998. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, τα εκλεκτά αυτά κρασιά θα σερβίρονται στη First Class, σε επιλεγμένα δρομολόγια και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.


40b73d623fe9fca98a847f2a59bba32f LΑπό το 2006, η Emirates προμηθεύεται κρασιά για πολυετή φύλαξη, πολλά από τα οποία αγοράστηκαν «En Primeur» (σε πρώιμο στάδιο ωρίμανσης) ή όταν βρίσκονταν ακόμα μέσα σε βαρέλι. Η Emirates Vintage Collection αντιπροσωπεύει τα πιο διάσημα κρασιά. Πρόκειται για μια σπάνια συλλογή που είναι δύσκολο να βρεθεί αλλού. Η αεροπορική εταιρεία έχει καταφέρει να προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες, χάρη στη μοναδική της προσέγγιση στον τομέα της αγοράς κρασιών. Έχει δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις με μερικούς από τους πιο διάσημους αμπελώνες του κόσμου, για να επιλέγει και να εξασφαλίζει τα πιο σπάνια και εκλεκτά κρασιά για τους πελάτες της.

«Πήγαμε απευθείας στους οινοπαραγωγούς, επιλέξαμε αυτές τις σπάνιες, vintage ποικιλίες κρασιών και τα φυλάξαμε ένα προς ένα σε κελάρι στη Βουργουνδία για 15 τουλάχιστον χρόνια, πριν αποφασίσουμε ότι είναι έτοιμα για να τα προσφέρουμε. Χρειάστηκε πολλή υπομονή, σημαντική επένδυση και πολυετή σχεδιασμό. Στόχος μας είναι πάντα να εκπλήσσουμε και να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και με αυτή σειρά κρασιών θα απολαύσουν κάτι πραγματικά ιδιαίτερο», δήλωσε ο Joost Heymeijer, Senior Vice President, Inflight Catering της Emirates. Πρόσθεσε επίσης ότι «Προσπαθούμε να παρουσιάσουμε τις ετικέτες αυτές από την Emirates Vintage Collection με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επενδύουμε χρόνο στο να εκπαιδεύσουμε τα μέλη του πληρώματός μας, έχουμε σχεδιάσει νέα ποτήρια, καθώς και ένα μενού που θα συνοδεύει ιδανικά κάθε κρασί, με σκοπό να παρέχουμε εν πτήσει, ίδια εμπειρία απόλαυσης των υπέροχων αυτών κρασιών, με αυτή που παρέχεται στα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου».

Emirates FirstClassPrivate Suites lowΗ Emirates Vintage Collection λανσαρίστηκε πρόσφατα με το κρασί Château Cheval Blanc 2004, σε μια ξεχωριστή πτήση με προορισμό το Παρίσι. Ο Arnauld de Laforcade, ο Commercial Director του Κτήματος, παρουσίασε την ποικιλία αυτή, μέσα από ένα masterclass-έκπληξη στα 40.000 πόδια, στο εμβληματικό σαλόνι του A380 της Emirates. Η ξεχωριστή αυτή γευσιγνωσία έδωσε στους επιβάτες τη δυνατότητα να απολαύσουν το Château Cheval Blanc του 2004 και του 2006.

Παράλληλα, έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστά πιάτα για να συνοδεύσουν κάθε διαφορετική ετικέτα από τη συγκεκριμένη συλλογή. Η ομάδα εστίασης της Emirates συνεργάστηκε με τους σομελιέ της εταιρείας για να δημιουργήσουν γεύσεις που θα απογείωναν γευστικά το κάθε κρασί και θα προσέφεραν μια μοναδική γευστική εμπειρία εν πτήσει. Συνεχίζοντας με μενού εμπνευσμένα από την τοπική κουζίνα κάθε προορισμού, ένα ιδιαίτερο πιάτο, σε συνδυασμό με μια διαφορετική ποικιλία κρασιού, επιλέχθηκε για κάθε πτήση της Emirates. Για παράδειγμα, στις πτήσεις από και προς το Δουβλίνο, το Château Cheval Blanc 2004 θα συνοδεύει ιρλανδέζικο φιλέτο βοδινού, το οποίο σερβίρεται με dauphinoise πατάτας, πράσο και σπανάκι, baby καρότα και σος κρεμμυδιού. Το ίδιο κρασί συνδυάζεται επίσης με ψητό κρέας ελαφιού, σερβιρισμένο με σος θυμαριού, γογγύλι, baby καρότα και μικρά μπρόκολα στις πτήσεις προς Γενεύη.

Τα τέσσερα κρασιά θα προσφέρονται τμηματικά, κατά τη διάρκεια του έτους, σε διάφορες πτήσεις της Emirates σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλασία. Η συλλογή αυτή επιβεβαιώνει τη διαρκή επένδυση της Emirates σε ποικιλίες κρασιού από τη Βουργουνδία που βρίσκονται σταθερά στη λίστα κρασιών. Μόνο την περασμένη χρονιά, η αεροπορική εταιρεία αγόρασε από τη Γαλλία φιάλες κρασιών και σαμπάνιες ύψους 56 εκατομμυρίων δολαρίων.

emirates cuisinie1Από το 2006, η Emirates έχει επενδύσει 780 εκατομμύρια σε οίνους από όλο τον κόσμο, με σκοπό να παρέχει στους επιβάτες της μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, κατά τη διάρκεια της πτήσης τους. Σήμερα, η αεροπορική εταιρεία διαθέτει μια παγκοσμίου φήμης λίστα εκλεκτών κρασιών και σαμπάνιας, με περισσότερες από 80 ετικέτες οι οποίες προσφέρονται καθημερινά στις πτήσεις του δικτύου της. Μέσα στα επόμενα χρόνια, θα προστεθούν περισσότερες ετικέτες στην Emirates Vintage Collection, όταν επιτευχθεί το ιδανικό σημείο ωρίμανσης. Αυτή τη στιγμή, το κελάρι της Emirates στη Βουργουνδία διαθέτει 4,7 εκατομμύρια φιάλες κρασιών, κάποιες από τις οποίες θα προσφερθούν σε επιβάτες που θα ταξιδέψουν το 2027.

Η Emirates Vintage Collection

 • Emirates Wine Vintage Collection lowChâteau Cheval Blanc 2004: Σερβίρεται σε πτήσεις προς τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γενεύη.
  Château Margaux 1998: Είναι προγραμματισμένο να σερβίρεται σε πτήσεις προς την Αυστραλασία και σε συγκεκριμένα δρομολόγια προς ασιατικές χώρες, για περιορισμένη χρονική περίοδο, ξεκινώντας από τον Ιούνιο.
  Château Haut Brion 2004: Θα σερβίρεται σε πτήσεις προς την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία, από τον Οκτώβριο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
  Château Mouton Rothschild 2001: Θα σερβίρεται σε πτήσεις προς τη Γερμανία και την Αυστρία, από τον Ιούνιο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επίσης, σε πτήσεις προς τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γενεύη, από τον Νοέμβριο και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ο Όμιλος Emirates απασχολεί γυναίκες από περισσότερες από 150 εθνικότητες. Σχεδόν 1.150 γυναίκες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εργάζονται σε διάφορα τμήματα του Ομίλου, κατέχοντας μεταξύ άλλων και ανώτερες διοικητικές και εκτελεστικές θέσεις. Οι γυναίκες αποτελούν το 40% του εργατικού δυναμικού της Emirates, με την πλειοψηφία αυτών να στελεχώνουν το πλήρωμα καμπίνας. Πάνω από το 20% των διοικητικών θέσεων στηνEmirates ανήκουν σε γυναίκες. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Emirates τιμά τις γυναίκες υπαλλήλους της και τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο τους για την αεροπορική εταιρία, με ένα βίντεο που ρίχνει φως στο εύρος και την ποικιλία των λειτουργικών και τεχνικών θέσεων που κατέχουν οι γυναίκες στον Όμιλο. Το βίντεο παρουσιάζει στο κοινό γυναίκες που εργάζονται σε διάφορα τμήματα και τομείς του Ομίλου Emirates, με όλες τους να έχουν αρμοδιότητες καθοριστικής σημασίας για τη λειτουργίας της πτήσης EK 225 από Ντουμπάι προς Σαν Φρανσίσκο.

Η Emirates, η καλύτερη αεροπορική εταιρία για το 2017 σύμφωνα με το TripAdvisor, ανακοίνωσε πως θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα πτήσεων της προσθέτοντας μία νέα πτήση από το Ντουμπάι στο Σαντιάγκο με ανταπόκριση στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η πτήση αυτή θα πραγματοποιείται 5 φορές εβδομαδιαίως και ξεκινάει στις 5 Ιουλίου 2018. Η Χιλή είναι ένας δημοφιλής προορισμός για επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής σε όλο τον κόσμο, ιδίως από ασιατικούς προορισμούς όπως η Κίνα, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη και η Ινδία. Η Χιλή φιλοξενεί επίσης μεγάλες κοινότητες της Κίνας και της Μέσης Ανατολής που μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα υπηρεσία. Με το νέο πρόγραμμα πτήσεων, η Emirates θα βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας πέντε φορές την εβδομάδα, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα καθημερινή πτήση A380 της αεροπορικής εταιρείας μεταξύ Ντουμπάι και Σάο Πάολο.

Η Emirates, η καλύτερη αεροπορική εταιρία για το 2017 σύμφωνα με το TripAdvisor, ανακοίνωσε πως θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα πτήσεων της προσθέτοντας μία νέα πτήση από το Ντουμπάι στο Σαντιάγκο με ανταπόκριση στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η πτήση αυτή θα πραγματοποιείται 5 φορές εβδομαδιαίως και ξεκινάει στις 5 Ιουλίου 2018. Η Χιλή είναι ένας δημοφιλής προορισμός για επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής σε όλο τον κόσμο, ιδίως από ασιατικούς προορισμούς όπως η Κίνα, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη και η Ινδία. Η Χιλή φιλοξενεί επίσης μεγάλες κοινότητες της Κίνας και της Μέσης Ανατολής που μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα υπηρεσία. Με το νέο πρόγραμμα πτήσεων, η Emirates θα βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας πέντε φορές την εβδομάδα, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα καθημερινή πτήση A380 της αεροπορικής εταιρείας μεταξύ Ντουμπάι και Σάο Πάολο.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr