Η Etihad Airways θα εισάγει μια ιδιαιτέρως βελτιωμένη πολιτική αποσκευών σε συνδυασμό με την έναρξη της νέας τιμολογιακής πολιτικής της  , η οποία θα τεθεί σε ισχύ στα εισιτήρια που θα εκδίδονται από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 και μετά, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και διαφάνεια στους επισκέπτες της.

Η Etihad Airways θα εισάγει μια ιδιαιτέρως βελτιωμένη πολιτική αποσκευών σε συνδυασμό με την έναρξη της νέας τιμολογιακής πολιτικής της, η οποία θα τεθεί σε ισχύ στα εισιτήρια που θα εκδίδονται από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 και μετά, προσφέροντας περισσότερες επιλογές και διαφάνεια στους επισκέπτες της. Η νέα πολιτική έχει εισαχθεί για να ανταποκριθεί στις ατομικές ανάγκες του πελάτη με μεγαλύτερη ευελιξία και για να ευθυγραμμίσει περισσότερο την Etihad Airways με τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες της «Etihad Airways Partner». Οι αλλαγές αυτές θα παρέχουν μεγαλύτερα οφέλη στους επισκέπτες, με αυξημένες ανταμοιβές για τα μέλη του προγράμματος Etihad Guest.

O κύριος Φίλιππος Φιλίππου ο νέος Γενικός Διευθυντής των γραφείων της Etihad Airways στην Ελλάδα.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, εντάσσει στο δυναμικό της τον κ. Φίλιππο Φιλίππου ως νέο Γενικό Διευθυντή των γραφείων της στην Ελλάδα. Ο κ. Φιλίππου έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε ανώτατες θέσεις στον κλάδο των πωλήσεων και του marketing σε μεγάλες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Αφήνοντας πίσω του την Oleander Travel στην Ολλανδία, έρχεται να προσφέρει τις γνώσεις του στην Etihad Airways.

Ξύρισμα & σιδέρωμα στη νέα αίθουσα αναμονής της Etihad Airways!!

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενίσχυσε την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι με τα εγκαίνια του νέου σαλονιού αναμονής στο χώρο των αφίξεων. Ο πολυτελής χώρος αποτελεί το πρώτο σαλόνι αναμονής αφίξεων που λειτουργεί από την Etihad Airways σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον για την αποκλειστική χρήση των επιβατών της Fist και Business θέσης. Διαθέτει επίσης μια βολική τοποθεσία, η οποία βρίσκεται αμέσως μετά τον τελωνειακό έλεγχο.

Το κυριότερο σημείο είναι ένας ειδικός χώρος που προσφέρεται για να φρεσκάρονται οι επιβάτες πριν από την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο, με 10 αναζωογονητικές μονάδες ντους, το καθένα εξοπλισμένο με πολυτελείς ανέσεις, τα οποία συνδέονται με μια δωρεάν υπηρεσία για τα ρούχα που σιδερώνονται στον ατμό. Ως μέρος της προσφοράς, ενδύματα, όπως κοστούμια και φορέματα μπορεί να σιδερωθούν στον ατμό από εξειδικευμένο προσωπικό, μέσα σε διάστημα 10 λεπτών και ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ντους τους. Η νέα καινοτόμα ιδέα «Ξύρισμα από την Etihad Airways» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο νέο σαλόνι αναμονής, με τους επισκέπτες να δέχονται ένα δωρεάν αναζωογονητικό ξύρισμα από εξειδικευμένους κουρείς.

New-Etihad-Lounge1Οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα ειδικό χώρο χαλάρωσης, με καθίσματα υψηλής άνεσης, μεγάλες οθόνες τηλεόρασης και μια σειρά από τοπικές και διεθνείς εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία. Τα αναψυκτικά, τύπου Café, σερβίρονται καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως νόστιμο πρωινό τις πρωινές ώρες, ζεστά και κρύα ροφήματα, καθώς και μια απολαυστική ποικιλία από ορεκτικά, σνακ και γλυκά εμπνευσμένα από gourmet γεύσεις από όλο το κόσμο τα οποία ετοιμάζονται από μια γαστρονομική ομάδα.

Οι επισκέπτες που αναζητούν ένα ήσυχο και παραγωγικό χώρο για να προετοιμαστούν για τις συνεδριάσεις τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο που περιέχει ειδικές εγκαταστάσεις για επιχειρηματίες, ο οποίος διαθέτει μια μεγάλη οθόνη υπολογιστή Apple, εκτυπωτή και δωρεάν ευρυζωνική και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ο κ. Peter Baumgartner, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: «Το νέο αυτό σαλόνι αναμονής αεροδρομίου αποτελεί ορόσημο για την Etihad Airways και εγκαινιάστηκε μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς σε ότι αφορά τις απαιτήσεις των επιβατών της First και Business θέσης. Η εγκατάσταση αυτή, η οποία θεωρείται πρώτη στο είδος της στο Άμπου Ντάμπι, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των επιβατών. Σε ότι αφορά δε τις νέες πρωτοποριακές μας υπηρεσίες, όπως η υπηρεσία σιδερώματος των ρούχων στον ατμό και το «Ξύρισμα από την Etihad Airways», θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους επισκέπτες με πολύ πρωινές αφίξεις, πριν από τις ώρες που μπορούν να κάνουν check-in στο ξενοδοχείο τους. Για άλλη μια φορά, μπορούμε να συγκριθούμε με ορισμένες από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια του κόσμου, σε συνδυασμό με τη ζεστασιά της αραβικής φιλοξενίας και την απαράμιλλη εμπειρία που διαθέτουμε».

Η Etihad Airways λειτουργεί σήμερα ένα παγκόσμιο δίκτυο από 11 σαλόνια αναμονής αεροδρομίων, συμπεριλαμβανομένου του νέου σαλονιού αναμονής αφίξεων, και των ήδη υπαρχόντων σαλονιών της first και Business θέσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι. Τα διεθνή σαλόνια αναμονής της εταιρείας βρίσκονται στο Δουβλίνο, στη Φρανκφούρτη, στο Χίθροου του Λονδίνου, στο Μάντσεστερ, στο Παρίσι, στο Σίδνεϊ και στην Ουάσινγκτον, με μελλοντικά σχέδια για δημιουργία εγκαταστάσεων στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Σικάγο, στη Μελβούρνη και στο Μιλάνο.

Περισσότερα από 280.000 άτομα επισκέφθηκαν τις αίθουσες αναμονής της Etihad Airways μεταξύ του Ιανουαρίου και του Ιουλίου του 2014, που αποτελεί αύξηση άνω του 20 τοις εκατό από έτος σε έτος.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρόσφατα ανακοίνωσε την αύξηση της συχνότητας και των διαθέσιμων θέσεων στις πτήσεις προς Αθήνα.  Από τις 2 Ιουλίου 2014, η Etihad Airways θα αυξήσει τη συχνότητα στο δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Αθήνα από επτά σε 10 πτήσεις την εβδομάδα εισάγοντας τρεις νέες πτήσεις που θα παρέχουν στους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Αθήνα περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία. Οι επιπλέον αυτές πτήσεις σε συνδυασμό με τις πτήσεις κοινού κωδικού (4 εβδομαδιαίως) της Aegean Airlines - που με ανεξάρτητη ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την έναρξη απευθείας δρομολογίου μεταξύ Αθήνας και Άμπου Ντάμπι από τις 28 Μαΐου 2014 – θα δημιουργήσουν διπλό καθημερινό δρομολόγιο για τους επιβάτες της Etihad Airways.Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρόσφατα ανακοίνωσε την αύξηση της συχνότητας και των διαθέσιμων θέσεων στις πτήσεις προς Αθήνα. Από τις 2 Ιουλίου 2014, η Etihad Airways θα αυξήσει τη συχνότητα στο δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Αθήνα, από επτά σε 10 πτήσεις την εβδομάδα, εισάγοντας τρεις νέες πτήσεις που θα παρέχουν στους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Αθήνα περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία. Οι επιπλέον αυτές πτήσεις σε συνδυασμό με τις πτήσεις κοινού κωδικού (4 εβδομαδιαίως) της Aegean Airlines - που με ανεξάρτητη ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την έναρξη απευθείας δρομολογίου μεταξύ Αθήνας και Άμπου Ντάμπι από τις 28 Μαΐου 2014 – θα δημιουργήσουν διπλό καθημερινό δρομολόγιο για τους επιβάτες της Etihad Airways.

Επέκταση συνεργασίας Etihad Airways και airberlinΤην επέκταση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν οι εταιρίες airberlin και Εtihad Airways, σε εκδήλωση παρουσίασης του ειδικά σχεδιασμένου αεροσκάφους τύπου Airbus A320 που φέρει τα διακριτικά των δύο εταιρειών συμβολίζοντας τους στενούς δεσμούς μεταξύ των δύο αεροπορικών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, ο Wolfgang Prock-Schauer, Διευθύνων Σύμβουλος της airberlin, και ο James Hogan, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways και Αντιπρόεδρος της airberlin, έδωσαν λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους οι επιβάτες θα συνεχίσουν να ωφελούνται από την ειδική συνεργασία καθώς και για την πρόοδο που έχει σημειωθεί τα πρώτα δύο χρόνια.

And the Oscar goes to.... Etihad Airways!Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στέφθηκε ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο, σημειώνοντας μία εξαιρετική επιτυχία στα φετινά World Travel Awards. Στην τελετή που διεξήχθη στη Ντόχα του Κατάρ, η Etihad Airways βραβεύτηκε με διακρίσεις υψηλού κύρους, όπως: «Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο», «Κορυφαία Πρώτη Θέση στον Κόσμο» και «Κορυφαίο Πλήρωμα Καμπίνας αεροπορική στον Κόσμο».

Η EtihadAirways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και η JetAirways ανακοίνωσαν χθες πως ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση του 24% του μετοχικού κεφαλαίου της Jet Airways από την Etihad Airways. Όλες οι απαραίτητες ινδικές ρυθμιστικές εγκρίσεις ολοκληρώθηκαν στις 12 Νοεμβρίου 2013. Στις 20 Νοεμβρίου 2013, η Jet Airways εξέδωσε και παραχώρησε 27.263.372 μετοχές ονομαστικής αξίας 10 ινδικών ρουπιών η καθεμία, στην προνομιακή στη τιμή των 754,7361607 ινδικών ρουπιών ανά μετοχή στην EtihadAirways.Η EtihadAirways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και η JetAirways ανακοίνωσαν χθες πως ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση του 24% του μετοχικού κεφαλαίου της Jet Airways από την Etihad Airways. Όλες οι απαραίτητες ινδικές ρυθμιστικές εγκρίσεις ολοκληρώθηκαν στις 12 Νοεμβρίου 2013. Στις 20 Νοεμβρίου 2013, η Jet Airways εξέδωσε και παραχώρησε 27.263.372 μετοχές ονομαστικής αξίας 10 ινδικών ρουπιών η καθεμία, στην προνομιακή στη τιμή των 754,7361607 ινδικών ρουπιών ανά μετοχή στην EtihadAirways.

Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλάζει τα δεδομένα στην ψυχαγωγία των πτήσεών της με την προσθήκη 8 τηλεοπτικών καναλιών τα οποία θα μεταδίδουν ζωντανές ειδήσεις και αθλητικές εκπομπές. Τα νέα κανάλια που θα μεταδίδονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα από 1η Νοεμβρίου είναι το BBC World News, το BBC Arabic, το Euronews και το Sport 24. Στα μέσα Νοεμβρίου θα προστεθούν το CNBC, το NHK World Premium της Ιαπωνίας, και το CNN. Το Sky News Arabia θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.Η Etihad Airways αλλάζει τα δεδομένα στην ψυχαγωγία των πτήσεών της με την προσθήκη 8 τηλεοπτικών καναλιών τα οποία θα μεταδίδουν ζωντανές ειδήσεις και αθλητικές εκπομπές. Τα νέα κανάλια που θα μεταδίδονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα από 1η Νοεμβρίου είναι το BBC World News, το BBC Arabic, το Euronews και το Sport 24. Στα μέσα Νοεμβρίου θα προστεθούν το CNBC, το NHK World Premium της Ιαπωνίας, και το CNN. Το Sky News Arabia θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.

Σημαντική ανακοίνωση. Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή των επιβατικών και εμπορευματικών πτήσεών της προς την πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη.Η ανακοίνωση έρχεται ως αποτέλεσμα της έλλειψης ασφάλειας και των λειτουργικών προκλήσεων που παρατήρησε η αεροπορική εταιρεία τους τελευταίους μήνες στο αεροδρόμιο της Τρίπολης. Η Etihad Airways ενημερώνει επί του παρόντος τους επιβάτες που σκόπευαν να ταξιδέψουν προς την Τρίπολη και όσους ενδιαφέρονται για μεταφορά φορτίων για την προσωρινή διακοπή των πτήσεων και αναλαμβάνει την οικονομική αποζημίωση.Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή των επιβατικών και εμπορευματικών πτήσεών της προς την πρωτεύουσα της Λιβύης, την Τρίπολη. Η ανακοίνωση έρχεται ως αποτέλεσμα της έλλειψης ασφάλειας και των λειτουργικών προκλήσεων που παρατήρησε η αεροπορική εταιρεία τους τελευταίους μήνες στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr