Ανυπομονείτε για την επόμενή σας ταξιδιωτική απόδραση; Με έως 30% έκπτωση σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς την Κύπρο μη χάνετε άλλο χρόνο! Κλείστε τώρα τις διακοπές σας στο ηλιόλουστο νησί της Ανατολικής Μεσογείου με τις υπέροχες αμμουδιές, τις κατάφυτες πλαγιές και τα γραφικά χωριά! Επιπλέον, κερδίζετε διπλάσια μίλια εξαργύρωσης!

Κάντε κράτηση έως 16/03/2022
Πτήσεις μεταξύ 01/05/2022 – 30/10/2022

Όροι & Προϋποθέσεις:
Η προσφορά ισχύει για όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις από την Ελλάδα προς/από την Κύπρο. Η προσφορά αφορά σε πτήσεις που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air και σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 16/03/2022 για πτήσεις από 01/05/2022 έως και 30/10/2022. Η έκπτωση πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων και επίναυλου καυσίμων. Έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/05/2022 – 30/06/2022. Έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 01/07/2022 – 30/10/2022. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20% & 30%. Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου. Η έκπτωση δεν αφορά στους φόρους. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy class. Η προσφορά των μιλίων δεν ισχύει σε περίπτωση επανέκδοσης ή αναβάθμισης των εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθεί από 17.03.2022 και μετά. Τα επιπλέον μίλια που θα αποδοθούν αφορούν σε μίλια εξαργύρωσης στο πρόγραμμα Miles+Bonus. Η καταχώρηση των επιπλέον μιλίων στον Miles+Bonus λογαριασμό, γίνεται αυτόματα έως και 72 ώρες μετά την ολοκλήρωση της πτήσης, και εφόσον το Μέλος έχει καταχωρήσει τον αριθμό λογαριασμού Miles+Bonus κατά την κράτηση ή κατά τη διαδικασία του check-in. Η προσφορά λήγει στις 16/03/2022 23:59 ώρα Ελλάδας.

olympic airΕπωφεληθείτε από το νέο χαμηλότερο ναύλο μας και ταξιδέψτε από Αστυπάλαια, Ζάκυνθο, Ικαρία, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κύθηρα, Λέρο, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Σκιάθο και Σύρο προς Αθήνα. 

* Ισχύει για απλή μετάβαση, για ταξίδια από 1/12 με προαγορά τουλάχιστον 21 ημερών πριν την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης.

Κάντε κράτηση πατώντας εδώ

23 Οκτωβρίου 2013, ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 100% των μετοχών της Οlympic Air από την Αegean. H Οlympic Air καθίσταται θυγατρική της Aegean, διατηρώντας το όνομα, το σήμα της καθώς και διακριτό πτητικό έργο και στόλο.  Η ολοκλήρωση της εξαγοράς φέρνει σημαντικές ωφέλειες στο επιβατικό κοινό.Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 100% των μετοχών της Οlympic Air από την Αegean (23 Οκτωβρίου 2013), η Οlympic Air καθίσταται θυγατρική της Aegean, διατηρώντας το όνομα, το σήμα της καθώς και διακριτό πτητικό έργο και στόλο. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς φέρνει σημαντικές ωφέλειες στο επιβατικό κοινό. Έτσι, από την 1η Νοεμβρίου 2013 ενισχύονται τα προνόμια όλων των επιβατών και των 2 εταιριών.

Η Olympic Air ταξιδεύει & το pet σας!Αν σας είναι αδύνατο να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας κατοικίδιο, πετάξτε με την Olympic Air, αλλά πριν το ταξίδι, ενημερωθείτε για τους περιορισμούς της εταιρίας. Πώς θα μεταφερθεί, πόσο θα σας κοστίσει, το διαβατήριό του και όλα όσα προβλέπονται βάσει κανονισμών της Ε.Ε.

stolos4Μετά το επιτυχημένο ξεκίνημά της στις 29 Σεπτεμβρίου 2009, η Olympic Air με βάση της το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δευτερεύουσες βάσεις τα αεροδρόμια «Μακεδονία της Θεσσαλονίκης» και «Διαγόρας» της Ρόδου, πραγματοποιεί περίπου 150 πτήσεις την ημέρα σε 40 προορισμούς (9 προορισμούς στο εξωτερικό και 32 στο εσωτερικό). 

Η Οlympic Air σας προσφέρει  την ευκαιρία να ταξιδέψετε με το νέο της δρομολόγιο προς το Τελ Αβίβ, το οποίο ξεκινάει στις 9 Μαρτίου 2012, σε τιμές εισιτηρίων που ξεκινούν από τα 94 ευρώ για το σκέλος της πτήσης Αθήνα-Τελ Αβίβ και 73 ευρώ για το σκέλος Τελ Αβίβ  - Αθήνα.  Στην τιμή περιλαμβάνονται  όλοι οι  φόροι  και οι αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη, για κρατήσεις από την εταιρική ιστοσελίδα, από 28 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2012 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 Μαρτίου έως και τις 27 Οκτωβρίου 2012H Olympic Air, πιστή στη φιλοσοφία αναβάθμισης των υπηρεσιών της με γνώμονα τις ανάγκες των επιβατών, προσθέτει από τις 9 Μαρτίου 2012 στον προγραμματισμό των τακτικών πτήσεών της την μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ, το Τελ Αβίβ. Με τον τρόπο αυτό, αναβαθμίζει το δίκτυο και την παρουσία της στη Μέση Ανατολή, υλοποιώντας τον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό που έχει χαράξει.

Η Olympic Air ενισχύει περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση της Βορείου Ελλάδος με τις Βαλκανικές πρωτεύουσες, εντάσσοντας την πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα, στους προορισμούς των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό περιφερειακό δρομολόγιο, που αποσκοπεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων αλλά και σημαντικό κόμβο του δικτύου της Olympic Air.Η Olympic Air ενισχύει περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση της Βορείου Ελλάδος με τις Βαλκανικές πρωτεύουσες, εντάσσοντας την πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα, στους προορισμούς των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό περιφερειακό δρομολόγιο, που αποσκοπεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων αλλά και σημαντικό κόμβο του δικτύου της Olympic Air.

schipholΗ Olympic Air και η KLM Royal Dutch Airlines ανακοίνωσαν την υπογραφή μιας μεταξύ τους διευρυμένης εμπορικής συνεργασίας η οποία έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η Σεπτεμβρίου 2011. Στο πλαίσιο αυτό υπεγράφη και συμφωνία πτήσεων κοινού κωδικού, η οποία επιτρέπει στις δύο εταιρίες να εκμεταλλεύονται από κοινού πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου Schiphol του Άμστερνταμ και του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος των Αθηνών για δρομολόγια με ανταπόκριση στα δίκτυά τους.

olympic aircraftΚορυφαία αεροπορική εταιρία εσωτερικού αναδείχθηκε η Olympic Air, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Condé Nast Traveller Awards», που διοργανώνει για 2η χρονιά στην Ελλάδα το περιοδικό Condé Nast Traveller. Τα βραβεία αναδεικνύουν τις κορυφαίες υπηρεσίες της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, ενώ οι νικητές αναδεικνύονται από ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών του περιοδικού. Η βράβευση έγινε σε ειδική τελετή χθες σε παραλιακό ξενοδοχείο της Αττικής.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr