Ο όμιλος webhotelier | primalres, ηγέτης στη διάθεση προηγμένων τεχνολογιών στον χώρο του τουρισμού, πρωτοπορεί με τη διοργάνωση του πρώτου ετήσιου Forum Ταξιδιωτικής Τεχνολογίας στην Ελλάδα, που στόχο έχει να συμβάλλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων του κλάδου της Φιλοξενίας. Στο πλαίσιο της φετινής έκθεσης Xenia για την Τουριστική Βιομηχανία, ο όμιλος διοργανώνει την Κυριακή, 26/11 το Travel Tech Forum Greece 2023 με θέμα «Knowledge as a catalyst for change» (Η γνώση ως καταλύτης για την αλλαγή), προσκαλώντας ομιλητές και στελέχη από κορυφαίες εταιρείες που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις στον κλάδο του online travel.

Η Autohellas Hertz παρουσιάζει τη νέα στρατηγική καμπάνια της για το Leasing, την υπηρεσία που αποτελεί σταθερά την καλύτερη απόφαση, καθώς διευκολύνει τη διαδικασία απόκτησης αυτοκινήτου. H καμπάνια απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες και εστιάζει στα μοναδικά πλεονεκτήματα του Hertz Leasing:

 • Στην αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι μηχανικοί.
 • Στο online leasing calculator που διαμορφώνει την προσφορά στα μέτρα των πελατών.
 • Στο αποκλειστικό προνόμιο επιβράβευσης με Miles + Bonus μίλια εξαργύρωσης από την Aegean.

Για την Autohellas Hertz, την καμπάνια δημιούργησε η Ogilvy σε παραγωγή Foss Productions και σκηνοθεσία Angel Saft. Η επικοινωνιακή ιδέα είναι ότι ο κάθε οδηγός, καθημερινά, παίρνει πολλές αποφάσεις που αφορούν στο αυτοκίνητό του, άλλες μικρές και άλλες μεγάλες. Η μία απόφαση όμως που «μετράει» περισσότερο, είναι το πώς θα το αποκτήσει.

Autohellas 3Σε αυτό η Autohellas Hertz απαντάει με αυτοπεποίθηση ότι το Hertz Leasing είναι πάντα η καλύτερη απόφαση. Μέσα από μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, σκιαγραφείται η σχέση ενός νεαρού πατέρα με την κόρη του και ο τρόπος που περνά από μια απλή καθημερινή απόφαση, που αποδεικνύεται όχι και τόσο καλή, στην καλύτερη απόφαση του Hertz Leasing.

Με παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα από το 1974, η Αutohellas Hertz αποτελεί τον μεγαλύτερο εθνικό franchisee της Hertz παγκοσμίως, ενώ διαθέτει δίκτυο σε 9 χώρες με περισσότερα από 160 σημεία εξυπηρέτησης.

Επιλέγοντας Hertz Lease έχετε:

 • Πλήρη συντήρηση και επισκευή (μηχανική και φανοποιεία)
 • Αντικατάσταση ελαστικών
 • Ασφάλεια προς τρίτους
 • Απαλλαγή πληρωμής ιδίων ζημιών
 • 24ωρη οδική βοήθεια σε όλη την Ελλάδα
 • Τέλη κυκλοφορίας
 • Ασφάλεια οδηγού (PAI)
 • Ασφάλεια πυρός / κλοπής / κάλυψη από τρομοκρατικές ενέργειες και φυσικά φαινόμενα / θραύση κρυστάλλων
 • Προσωρινή αντικατάσταση του αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος

Δείτε τις προσφορές πατώντας εδώ

Οι παραδοσιακές φορεσιές αποτελούν θησαυρό του τόπου μας. Αντανακλούν την τέχνη, την φαντασία, το μεράκι, τον κόπο, χαρές και λύπες, πλούτο, ιστορίες ζωής, τα ήθη, τα έθιμα, το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτισμικό πλαίσιο του καιρού τους. Ο Δήμος Π.Φαλήρου, φιλοξενεί το ιστορικό Θέατρο Ελληνικών χορών - "Δόρα Στράτου" σε μία παρουσίαση αυθεντικών νυφικών παραδοσιακών φορεσιών από τη συλλογή του, σε συνεργασία με το Τμήμα Παλαιού Φαλήρου του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID,ΟΥΝΕΣΚΟ.

Πότε: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου , στις 20.00

Πού: Πολυχώρος Δημαρχείου Π.Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, Παλαιό Φάληρο )

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Χαιρετισμός Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου
Ομιλία: Το ιστορικό Θέατρο "Δόρα Στράτου", μοναδικό στον κόσμο.
Παρουσίαση 15 αυθεντικών νυφικών παραδοσιακών φορεσιών από την μοναδική σε μέγεθος και ιστορική αξία, συλλογή του εθνικού Θεάτρου Ελληνικών Χορών "Δόρα Στράτου" συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και ανάλογης περιγραφής της κάθε φορεσιάς.
➢ Χορευτική παράσταση από μέλη χορευτικών τμημάτων του Δήμου Π. Φαλήρου.

Το ετήσιο Βραβείο Ζαχάρωφ για την Ελευθερία της Σκέψης απονέμεται σε άτομα και οργανισμούς που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες από το 1988. Ονομάζεται προς τιμή του Σοβιετικού φυσικού και πολιτικού αντιφρονούντος Αντρέι Ζαχάρωφ και έχει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ. Οι υποψηφιότητες προτείνονται από πολιτικές ομάδες ή από τουλάχιστον 40 ευρωβουλευτές. Οι ευρωβουλευτές και οι πολιτικές ομάδες παρουσίασαν την Τετάρτη τους υποψηφίους τους για το Βραβείο Ζαχάρωφ 2023. Τον Οκτώβριο η ψηφοφορία για τις τρεις τελικές υποψηφιότητες. 

Η ΗÄSTENS, η διάσημη σουηδική εταιρεία κατασκευής κρεβατιών πολυτελείας και η ΑΦΟΙ ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, που είναι γνωστή για τα προϊόντα ύπνου CANDIA, επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με το άνοιγμα του πρώτου ολοκληρωμένου καταστήματος Hästens στην Αθήνα.

«H Hästens εμπιστεύεται την CANDIA για την προώθηση των προϊόντων της και την εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών της σε Ελλάδα και Κύπρο».

Η Hästens, η οποία ιδρύθηκε στη Σουηδία το 1852, είναι μια οικογενειακή εταιρεία έκτης γενιάς που κατασκευάζει τα πιο πολυτελή κρεβάτια και στρώματα στον κόσμο. Η αποστολή της εταιρείας είναι να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται και δίνουν προτεραιότητα στον ύπνο, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν καλύτερη ποιότητα ζωής. Όλα τα προϊόντα είναι απολύτως χειροποίητα με τη μέγιστη προσοχή και επιμονή στη λεπτομέρεια και χιλιάδες εργατοώρες παρασκευής. Χρησιμοποιούνται άριστα φυσικά υλικά όπως βαμβάκι, αλογότριχα, μαλλί και πεύκο αργής καλλιέργειας. Τα κρεβάτια Hästens είναι γνωστά για την απίστευτη άνεση και στήριξή τους και θεωρούνται από διασημότητες, αθλητές και καταναλωτές πολυτελείας ως η απόλυτη σύγχρονη επένδυση ευεξίας.

0 hastens ftdΤις δύο εταιρίες συνδέουν πολλά. Η γνώση για το χειροποίητο στρώμα και η αγάπη στα φυσικά υλικά, που εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιούν οι άνθρωποι της CANDIA στη σειρά BODYFIX, ήταν τα πρώτα σημεία επαφής. Η επικέντρωση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, η κατανόηση των αναγκών του και η συνεχής προσπάθεια για την κάλυψή τους. Οι κοινές αξίες που μοιράζονται οι δύο οικογένειες, οι δύο μάρκες: αυθεντικότητα, σεβασμός, δεξιοτεχνία, ευεξία – στην κορυφή όλων η πιο επίκαιρη αλλά και επιτακτική: η βιωσιμότητα. Αυτά δημιούργησαν τον συνδετικό ιστό που οδήγησε τη Hästens - με την ιστορία σχεδόν 2 αιώνων - να εμπιστευθεί την CANDIA και την οικογένεια Βελιβασάκη για τη διαχείριση της πιο πολυτελούς μάρκας κρεβατιού και στρώματος στον κόσμο, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Είμαστε χαρούμενοι που το απαιτητικό κοινό της Ελλάδας και οι επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο που αναζητούν αποκλειστικά την πρόταση ευεξίας Hästens μπορούν πλέον να την απολαύσουν στο νέο κατάστημα στην αθηναϊκή Ριβιέρα. Μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για την πορεία της μάρκας και της συνεργασίας μας» δηλώνει ο Domenico Capobianco, Regional Manager South Europe της Hästens.
«H CANDIA συνεχίζει να επενδύει σε καινοτομία, σε νέα προϊόντα και υλικά, στην ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό των εμπορικών σημάτων CANDIA, Bodyfix και VIOSTROΜ, και φυσικά στους ανθρώπους της. Με την προσθήκη της Hästens, η CANDIA προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που σχετίζονται με αυτή τη βασική φυσική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, τον ύπνο. Μια επιτυχία που συμπίπτει χρονικά και με τα 50 έτη λειτουργίας της», δήλωσε ο CEO της εταιρίας, Μιχάλης Χ. Βελιβασάκης.

Τα πολυτελή είδη Hästens μπορείτε να δοκιμάσετε στο κατάστημα μετά από ραντεβού. Το ραντεβού προτείνεται ιδιαίτερα για αρχιτέκτονες και διακοσμητές, ώστε να αναλυθεί όχι μόνο η πλήρης γκάμα λύσεων αλλά και τα ειδικά προγράμματα της Hästens Σουηδίας για επαγγελματίες του interior design.

book a test-bed:  Το κεντρικό κατάστημα Αθηνών λειτουργεί: Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 10:00 - 14:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 10:00 - 14:00, 17:30 - 21:00. [Τηλ. επικοινωνίας: 2130889606, Λεωφόρος Ποσειδώνος 46. ΤΚ 17455]

Το Makedonia Palace Hotel, ένα όνομα που συνδέεται με την πολυτέλεια, την κομψότητα και τη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συμμετοχή του στο 80ό Φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί τον αψεγάδιαστο συνδυασμό της κινηματογραφικής τέχνης και της αιώνιας κομψότητας που χαρακτηρίζει το Makedonia Palace Hotel.

Η Mostra Internazionale d’ arte cinematografica, γνωστή ως ένα από τα πρωτοποριακά γεγονότα παγκοσμίως για τους λάτρεις του κινηματογράφου, ήταν η ιδανική ευκαιρία για το Makedonia Palace Hotel να παρουσιάσει την μοναδική του γοητεία και ομορφιά. Με την καταπληκτική του θέα και την εξαιρετική φιλοξενία του, είναι ένα σημείο αναφοράς για ταξιδιώτες που αναζητούν μια αξέχαστη εμπειρία.

Η συνεισφορά μας στο φετινό γεγονός με αυτή τη διαφημιστική καμπάνια αποτυπώνει την ουσία του Makedonia Palace Hotel. Ένα κινηματογραφικό αριστούργημα που απεικονίζει το Makedonia Palace παρέχει στους θεατές μια περιήγηση στη πολυτέλεια και τις εξαιρετικές ανέσεις του με το εκπληκτικό φόντο του Lido της Βενετίας.

Προσκαλούμε τους επισκέπτες της Venice Biennale Cinema να εξερευνήσουν τον κόσμο του Makedonia Palace και της Θεσσαλονίκης καθώς ανακαλύπτουν τα άνετα δωμάτια, τις επιλογές γαστρονομίας, τη μοναδική θέα και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Για όσους/ες πιστεύουν ότι η Αθήνα είναι ωραιότερη το καλοκαίρι, το μπαρ στον τελευταίο όροφο του Koniama Acropolis θα γίνει σίγουρα αγαπημένο στέκι! Θυμίζοντας ένα κλασικό μπαλκόνι στον αθηναϊκό ουρανό με τη μαγεία της φεγγαρόλουστης Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο, το Koniama Acropolis Roof διαμορφώθηκε σε ένα μπαράκι με φιλικό χαρακτήρα και σαγηνευτική ατμόσφαιρα έτοιμο να υποδεχτεί «λίγους και καλούς».\

Με δροσερά κοκτέιλ-μεταξύ των οποίων και το χαρακτηριστικά ελληνικό Koniama με γλυκό υποβρύχιο-και δυνατότητα φιλοξενίας 30 ατόμων για exclusive party και εκδηλώσεις, το Koniama Acropolis Roof μπορεί να καυχιέται για τη μοναδική τοποθεσία του αλλά και το μοντέρνο στυλ του, που όπως και το ξενοδοχείο Koniama Acropolis είναι εμπνευσμένο από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά. 

Το ξενοδοχείο Koniama έχει μια μοναδική και ενδιαφέρουσα ιστορία που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή. Το όνομά του, δηλαδή η λέξη «κονίαμα», έχει ένα βαθύτερο νόημα που αντανακλά τις αξίες και την αισθητική του ξενοδοχείου. Το βιομηχανικό, αστικό στυλ του κτηρίου ενέπνευσε το όνομα, καθώς αντιπροσωπεύει τον βασικό θεμέλιο λίθο που τα συγκρατεί όλα. Όμως, η ιστορία του ξενοδοχείου δεν σταματάει εδώ.
the rooftop 7435Έχοντας εγκατασταθεί σε μία καλλιτεχνική γειτονιά της Αθήνας, το ξενοδοχείο διαθέτει πολλά καλλιτεχνικά στοιχεία στο χώρο του. Η ιστορία του είναι μια αντανάκλαση της αφοσίωσής των ιδρυτών του και της διάθεσής τους να δημιουργήσουνμια μοναδική και αξιομνημόνευτη εμπειρία για τους επισκέπτες τους. Αυτή η διάθεση για φιλοξενία, λέξη που ετυμολογικά σημαίνει διάθεση υποδοχής και αγάπης για τους ξένους είναι διάχυτη και στο roof μπαρ, που άνοιξε για τους επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου μόλις πριν λίγες μέρες με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για όσους το γνωρίζουν.

Αν επιλέξετε για τη διασκέδασή σας το πολύβουο Κέντρο, το ησυχαστήριό σας για μία αξέχαστη καλοκαιρινή νύχτα απέχει ελάχιστα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας :

Koniama Acropolis Roof, Ηρακλέους 10, Αθήνα 117 43 [Μουσείο Ακρόπολης 700 μ., Ακρόπολη Αθηνών 1,1 χλμ., Πλάκα 1,2 χλμ., Ναός του Ολυμπίου Διός 950 μ., Μοναστηράκι 1,7 χλμ., Μουσείο Μπενάκη 2,1 χλμ., Παναθηναϊκό Στάδιο 1,4 χλμ., Σύνταγμα 1,6 χλμ.]

Website: www.koniamaacropolis.com
Instagram: https://instagram.com/koniama_acropolis

Το Κιζ Κιουλεσί (Kız Kulesi) ή αλλιώς Πύργος της Κόρης, μια εμβληματική κατασκευή στα Στενά του Βοσπόρου της Κωνσταντινούπολης, άνοιξε ξανά τις πύλες του, στην εκατονταετηρίδα της Δημοκρατίας της Τουρκίας, και θα λειτουργεί πλέον ως μνημείο-μουσείο. Οι διαδικασίες αποκατάστασης και βελτίωσης ξεκίνησαν το 2021, με πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας. Ντόπιοι και επισκέπτες της Κωνσταντινούπολης απολάμβαναν πάντοτε αυτή την κομψή κατασκευή από διάφορα σημεία της πόλης. Τώρα που ο πύργος ξανάνοιξε τις πύλες του ως μουσείο, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την όμορφη Κωνσταντινούπολη μέσα από τα μάτια του Πύργου της Κόρης.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 η καρδιά της πόλης «πλημμύρισε» από λαμπερές παρουσίες, με αφορμή το opening του ολοκαίνουριου THEMIS · Z Flagship Store στο Κολωνάκι. Celebrities, Εκπρόσωποι του Τύπου και Content Creators έδωσαν το παρόν στη μαγική βραδιά, επί της Βαλαωρίτου 17, προκειμένου να δουν από κοντά το πολυαναμενόμενο κατάστημα της παγκοσμίως αναγνωρισμένης σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη. Πλήθος του fashion κόσμου της Αθήνας έδωσε ραντεβού σε άκρως γιορτινό κλίμα και είχαν την ευκαιρία να βουτήξουν στην made-in-Greece Summer 2023 collection και να μυηθούν στον κόσμο του διάσημου brand THEMIS · Z, εκεί όπου κυριαρχεί ένα ανεπιτήδευτο lifestyle με ένα twist λάμψης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr