Από τα στενά των Δαρδανελίων μέχρι το Αϊβαλί, απολαμβάνουμε ένα νοσταλγικό οδοιπορικό που χαρίζει ανεπανάληπτες εικόνες. Ξεκινώντας βόρεια, επισκεπτόμαστε το Τσανάκκαλε, την Τροία και την Μποζτζάαντα [Τένεδο], συνεχίζουμε νότια προς Αντατέπε και Αϊβαλί και ολοκληρώνουμε την επίσκεψή μας στην Cunda, ένα κουκλίστικο νησάκι της συστάδας των Μοσχονησίων. Διασχίζουμε απέραντους ελαιώνες και αμπελώνες, πλάι στις ακτογραμμές και συνοδεύουμε τις υπέροχες αυτές εικόνες με λαχταριστές τοπικές γεύσεις, ψάρι, θαλασσινά, λαδερά, μπουρεκάκια, ρακή και καλό τοπικό κρασί!

Μόνο για 12 μέρες, από 4 ως 15 Μαρτίου, οι καλύτερες τιμές για Ασία, Αυστραλία, εξωτικούς προορισμούς!

Προγραμματίζετε επαγγελματικό ταξίδι για διεύρυνση επιχειρηματικών σας δραστηριοτήτων; ή ετοιμάζεστε να παντρευτείτε και σκέφτεστε τον προορισμό για το γαμήλιο ταξίδι; Είστε πολύ τυχεροί γιατί ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε για λίγες μόνο μέρες, τις πιο εκπληκτικές τιμές για Ασία και Αυστραλία! Καλέστε μας στο 2103637999 για όλες τις πληροφορίες!

Air - boat tickets, hotel bookings, car rental, tours, VISA & ESTA. 24 hours service. Call: 00302103637999

Με 30ετή εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και μια ομάδα από έμπειρα στελέχη με άρτια τεχνογνωσία στο τουριστικό προϊόν, η AnSTravel προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με αμεσότητα, αξιοπιστία & φερεγγυότητα. Είτε πρόκειται για ατομικά επαγγελματικά ταξίδια είτε για συνέδρια & incentives, αναλαμβάνουμε κάθε λεπτομέρεια, από την κράτηση του ξενοδοχείου και του συνεδριακού χώρου μέχρι τις μετακινήσεις των στελεχών είτε σε ομαδικό είτε σε ατομικό επίπεδο.

Γνωρίζοντας τις μεγάλες απαιτήσεις των επαγγελματικών ταξιδιών, διαμορφώνουμε άρτια μελετημένα ταξιδιωτικά πακέτα, στις καλύτερες τιμές, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας 24 ώρες το 24άωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες, καθώς και με ξενοδοχεία και καταλύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με κύριο γνώμονα την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διατηρούμε άψογες συνεργασίες με εταιρίες παροχής ταξιδιωτικών πακέτων [touroperators], υπηρεσιών μεταφορών [πούλμαν, minivan] και ενοικίασης αυτοκινήτων, προκειμένου να εξυπηρετούμε όλες τις παραμέτρους που συνθέτουν ένα ταξίδι, είτε για ψυχαγωγικούς είτε για επαγγελματικούς λόγους.

Η AnS Travel εξειδικεύεται στην έκδοση VISA για όλες τις χώρες όπου θα είναι απαραίτητο ή ESTA για Αμερική, απαλλάσσοντας σας από τις χρονοβόρες διαδικασίες. Συμβουλευτείτε μας για την έκδοση τουριστικής ή επαγγελματικής βίζας.

Εμπιστευθείτε τις υπηρεσίες της AnS Travel για το επόμενο επαγγελματικό σας ταξίδια ή για κάποια αποδράσεις αναψυχής, αφήνοντας στους ειδικούς τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης σε κάθε λεπτομέρεια.

Κρατήσεις: 210-3637999, AnS Travel, Σόλωνος 34, Αθήνα, www.anstravel.gr

Η The Extra Mile ανακοινώνει το Nepal project 2017, την αποστολή δύο Ελλήνων αθλητών από τον Βόλο σε μία από τις πιο ακραίες υπερμαραθώνιες διαδρομές του κόσμου, για ένα καλό σκοπό! Μέσα Απριλίου με αρχές Μαΐου του 2017, ο Λευτέρης Παρασκευάς & ο Νικόλαος Μαγγίτσης θα επιχειρήσουν αφενός να σπάσουν το ρεκόρ των 72 ωρών, διανύοντας μία από τις πιο ακραίες υπερμαραθώνιες διαδρομές του κόσμου και αφετέρου την ανάβαση στην κορυφή Pisang σε υψόμετρο 6.100 μ. Σκοπός είναι μέσα από την ομαδική τους υπερπροσπάθεια να βοηθήσουν την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς και να παρακινήσουν άλλους να κάνουν το ίδιο.

Η The Extra Mile ανακοινώνει το Nepal project 2017, την αποστολή δύο Ελλήνων αθλητών από τον Βόλο σε μία από τις πιο ακραίες υπερμαραθώνιες διαδρομές του κόσμου, για ένα καλό σκοπό! Μέσα Απριλίου με αρχές Μαΐου του 2017, ο Λευτέρης Παρασκευάς & ο Νικόλαος Μαγγίτσης θα επιχειρήσουν αφενός να σπάσουν το ρεκόρ των 72 ωρών, διανύοντας μία από τις πιο ακραίες υπερμαραθώνιες διαδρομές του κόσμου και αφετέρου την ανάβαση στην κορυφή Pisang σε υψόμετρο 6.100 μ. Σκοπός είναι μέσα από την ομαδική τους υπερπροσπάθεια να βοηθήσουν την «Κιβωτό του Κόσμου», καθώς και να παρακινήσουν άλλους να κάνουν το ίδιο.

H πραγματοποίηση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών αποτελεί κάθε χρόνο έναν από τους βασικότερους λόγους που η Αθήνα πλημμυρίζει από τουρίστες που έρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

H πραγματοποίηση του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών αποτελεί κάθε χρόνο έναν από τους βασικότερους λόγους που η Αθήνα πλημμυρίζει από τουρίστες που έρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Ποιες είναι όμως οι εθνικότητες που έδειξαν τη μεγαλύτερη προτίμηση να επισκεφθούν την Αθήνα το Σαββατοκύριακο που έλαβε χώρα ο 33ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών;

Φωτό: by GO Experience

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το XTERRA Greece Championship 2015, το Σάββατο 20 Ιουνίου στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου. Ο αγώνας, μέρος του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, ήταν μια ακόμα ξεχωριστή και συναρπαστική εμπειρία, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά, με επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές από 18 χώρες να δίνουν το παρών στη διοργάνωση. Για ακόμα μια φορά το XTERRA Greece Championship εντυπωσίασε αθλητές και θεατές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και χάρισε μοναδικές εικόνες, συγκινήσεις και εμπειρίες σε όλους όσους βρέθηκαν στην περιοχή. Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από την XTERRA Greece, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον διεθνή αγώνα off road τριάθλου XTERRA Greece Championship έχει ξεκινήσει, αφού σε ένα μήνα απο σήμερα, στις 20 Ιουνίου 2015, κορυφαίοι αθλητές απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα για να κολυμπήσουν, να ποδηλατήσουν και να τρέξουν στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Ο ελληνικός αγώνας, μέρος του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA, που θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου. Δήλωσε συμμετοχή και ζήσε περισσότερα!

Η αντίστροφη μέτρηση για τον διεθνή αγώνα off road τριάθλου XTERRA Greece Championship έχει ξεκινήσει, αφού σε ένα μήνα απο σήμερα, στις 20 Ιουνίου 2015, κορυφαίοι αθλητές απο την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα βρεθούν στη μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα για να κολυμπήσουν, να ποδηλατήσουν και να τρέξουν στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Ο ελληνικός αγώνας, μέρος του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA, που θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας, συνδιοργανώνεται από την XTERRA Greece, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου.

Στην Αρκαδία, φορείς και εθελοντές, συνεργάζονται για την ανάπτυξη του τόπου  και προσφέρουν στον επισκέπτη την ευκαιρία να ανακαλύψει το πανέμορφο ορεινό τοπίο με την παρθένα φύση και την μοναδική ιστορία, στο 1ο μονοπάτι με ευρωπαϊκή πιστοποίηση στην Ελλάδα! Το πιστοποιημένο μονοπάτι «Menalon Trail» αναπτύσσεται σε μήκος 75 χλμ και περνά από τους οικισμούς: Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Ζυγοβίστι, Ελάτη, Βυτίνα, Νυμφασία, Μαγούλιανα, Βαλτεσινίκο, Λαγκάδια.

Στην Αρκαδία, φορείς και εθελοντές, συνεργάζονται για την ανάπτυξη του τόπου και προσφέρουν στον επισκέπτη την ευκαιρία να ανακαλύψει το πανέμορφο ορεινό τοπίο με την παρθένα φύση και την μοναδική ιστορία, στο 1ο μονοπάτι με ευρωπαϊκή πιστοποίηση στην Ελλάδα! Ο Δήμος Γορτυνίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και οι εθελοντές του μονοπατιού του Μαινάλου / "Menalon Trail", σας καλούν να συμμετάσχετε στο τριήμερο πεζοπορικών και εορταστικών εκδηλώσεων 30, 31/5 και 1/6/2015 με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου Διεθνώς Πιστοποιημένου μονοπατιού στην Ελλάδα και του όγδοου στην Ευρώπη από την Δανή Πρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πεζοπόρων κα Lis Nielsen (European Ramblers' Association, η οποία εκπροσωπεί 55 Ομοσπονδίες από 30 Ευρωπαϊκές Χώρες με 2.700.000 ενεργά μέλη), και από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Π. Τατούλη. Οι εκδηλώσεις των εγκαινίων τελούν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Εξερεύνηση του Mont Blanc στις Άλπεις, Ιούλιος 2013

Επιβλητικό, απαιτητικό, μοναδικό, ίσως το πρώτο όνειρο κάθε ορειβάτη. Δεν είναι τυχαίο που η έννοια της λέξης "Αλπινισμός" χρησιμοποιείται παγκοσμίως στην ορειβατική ορολογία και φυσικά προέρχεται από τα βουνά των Άλπεων. Ατελείωτες διαδρομές κάθε επιπέδου, παγετώνες, φαράγγια, ορμητικά ποτάμια και απέραντα δάση συνθέτουν εικόνες εκπληκτικής ομορφιάς. Η ορειβατική αποστολή στο Λευκό Όρος οργανώνεται, σχεδιάζεται και υλοποιείται για 11η συνεχή χρονιά από τον επαγγελματία οδηγό βουνού Παναγιώτη Κοτρωνάρο και περιλαμβάνει την ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή των Άλπεων, Mont Blanc 4.808m διαμέσου της κλασσικής διαδρομής (Gouter ridge). Αναχωρούμε Ιούλιο 2013!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr