Η Qatar Airways προσκαλεί τους επιβάτες να ανακαλύψουν μοναδικούς νέους προορισμούς, επωφελούμενοι των προσφορών που προσφέρει η εταιρεία, που χαρίζει μοναδικές εκπτώσεις σε πολλούς νέους και συναρπαστικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Το νέο πακέτο προσφορών της βραβευμένης αεροπορικής εταιρείας “Breathtaking Experiences, Extraordinary Offers” δίνει στους επιβάτες της QatarAirways εκπτώσεις έως και 43% σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Οι επιβάτες της Qatar Airways μπορούν να κλείσουν το επόμενο ταξίδι τους και να απολαύσουν τις συναρπαστικές εκπτώσεις στους ναύλους όλων των κατηγοριών από τις 26 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου 2018, με δυνατότητα ταξιδιού από τις 26 Φεβρουαρίου 2018. Τα εισιτήρια με έκπτωση θα διατίθενται μέχρι και τις 7 Μαρτίου 2018.

Συμβουλές υγείας για τα αεροπορικά ταξίδια από την QatarΕτοιμάζεστε να ταξιδέψετε και σας πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι. Θα κουνάει; Θα έχει καλό εξαερισμό; Τι να κάνω αν έχω δύσπνοια; Θα με πιάει ναυτία. Είμαι έγκυος... μπορώ να ταξιδέψω; Η Qatar Airways μας δίνει μερικές χρήσιμες συμβουλές για να ταξιδέψετε ήρεμα, χωρίς άγχος.

Ναυτία: Για να αποφύγετε τη ναυτία κατά την πτήση, κοιτάζετε ευθεία και εστιάστε σε ένα μη κινούμενο αντικείμενο.

Πίεση καμπίνας: Η πίεση του αέρα στην καμπίνα πέφτει καθώς το αεροπλάνο ανυψώνεται. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πτώση του ποσοστού οξυγόνου στο αίμα σας. Η καμπίνα του αεροσκάφους είναι υπό πίεση για να διατηρήσει αυτή την πτώση στο ελάχιστο. Παρόλα αυτά, μπορεί να αισθανθείτε ενοχλήσεις στα αυτιά κατά την απογείωση και την προσγείωση. Το μάσημα, η κατάποση και το χασμουρητό μπορούν να απαλύνουν αυτά τα συμπτώματα.

Υπάρχοντα ιατρικά προβλήματα: Εάν μπορείτε να περπατήσετε για 50 μέτρα χωρίς να σας κοπεί η ανάσα, τότε θα μπορείτε να ταξιδέψετε χωρίς δυσκολία, ακόμα και εάν έχετε κάποιο υπάρχον ιατρικό πρόβλημα. Παρόλα αυτά, συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν έχετε αναπνευστικά ή καρδιακά προβλήματα.

Άσθμα: Όσοι υποφέρουν από άσθμα θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τους αναπνευστήρες τους.

Καρδιακά προβλήματα: Μην πραγματοποιείτε πτήσεις εντός επτά ημερών μετά από καρδιακό επεισόδιο, εκτός κι αν έχετε άδεια από γιατρό. Για την αποφυγή επιπλοκών, είναι συνήθως καλύτερο να καθυστερήσετε την πτήση σας για περίπου ένα μήνα.

Διαβήτης: Εάν πρόκειται να περάσετε πάνω από πολλές ζώνες ώρας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με τη διαχείριση των δόσεων ινσουλίνης πριν από την πτήση.

Εγκυμοσύνη: Μπορείτε να πετάξετε μέχρι και την 28η εβδομάδα μιας κανονικής εγκυμοσύνης. Με ιατρικό πιστοποιητικό, μπορείτε να πετάξετε και σε μετέπειτα στάδια της εγκυμοσύνης —έως 35 εβδομάδες για ένα μόνο παιδί και ως 32 εβδομάδες για δίδυμα.

Πετώντας με Qatar Airways ενώ είστε έγκυος

Η ασφάλεια η δική σας και του παιδιού που κυοφορείτε αποτελούν προτεραιότητα της Qatar Airways. Για την αποφυγή περιττών κινδύνων για εσάς και το μωρό σας, συστήνουμε σε όλες τις μέλλουσες μητέρες να συμβουλευτούν ένα γιατρό πριν την κράτηση του εισιτηρίου τους.

Qatar Airways: Συμβουλές υγείας για ένα άνετο ταξίδιΈως και την 28η εβδομάδα: Δεν απαιτείται ιατρική βεβαίωση. Ωστόσο, συστήνουμε να έχετε μαζί σας μια βεβαίωση γιατρού/κάρτα μητρότητας για να αποφύγετε καθυστερήσεις κατά το check-in.

32 εβδομάδων: Απαιτείται ιατρική βεβαίωση. Αν έχετε επιπλοκές κατά την κύηση, απαιτείται επίσης η συμπλήρωση ενός Εντύπου Ιατρικών Πληροφοριών (MEDIF). Μπορείτε να προμηθευτείτε το Έντυπο Ιατρικών Πληροφοριών στο πλησιέστερο γραφείο της Qatar Airways. Το έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί από το γιατρό σας και να υποβληθεί στη συνέχεια στο πλησιέστερο γραφείο της Qatar Airways για επεξεργασία.

33-35 εβδομάδων: Απαιτείται ιατρική βεβαίωση. Απαιτείται επίσης η συμπλήρωση ενός Εντύπου Ιατρικών Πληροφοριών (MEDIF). Μπορείτε να προμηθευτείτε το Έντυπο Ιατρικών Πληροφοριών στο πλησιέστερο γραφείο της Qatar Airways. Το έντυπο πρέπει να συμπληρωθεί από το γιατρό σας και να υποβληθεί στη συνέχεια στο πλησιέστερο γραφείο της Qatar Airways για επεξεργασία. Οι μέλλουσες μητέρες με πολλαπλή κύηση ή κύηση με επιπλοκές δεν γίνονται δεκτές για να ταξιδέψουν.

Αρχή 36ης εβδομάδας και μετά: Η Qatar Airways δεν δέχεται στις πτήσεις της, μέλλουσες μητέρες που βρίσκονται στην 36η βδομάδα κύησης και άνω.
Ταξιδιωτικές συμβουλές για μέλλουσες μητέρες

¦ Για την άνεσή σας, ζητήστε μια θέση-λίκνο ή μια θέση στο διάδρομο κοντά στις τουαλέτες.
¦ Κατά το check-in, ζητήστε μια θέση με υποπόδιο για να διατηρείτε τα πόδια σας ψηλά κατά τη διάρκεια της πτήσης.
¦ Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας Fly Fit, Fly Healthy για να βοηθήσετε την κυκλοφορία αίματος κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Για περισσότερες συμβουλές και ασκήσεις από την Qatar, πατήστε εδώ

QATAR AIRWAYS INCREASES PASSENGER BAGGAGE ALLOWANCEΠερισσότερες ταξιδιωτικές αναμνήσεις θα μπορείτε πλέον να παίρνετε μαζί σας ταξιδεύοντας με την Qatar Airways από 1η Σεπτεμβρίου 2013. Η αεροπορική εταιρία 5 αστέρων ανακοίνωσε την αύξηση ορίων βάρους των δωρεάν επιτρεπόμενων αποσκευών, από 23 κιλά σε 30 κιλά για Economy πελάτες και για τις θέσεις Business και First Class από 30kg σε 40kg και από 40kg σε 50kg αντίστοιχα.

Qatar Airways: Economy Class Άνεση 5 αστέρων στον ουρανόΜία από τις καλύτερες εμπειρίες ταξιδιού στην Οικονομική Θέση σε όλον τον κόσμο σας περιμένει στη διακεκριμένη αεροπορική εταιρία Qatar Airways. Aν το ταξίδι στην οικονομική θέση σας φαίνεται άχαρο και άβολο, σας προτείνουμε να το ξανασκεφθείτε. Διαβάστε τις παροχές μιας από τις καλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου...

spotlight1Οι μοναδικές ευκαιρίες για μαγικά ταξίδια με την Qatar Airways συνεχίζονται μέχρι τέλη Μαρτίου 2012 με τιμές που ξεκινούν από 337 ευρώ (με τους φόρους) και δύο αναχωρήσεις καθημερινά από Αθήνα προς περισσότερους από 100 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. 

qatar-offers2

Για μία εμπειρία 5-αστέρων ταξιδέψτε με την Qatar Airways σε Οικονομική θέση από €446 και σε Διακεκριμένη Θέση από €1.250. Kάντε κράτηση μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2011. Με 2 καθημερινές πτήσεις, συνδέουμε την Αθήνα με περισσότερους από 100 προορισμούς, παγκοσμίως.

spotlight1Ανακοινώθηκαν νέες ενδιαφέρουσες προσφορές από τον Εθνικό Αερομεταφορέα του Κατάρ, μια βραβευμένη αεροπορική εταιρία που απλά και μόνο η πτήση σε αυτή είναι μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και πολυτέλειας. Εξωτικοί προορισμοί των ονείρων σας περιμένουν. Μπορείτε να αντισταθείτε στις τιμές της Qatar Airways;

Με την αφορμή της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA, και την παρουσία της εταιρείας σε αυτή ως χορηγός του Business Lounge, η Qatar Airways παρέθεσε δέιπνο στο ξενοδοχείο Electra Palace, στις 29 Οκτωβρίου 2009, παρουσία πάνω από 70 εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής Β.Ελλάδας.
Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση του αναπτυξιανού πλάνου της εταιρείας για το 2009-10, καθώς επίσης και της προγραμματισμένης επέκτασης του παγκόσμιου δικτύου της Qatar Airways.
Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways για την Ελλάδα και Κύπρο, κος Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έναρξη δεύτερης καθημερινής απευθείας πτήσης από την Αθήνα στην Ντόχα, η οποία θα ενσωματωθεί σταδιακά στο τρέχoν δρομολόγιο της Αθήνας μέχρι τον Μάρτιο του 2010.
Η απόφαση της εταιρείας να επενδύσει στο σταθμό της Αθήνας, θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των ανταποκρίσεων από την Αθήνα σε περισσότερους από 80 προορισμούς παγκοσμίως, μέσω του κόμβου της Qatar Airways στην Ντόχα, πρωτεύουσα του Κατάρ.Χαρακτηρηστικά, ο αριθμός των εβδομαδιαίων ανταποκρίσεων που προσφέρει τώρα η Qatar Airways σχεδόν θα διπλασιαστεί, φτάνοντας τις 1200.
Μεταξύ άλλων, η Qatar Airways θα προσφέρει περισσότερες και βολικότερες ανταποκρίσεις από την Αθήνα στους δημοφιλείς προορισμούς για το Ελληνικό επιβατικό κοινό, όπως είναι η Κίνα, οι Μαλδίβες, το Μπανγκόκ και το Μπαλί, καθώς επίσης και το Γιοχάνεσμπουργκ και η ευρύτερη περιοχή του Περσικού Κόλπου.
Επίσης, αναφέρθηκε στην απόφαση της εταιρείας να εντείνει και το 2009-10 την διεύρυνση του παγκόσμιου δικτύου της, με την προσθήκη νέων σταθμών στην Μελβούρνη, το Αμριτσάρ και την Γκόα στην Ινδία, ενώ σύντομα πρόκειται να ανακοινωθεί και το Σύδνεϋ όπως και δύο Ευρωπαϊκές πόλεις.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο γεγονός ότι ο σταθμός της Αθήνας είναι πλέον υπέυθυνος και για την αγορά της Κύπρου ενώ εδραιώνεται και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Η βραδιά έκλεισε με γαστριμαργικό δείπνο gala που παρέθεσε η Qatar Airways προς τους προσκεκλημένους.
Φωτό:Από αριστερά προς δεξιά διακρίνονται η κα Σοφία Ιορδάνου από το τμήμα κρατήσεων της Qatar Airways, ο κος Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways για την Ελλάδα και Κύπρο, η κα Ξανθή Μαυροειδή, ιδιοκτήτρια του Mavroeidis Travel, ο Γενικός Διευθυντής της Qatar Airways για την Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, κος Eric Willems, και η κα Fairuz Ampasi, από το τμήμα εξυπηρέτησης επιβατών της Qatar Airways.

QatarΜε την αφορμή της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού PHILOXENIA, και την παρουσία της εταιρείας σε αυτή ως χορηγός του Business Lounge, η Qatar Airways παρέθεσε δέιπνο στο ξενοδοχείο Electra Palace, στις 29 Οκτωβρίου 2009, παρουσία πάνω από 70 εκπροσώπων του τουριστικού κλάδου της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής Β.Ελλάδας.

QatarΗ Qatar Airways έχει κατακτήσει την υψηλότερη διάκριση, προνόμιο έξι μόνο αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο που έχουν αξιολογηθεί με Πέντε Αστέρια για τις υπηρεσίες και την εξυπηρέτηση τους από τον οργανισμό Skytrax, έναν ανεξάρτητο οργανισμό επιτήρησης της αεροπορικής βιομηχανίας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr