Η Austrian συνεχίζει την αναβάθμιση του στόλου της, με την ολοκλήρωση ενός καινούριου αεροσκάφους Boeing 777, που ήδη ταξιδεύει προς τη Μπανγκόκ και το Τόκιο με νέα εσωτερική διακόσμηση. Από τα τέλη Ιανουαρίου, η άνεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και στο Boeing 767 που θα ταξιδεύει προς το Ντουμπάι. Μέχρι τον Απρίλιο, θα έχουν αναβαθμιστεί 6 Boeing 767 και 4 Boeing 777. Από τα highlights της απόλαυσης εν πτήσει, ξεχωρίζουν τα άνετα καθίσματα της Business Class με απόλυτα επίπεδο κρεβάτι μήκους 2 μέτρων, τα άνετα καθίσματα της Economy Class, η συνεχής διασκέδαση στις μακρινές πτήσεις μέσω του νέου ψυχαγωγικού συστήματος όπου έχει προστεθεί video-on-demand και φυσικά, μέσω των βραβευμένων γευμάτων της DO & CO.Η Austrian συνεχίζει την αναβάθμιση του στόλου της, με την ολοκλήρωση ενός καινούριου αεροσκάφους Boeing 777, που ήδη ταξιδεύει προς τη Μπανγκόκ και το Τόκιο με νέα εσωτερική διακόσμηση. Από τα τέλη Ιανουαρίου, η άνεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και στο Boeing 767 που θα ταξιδεύει προς το Ντουμπάι. Μέχρι τον Απρίλιο, θα έχουν αναβαθμιστεί 6 αεροσκάφη τύπου Boeing 767 και 4 αεροσκάφη τύπου Boeing 777.

Νέος GSA της Austrian Airlines στην ΕλλάδαΗ Austrian Airlines αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με την Γενική Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα την Εταιρεία GOLDAIR: Από 1ης Ιανουαρίου 2011, η Deutsche Lufthansa θα ενεργεί ως GSA της Austrian Airlines.

Austrian Airlines & Γεωργιανές Αερογραμμές σε πτήσεις κοινού κωδικούΟι εταιρίες Austrian Airlines και Georgian Airways δημιουργούν ξεκάθαρα οφέλη για τους επιβάτες: Με τη συνεργασία τους στο δρομολόγιο Τιφλίδα - Βιέννη, οι δύο αεροπορικές εταιρίες παρέχουν μια ελκυστική προσφορά για τους ταξιδιώτες από Ανατολή προς Δύση και αντίστροφα. Οι πτήσεις από και προς Τιφλίδα συνδέονται πλέον τέλεια με τον κόμβο των Αυστριακών Αερογραμμών στη Βιέννη.

Από αριστερά προς τα δεξιά:  Andreas Bierwirth, Thierry Antinori και Peter Malanik: “Αναμένουμε με ανυπομονησία τη συγκεκριμένη συνεργασία. Επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες προοπτικές για την Austrian Airlines στο μέλλον.”Στη διάρκεια συνεδρίασης που έλαβε χώρα την 1η Δεκεμβρίου 2011, το Εποπτικό Συμβούλιο της Austrian Airlines διόρισε τον κύριο Thierry Antinori (στο κέντρο της φωτογραφίας) ως Πρόεδρο του Εκτελεστικού Συμβουλίου της εταιρίας. Ο νέος πρόεδρος- μέχρι σήμερα Διευθυντής Marketing στο Συμβούλιο της Lufthansa German Airlines– θα αναλάβει αυτή τη θέση από 1η Απριλίου 2011.

Αύξηση κερδών, μείωση προσωπικού!Η Austrian Airlines ανακοίνωσε θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα για το τρίτο τρίμηνο 2010. Τα εκτεταμένα μέτρα που εφαρμόστηκαν για την αναδιάρθρωση της εταιρίας και τη μείωση των δαπανών καθώς και η νέα ενεργητική στρατηγική marketing επικράτησαν όλο και περισσότερο το 2010.

Wataniya AirwaysΗ Wataniya Airways, η μοναδική premium αεροπορική εταιρία του Κουβέιτ και η Austrian Airlines ανακοίνωσαν την υπογραφή Συμφώνου Κοινού Κωδικού Πτήσης και Συμφώνου Πολυμερούς Διεταιρικής Κίνησης (Interline).

Στην Ινδία μέσω Βιέννης!Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ταξιδέψετε στην Ινδία... Ο καλύτερος είναι μέσω Βιέννης με την Austrian Airlines, που συνεχίζει να ικανοποιεί τους πελάτες της προσφέροντας ακόμη περισσότερους προορισμούς με την ιδιαίτερη άνεση και τις υπηρεσίες που τη χαρακτηρίζουν. Από τις 31 Οκτωβρίου, προσφέρονται 6 πτήσεις εβδομαδιαίως προς Δελχί και 5 προς Μουμπάι μέσω Βιέννης, του ταχύτερου κόμβου ανταποκρίσεων της Ευρώπης.

Web Check-in της AustrianΟι επιβάτες μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικό "check- in" για μια πτήση τους με Austrian, που σημαίνει: δεν χρειάζεται πλέον να στήνεστε στην ουρά στο γκισέ... 

H Austrian σε κορυφαίες θέσεις στα World Airlines Awards 2010Η αεροπορική εταιρία έλαβε τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Kαλύτερη Τροφοδοσία Business Class» και «Καλύτερο Προσωπικό Καμπίνας στην Ευρώπη». Η Austrian Airlines επιβραβεύτηκε καταλαμβάνοντας κορυφαίες θέσεις στα World Airlines Awards 2010.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr