ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του Travelpassion.gr

Περιεχόμενο και Πνευματικά δικαιώματα

• Μέσω του www.travelpassion.gr προσφέρουμε διαρκώς ανανεώσιμη online ενημέρωση σύμφωνα με πληροφορίες που λαμβάνουμε από τα ξενοδοχεία, καταλύματα, εστιατόρια, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρίες αλλά και κάθε είδους επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας και ενδιαφέρεται να προβληθεί μέσω του ηλεκτρονικού μας portal. Προσφέρουμε πρόσβαση σε μια πλούσια συλλογή υπηρεσιών, σελίδων, επιλογών ή / και πηγών, καθώς και διαφημίσεων και άρθρων κάθε μορφής.

• Τα άρθρα και αφιερώματα αποτελούν αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Το www.travelpassion.gr κατέχει τα αντίστοιχα και αποκλειστικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και εκμετάλλευσής τους, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους σχετικούς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Συμπερασματικά, κανένας χρήστης δεν έχει το δικαίωμα να επεξεργαστεί το περιεχόμενο και τη λειτουργία της ιστοσελίδας.

• Με κανένα τρόπο δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή η δημόσια παρουσίαση της ιστοσελίδα, αποσπάσματος αυτής ή των στοιχείων της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό. Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση ή καθ' οιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή των πληροφοριών/ κειμένων/ φωτογραφιών, που δημοσιεύονται στο ταξιδιωτικό portal www.travelpassion.gr, ούτε με την αναφορά ως "πηγή", αν προηγουμένως δεν έχει γίνει έγγραφο αίτημα.

• Εκτός των αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του www.travelpassion.gr συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να φορτωθεί, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

• Παρά το γεγονός ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια και φροντίδα για τη σωστή ανανέωση των υπηρεσιών μας, δεν μπορούμε ούτε να επιβεβαιώσουμε ούτε και να εγγυηθούμε ότι όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς, πλήρεις ή σωστές, και ούτε διατηρούμε την όποια ευθύνη για τυχόν λάθη (συμπεριλαμβανομένων προφανών και τυπογραφικών λαθών), για παρεμβολές λόγω (προσωρινής ή/και μερικής) αναστολής λειτουργίας, αποκατάστασης, αναβάθμισης ή συντήρησης του website ή από οποιοδήποτε άλλη αιτία), για ανακριβείς, παραπλανητικές ή αναληθείς πληροφορίες.

• Κάθε επιχείρηση που δημοσιεύει το πρόγραμμα εκδρομής ή το ταξιδιωτικό πακέτο που προτείνει ανάλογα με την κάθε εποχή, διατηρεί την ευθύνη ανά πάσα στιγμή για την ακρίβεια, την πληρότητα και την ορθότητα των (περιγραφικών) πληροφοριών (συμπεριλαμβανομένων των τιμών και της διαθεσιμότητας) που εμφανίζονται στο website μας. To website μας δεν αποτελεί και δεν θα πρέπει να θεωρείται ως μέσο υπόδειξης ή έγκρισης (της τιμής, του επιπέδου υπηρεσιών ή της βαθμολογίας) οποιασδήποτε προτεινόμενης υπηρεσίας, καταλύματος, ξενοδοχείου ή ακόμη και προορισμού, καθώς αποτελεί απλά και μόνο το μέσο παρουσίασης πληροφοριών και ενημέρωσης, που και εμείς με τη σειρά μας λαμβάνουμε από την εκάστοτε επιχείρηση με δική της ευθύνη.

• Το TravelPassion.gr δεν έχει καμία ανάμειξη στις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ χρηστών και διαφημιζόμενων επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, απλά διενεργεί ως ενημερωτική πύλη προς το ταξιδιωτικό κοινό, φιλοξενώντας στις σελίδες του ταξιδιωτικά γραφεία/ αεροπορικές εταιρίες/ εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων/ ξενοδοχεία, και τις μηχανές κρατήσεων (booking engines) τους.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr