Η SWISS επεκτείνει τα δρομολόγια της από τη Γενεύη και τη Βασιλεία για το καλοκαίρι του 2011.Η Swiss International Air Lines επεκτείνει σημαντικά το φάσμα των υπηρεσιών από την Γενεύη και την Βασιλεία για τα θερινά δρομολόγια του 2011. Για Γενεύη η SWISS αυξάνει τις καθημερινές της πτήσης από την Αθήνα σε δύο (2) και θα προσφέρει τώρα συνολικά δέκα προορισμούς στην περιοχή της Μεσογείου στο πλαίσιο συμφωνιών κοινού κωδικού με την θυγατρική της Edelweiss.

Η SWISS ενισχύει επίσης τις υπηρεσίες της από τη Βασιλεία, προσθέτοντας την Ρώμη και την Κοπεγχάγη και αυξάνει τις υφιστάμενες συχνότητες του Αμβούργου και της Βαρκελώνης. Η Νίκαια θα εξυπηρετείται τέσσερις φορές την εβδομάδα από τη Βασιλεία για τη θερινή περίοδο. Επίσης η SWISS θα προσφέρει τρεις νέες καθημερινές πτήσεις από Βασιλεία προς Λονδίνο (Heathrow) και μία καθημερινή πτήση στην γραμμή Βασιλείας-Μάντσεστερ σε συνεργασία με την bmi.

Για τη Ζυρίχη, η SWISS θα αυξήσει την χωρητικότητα των πτήσεων για την Σαγκάη, το Σαν Φρανσίσκο, την Ανατολική και τη Δυτική Αφρική και σε ορισμένες νότιες ευρωπαϊκές διαδρομές στα νέα προγράμματα του καλοκαιριού, που θα τεθούν σε ισχύ στις 27 Μαρτίου.

Περισσότερες πτήσεις από Γενεύη

Η SWISS θα αυξήσει την συχνότητα των δρομολογίων της στην γραμμή της Γενεύης-Αθηνών στα νέα προγράμματα του καλοκαιριού, δίνοντας στους πελάτες πλέον την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των δύο καθημερινών πτήσεων προς την ελληνική πρωτεύουσα. Οι ταξιδιώτες από τη Γενεύη θα έχουν επίσης ακόμα περισσότερες επιλογές στα σχέδια ταξιδιών αναψυχής τους, χάρη στη στενή συνεργασία μεταξύ της SWISS και της Edelweiss Air. Εκτός από την Πρίστινα, η θυγατρική της SWISS θα προσφέρει δρομολόγια στους προορισμούς διακοπών του Ηρακλείου, Ρόδου, Κω, Λας Πάλμας, Τενερίφη, της Μυκόνου, της Σαντορίνης, της Λάρνακας και Sharm el-Sheikh.

Επίσης από Ζυρίχη με συνεργασία της Edelweiss η SWISS

Προσφέρει για την καλοκαιρινή περίοδο αρκετούς νέους προορισμούς όπως Πεκίνο, Κιλιμάντζαρο, Μομπάσα, Πάλμα ντε Μαγιόρκα και Χανιά Κρήτης.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.swiss.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr