Οι πελάτες της SWISS που κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της, SWISS.COM, μπορούν τώρα να κάνουν μια προσωρινή κράτηση σε ένα εγγυημένο ναύλο και να την διατηρήσουν μέχρι και 72 ώρες. Η  εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέξουν την θέση τους μέσα στο αεροσκάφος.  Και εκτός από τα κανονικά ταξίδια μετ’ επιστροφής, οι ταξιδιώτες μπορούν τώρα εύκολα να κάνουν online κράτηση για δρομολόγια  "open jaw" ή πολλαπλών ενδιάμεσων στάσεων.Με τη δημοτικότητα των online κρατήσεων να συνεχίζει να αυξάνεται, η SWISS επεκτείνει το φάσμα των υπηρεσιών και επιλογών που προσφέρει στους πελάτες της μέσω της ιστοσελίδας της SWISS.COM.


Προγραμματίστε με την ησυχία σας...

Οι πελάτες της SWISS που κάνουν τις κρατήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας της, SWISS.COM, μπορούν τώρα να κάνουν μια προσωρινή κράτηση σε ένα εγγυημένο ναύλο και να την διατηρήσουν μέχρι και 72 ώρες. Σύμφωνα με τη νέα υπηρεσία, η κράτηση θα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και 48 ώρες στην χαμηλότερη κατηγορία ναύλου της Economy Class ενώ θα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι 72 ώρες σε οποιαδήποτε άλλη κατηγορία ναύλου, με μία μικρή επιπλέον χρέωση. Η νέα επιλογή παρέχει περισσότερο χρόνο στους ταξιδιώτες να προγραμματίσουν το ταξίδι τους και / ή να συντονιστούν με τους φίλους τους. Μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό μπορούν να ακυρώσουν την κράτηση, εάν αυτό είναι απαραίτητο. Εάν δεν το πράξουν στην αντίστοιχη προθεσμία, η κράτηση θα επιβεβαιωθεί αυτόματα, και ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά τα ταξιδιωτικά του έγγραφα.

Δωρεάν Οnline επιλογή θέσης

Η SWISS προσφέρει επίσης στους πελάτες της, για κρατήσεις online, μεγαλύτερη άνεση και ευκολία δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν τη θέση στο αεροσκάφος σε οποιαδήποτε κατηγορία ναύλου στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων και στην Business Class σε πτήσεις μικρών αποστάσεων. Η νέα δυνατότητα επιλογής θέσεως, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε κατά την κράτηση ή μεταγενέστερα σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο και είναι διαθέσιμη για όλες τις πτήσεις SWISS. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται δωρεάν κατά τη δοκιμαστική περίοδο. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στην επιλογή θέσεως, όπως έξοδοι κινδύνου ή σειρές καθισμάτων με μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια, οι οποίες κατά κύριο λόγο προορίζονται για τους premium πελάτες. Επίσης οι ταξιδιώτες που επιλέγουν αυτόματο check-in κατά την κράτηση τους και έχουν επιλέξει την θέση τους, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν για την κράτησή τους ή το check-in : θα τους αποστέλλεται αυτόματα η κάρτα επιβίβασής τους, προσδιορίζοντας την θέση που έχουν επιλέξει, 23 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Δυνατότητα κράτησης και σε open jow δρομολόγια

Η SWISS έχει εμπλουτίσει επίσης τις online επιλογές κράτησης για τους πελάτες της για τις πιο ασυνήθιστες διαδρομές. Εκτός από τη συμβατικές πτήσεις μετάβασης και επιστροφής σε ένα συγκεκριμένο προορισμό, οι χρήστες του SWISS.COM μπορούν τώρα επίσης να κρατήσουν δρομολόγια 'open jow' - δηλαδή πτήσεις προς έναν προορισμό και επιστροφή από έναν άλλο - ή διαδρομές που περιλαμβάνουν μία ή περισσότερες ενδιάμεσες στάσεις.

Χαμηλές τιμές μόνο μέσω SWISS.COM

Από σήμερα και μέχρι και τις 18 Μαρτίου 2013 θα βρίσκετε τις πιο χαμηλές τιμές προς όλους τους προορισμούς παγκοσμίως χωρίς κανέναν περιορισμό στην περίοδο του ταξιδιού.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr