Σημαντική επέκταση στα εσωτερικά δρομολόγια της Ελλάδας περιλαμβάνει το νέο πτητικό πρόγραμμα των Κυπριακών Αερογραμμών από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, η οποία ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου 2012. Μετά τη θετική εμπορική απήχηση που είχε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, η εταιρεία αποφάσισε νέο άνοιγμα στον ελλαδικό χώρο με καθημερινές ή πολύ συχνές πτήσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της χώραςΣημαντική επέκταση στα εσωτερικά δρομολόγια της Ελλάδας περιλαμβάνει το νέο πτητικό πρόγραμμα των Κυπριακών Αερογραμμών από την ερχόμενη χειμερινή περίοδο, η οποία ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου 2012. Μετά τη θετική εμπορική απήχηση που είχε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, η εταιρεία αποφάσισε νέο άνοιγμα στον ελλαδικό χώρο με καθημερινές ή πολύ συχνές πτήσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της χώρας.

ath-london-finalΔιευρύνοντας και ενισχύοντας την παρουσία της στην Ελλάδα, η Cyprus Airways ανακοινώνει την έναρξη της απευθείας καθημερινής σύνδεσης της Αθήνας με το Λονδίνο (Heathrow, Terminal 1).

330 photo1Η Cyprus Airways εγκαινίασε σήμερα 26 Mαρτίου 2012 την πτήση Αθήνα – Θεσσαλονίκη που θα εκτελείται με 3 καθημερινά δρομολόγια, σε ώρες που εξυπηρετούν απόλυτα το επιβατικό κοινό. Το πρώτο αεροσκάφος απογειώθηκε στις 09.35 από τη Αθήνα, ενώ αντίστοιχα στις 09.55 απογειώθηκε η πρώτη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό την είσοδο της Cyprus Airways στη σύνδεση των δύο μεγαλύτερων ελληνικών πόλεων.

cyprus-plane1Η Cyprus Airways βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 26η Μαρτίου ξεκινά πτήσεις στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, συνδέοντας τις δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις με 3 καθημερινά δρομολόγια σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

a330smallΗ Cyprus Airways ανακοινώνει μια εξαιρετικά ελκυστική προσφορά για τις πτήσεις της προς την Κύπρο, ανταποδίδοντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει το ελληνικό επιβατικό κοινό στα 65 χρόνια της παρουσίας της στην Ελλάδα.

Γευστικές πτήσεις με Cyprus Airways!Ανανεωμένες γευστικές προτάσεις επιφυλάσσει η Cyprus Airways στους επιβάτες της οικονομικής της θέσης (Aphrodite Class) στις πτήσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Λάρνακα. 

Η Cyprus Airways χορηγός στην εκδήλωση "ΕΠΙΛΟΓΟΣ 2010"Η Cyprus Airways στήριξε με τη χορηγία της την εκδήλωση για την παρουσίαση του «Επίλογου», της μακροβιότερης πολιτιστικής έκδοσης της χώρας μας που κυκλοφορεί κάθε χρόνο και καλύπτει ολόκληρο το χώρο του πολιτισμού, καταγράφοντας και αποτιμώντας το πολιτιστικό γίγνεσθαι σε λογοτεχνία, θέατρο, κινηματογράφο, χορό, εικαστικά, μουσική, φωτογραφία, αρχιτεκτονική και media.

330_photo1Η Cyprus Airways ανακοινώνει νέους ελκυστικούς ναύλους για τους σημαντικότερους προορισμούς στη Μέση Ανατολή και τον Αραβικό Κόλπο.

Σύμφωνο συνεργασίας Cyprus Airways & Goldair HandlingΜια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ν.Ανατολικής Ευρώπης, η Κυπριακή Cyprus Airways, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Goldair Handling, που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου του 2010. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει την επίγεια εξυπηρέτηση όλων των πτήσεων της Cyprus Airways σε όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr