Καλωσορίσατε στο Business on Board της Olympic AirΤο Business on Board είναι το εταιρικό πρόγραμμα επιβράβευσης της Olympic Air που ανταμείβει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες στις εταιρείες των οποίων τα στελέχη πραγματοποιούν τα επαγγελματικά τους ταξίδια με την Olympic Air, αλλά και για να επιβραβεύσει το κάθε στέλεχος χωριστά.

Με τη δωρεάν εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσης Business on Board, η εταιρεία σας κερδίζει - εύκολα και απλά - μίλια, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε δωρεάν εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της Olympic Air. Είναι ένα απλό και κατανοητό πρόγραμμα χωρίς εξαιρέσεις και κρυφούς όρους. Το Business on Board θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε έξυπνα τα ταξίδια της εταιρείας σας.

Το όφελος από το Business on Board είναι διπλό. Παράλληλα με την εταιρεία σας, τα στελέχη σας χρησιμοποιώντας την προσωπική τους κάρτα στο Travelair Club απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια στον αέρα και στο έδαφος, κερδίζοντας μίλια τα οποία εξαργυρώνουν εύκολα, επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Πώς λειτουργεί το Business on Board

Με την εγγραφή στο πρόγραμμα Business on Board, η εταιρεία σας αποκτά ένα μοναδικό κωδικό για να διαχειρίζεστε το λογαριασμό της. Από την πρώτη κιόλας ημέρα κερδίζετε 1 μίλι για κάθε 1 ευρώ αγορών σε εισιτήρια της Olympic Air. Όσο περισσότερο επιλέγετε την Olympic Air για τα ταξίδια σας, τόσο περισσότερο κερδίζετε. Ο συντελεστής μιλίων μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 7 μίλια για κάθε ευρώ αγορών, στη διάρκεια των 12 μηνών από την ημέρα εγγραφής. Τα μίλια μπορούν να εξαργυρωθούν σε ταξίδια, οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους, χωρίς να επηρεάζεται το συνολικό άθροισμα.

Πώς κερδίζετε

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της εγγραφής της επιχείρησής σας στο Business on Board, κερδίζετε Εταιρικά Μίλια από τις αγορές σας σε εισιτήρια της Olympic Air. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγεται από το συνεργαζόμενο ταξιδιωτικό γραφείο, ο κωδικός Business on Board κατά την έκδοση των εισιτηρίων, σύμφωνα με τον τρόπο που θα του υποδείξει η Olympic Air. Η συγκέντρωση μιλίων γίνεται μόνο σε πτήσεις της Olympic Air, ενώ η καταχώρηση τους θα πραγματοποιείται 3-8 εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της πτήσης. Η αντιστοιχία μιλίου/ευρώ αυξάνεται όσο η εταιρεία αυξάνει τις αγορές της σε εισιτήρια της Olympic Air, ως εξής:

Καλωσορίσατε στο Business on Board της Olympic Air
Παράδειγμα

Έστω ότι μια επιχείρηση έχει ετήσια κίνηση που αντιστοιχεί στο ποσό των 126.000€. Μέσω του Business On Board κερδίζει 287.991 μίλια:

Καλωσορίσατε στο Business on Board της Olympic Air

Το σύνολο των μιλίων του παραδείγματος αντιστοιχεί σε 52 σκέλη εσωτερικού ή 26 σκέλη εξωτερικού στο δίκτυο της Olympic Air.

Πώς εξαργυρώνετε

Στο Business on Board, τα μίλια που συγκεντρώνονται στο λογαριασμό της εταιρείας σας μπορούν εύκολα να εξαργυρωθούν σε εισιτήρια των πτήσεων της Olympic Air σε όλους τους προορισμούς, εσωτερικού & εξωτερικού, σε Οικονομική ή Διακεκριμένη θέση. Η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους χωρίς να επηρεάζεται το συνολικό άθροισμα μιλίων.

Παράλληλα, τα στελέχη της εταιρείας σας που είναι μέλη του Travelair Club, εξαργυρώνουν τα μίλια τους σε πτήσεις της Olympic Air και σε υπηρεσίες και προϊόντα των συνεργατών του προγράμματος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Travelair Club πατήστε εδώ.

Η εξαργύρωση των μιλίων γίνεται σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα:

Καλωσορίσατε στο Business on Board της Olympic Air

Καλωσορίσατε στο Business on Board της Olympic Air

Οι αιτήσεις εξαργύρωσης πραγματοποιούνται καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης Business on Board στο 801 801 0505 (+30 210 3550010 από κινητό ή για κλήσεις εκτός Ελλάδας).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr