Η Olympic Air ενισχύει περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση της Βορείου Ελλάδος με τις Βαλκανικές πρωτεύουσες, εντάσσοντας την πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα, στους προορισμούς των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό περιφερειακό δρομολόγιο, που αποσκοπεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων αλλά και σημαντικό κόμβο του δικτύου της Olympic Air.Η Olympic Air ενισχύει περαιτέρω την αεροπορική σύνδεση της Βορείου Ελλάδος με τις Βαλκανικές πρωτεύουσες, εντάσσοντας την πρωτεύουσα της Αλβανίας, Τίρανα, στους προορισμούς των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό περιφερειακό δρομολόγιο, που αποσκοπεί να καταστήσει τη Θεσσαλονίκη κέντρο των Βαλκανίων αλλά και σημαντικό κόμβο του δικτύου της Olympic Air.

 

Το δρομολόγιο που συνδέει τις δυο πόλεις θα πραγματοποιείται δυο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Παρασκευή). Οι πτήσεις ξεκίνησαν στις 2 Δεκεμβρίου 2011 και θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Bombardier Q400 των 78 θέσεων. Στο συγκεκριμένο δρομολόγιο θα δίνεται η δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να επιλέξει το ταξίδι του μέσα από ένα διευρυμένο φάσμα τιμών τόσο στην θέση Premium Economy όσο και στην Οικονομική θέση.

Σε εβδομαδιαία βάση, χιλιάδες άτομα μετακινούνται οδικώς από τη Βόρειο Ελλάδα προς στην Αλβανία και αντίστροφα. Με το συγκεκριμένο δρομολόγιο η Olympic Air προσφέρει μία εναλλακτική, ταχύτερη αλλά και πολύ οικονομική λύση για το κοινό που ταξιδεύει μεταξύ των δύο χωρών. Με δεδομένο ότι η περιοχή της πρωτεύουσας καλύπτεται από το δρομολόγιο Αθήνα – Τίρανα, η προσθήκη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Τίρανα διαμορφώνεται ώστε να καλύψει την ζήτηση μεταξύ της Βορείου Ελλάδος και της γειτονικής βαλκανικής χώρας, με την οποία υπάρχει έντονη οικονομική συνεργασία και δραστηριότητα.

Η Οlympic Air πετά σε 73 προορισμούς, από τους οποίους οι 32 στην Ελλάδα και οι 41 στο εξωτερικό (απευθείας ή με στρατηγικές συνεργασίες). Από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» πετά μέχρι σήμερα σε πέντε προορισμούς: Αθήνα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Ηράκλειο και Χανιά. Επίσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες εκτελούνται από Θεσσαλονίκη πτήσεις της Olympic Air προς Σκιάθο, Μύκονο και Σαντορίνη.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο www.olympicair.com, και στα τηλέφωνα 8018010101 (από σταθερό) ή +30 210 35 50 500 (από κινητό).

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr