Skyawards 5 αστέρων!

Το πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών, Skywards της Emirates Airline, προχώρησε σε συμφωνία με τα The Address Hotels & Resorts, την αλυσίδα ξενοδοχείων 5 αστέρων του Ομίλου Emaar, με σκοπό την ανταμοιβή των ταξιδιωτών που επιλέγουν για τη διαμονή τους τα The Address Hotels, με δωρεάν μίλια μέσω του προγράμματος τακτικών επιβατών Skywards.  

Η συνεργασία αυτή αποτελεί την επισφράγιση της στρατηγικής σχέσης της Emirates με τον Όμιλο Emaar και συνιστά την πρώτη συνεργασία του Ομίλου με πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών.Τη συμφωνία υπέγραψαν ο Brian LaBelle, Senior Vice President της Skywards και ο Marc Dardenne, Διευθύνων Σύμβουλος της Emaar Hospitality Group and Emaar Hotels & Resorts,  κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο 152ο όροφο του κτιρίου Burj Khalifa, του ψιλότερου κτιρίου στον κόσμο.  

Συμφωνία μεταξύ των The Address Hotels & Resorts και του προγράμματος Skywards της Emirates Airline

Η επιλογή του συγκεκριμένου χώρου έγινε με σκοπό να αναδειχθούν τα ‘’υψηλά’’ οφέλη της νέας αυτής συνεργασίας. Ο Senior Vice President της Skywards δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Emaar. Τα μέλη του προγράμματος Skywards, που επισκέπτονται το Ντουμπάι, μπορούν να απολαύσουν όλες τις ανέσεις που προσφέρουν τα πέντε ξενοδοχεία του Ομίλου The Address Hotels & Resorts. Μπορούν επίσης να κερδίσουν επιπλέον μίλια επιλέγοντας και τα εξαιρετικά εστιατόρια των ξενοδοχείων». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Emaar Hospitality Group and Emaar Hotels & Resorts ανέφερε:  «Η συνεργασία μας με την Emirates Skywards για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, είναι ένα πρόσθετο κίνητρο για τους επισκέπτες μας, στους οποίους τώρα δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουν μίλια κάθε φορά που κάνουν κράτηση ή χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων. Το πρόγραμμα αυτό ταιριάζει απόλυτα στο ήθος του Ομίλου, να προσφέρει ουσιαστικά οφέλη και προνόμια στους πελάτες του. Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει περαιτέρω το ταξιδιωτικό και τουριστικό τομέα στο Ντουμπάι». Τα μέλη της Skywards κερδίζουν 1 μίλι για κάθε δολάριο που ξοδεύουν στα ξενοδοχεία. 

Συμφωνία μεταξύ των The Address Hotels & Resorts και του προγράμματος Skywards της Emirates Airline

Η συγκεκριμένη συμφωνία προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κερδίσουν επιπλέον μίλια, όχι μόνο από τη διαμονή τους, αλλά και από τη χρήση των άλλων υπηρεσιών των ξενοδοχείων, όπως το καθαριστήριο, τη χρήση της τηλεφωνικής γραμμής, καθώς και από τα γεύματα σε οποιοδήποτε εστιατόριο των πέντε The Address Hotels & Resorts στο Ντουμπάι.Ό ‘Ομιλος των The Address Hotels + Resorts διαθέτει 5 μονάδες στο Ντουμπάι: το The Address Downtown Dubai, το  The Address Dubai Mall, το The Address Dubai Marina, το The Address Montgomerie Dubai και το The Palace – The Old Town. 


Το πρόγραμμα Skywards της Emirates διαθέτει για τα μέλη της Blue, Silver, και Gold κάρτας, αντίστοιχα αποκλειστικά προνόμια.  Τα μίλα μπορούν να εξαργυρωθούν μέσω πλειάδας επιλογών όπως: εισιτήρια της Emirates και άλλων αεροπορικών εταιρειών μέλη του Skywards, αναβάθμιση αεροπορικής κράτησης, διαμονή σε ξενοδοχεία, εκδρομές και αποκλειστικές αγορές. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα: www.skywards.com

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr