Φιλοξενία με στιλ, από την Emirates

Η Emirates Airline σε συνεργασία με τα ξενοδοχεία Armani Hotel και The Address Downtown Dubai προσφέρει δωρεάν πολυτελή διαμονή στους επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης, που πετούν προς ή μέσω Ντουμπάι. Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης απολαμβάνουν δωρεάν διαμονή για 2 νύχτες με πρωινό, στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο 5* Armani Hotel Dubai, ενώ οι επιβάτες της Επιχειρηματικής Θέσης απολαμβάνουν δωρεάν διαμονή μίας νύχτας με πρωινό, στο The Address Downtown Dubai, ξενοδοχείο 5* επίσης.

Με τη συγκεκριμένη προσφορά οι επιβάτες των διακεκριμένων θέσεων έχουν επίσης προτεραιότητα στην έκδοση εισιτηρίων προκειμένου να δουν τη θέα από "την κορυφή του κόσμου" από το 'Burj Khalifa', το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, που άνοιξε τις πύλες του μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Emirates Business ClassΗ προσφορά ισχύει από την 1η Ιουνίου έως και την 31η Αυγούστου 2010 και αφορά στους πελάτες που πετούν μετ' επιστροφής προς ή μέσω Ντουμπάι με εισιτήριο Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης.
Ο Senior Vice President, Emirates Network Sales & Development, κ. Russell Sheldon, δήλωσε σχετικά: «Αναζητάμε συνεχώς τρόπους και ευκαιρίες προκειμένου να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στις υπηρεσίες μας προς τους επιβάτες μας. Άλλωστε, τι θα μπορούσε να είναι πιο ξεχωριστό, από το να διαμένει κανείς σε ένα από τα πιο "μοδάτα" ξενοδοχεία όπως το Armani Hotel Dubai και το The Address Downtown Dubai;» και συμπλήρωσε: «Αυτή η ξεχωριστή προσφορά έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες εξαιρετικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν ήδη οι επιβάτες που πετούν στις διακεκριμένες θέσεις της Emirates».

Emirates First ClassΟ κ. Marc Dardenne, Διευθύνων Σύμβουλος της Emaar Hospitality Group and Emaar Hotels & Resorts δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που συνεργαζόμαστε με την Emirates και πάλι αυτό το καλοκαίρι και επεκτείνουμε τη φιλοξενία μας στους επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής Θέσης. Οι επισκέπτες του Ντουμπάι θα απολαύσουν σίγουρα τη διαμονή τους στα ξενοδοχεία της αλυσίδας μας και θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Ντουμπάι, το Burj Khalifa.»
Το ξενοδοχείο Armani Hotel Dubai είναι το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που κατασκευάζεται από την Armani Hotels & Resorts. Αναπόσπαστο κομμάτι του Burj Khalifa, κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου, έχει σχεδιαστεί προσωπικά από τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Giorgio Armani.
Δίπλα από το εμπορικό κέντρο Dubai Mall, το ξενοδοχείο The Address Downtown Dubai βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, κοντά στο Burj Khalifa και το εντυπωσιακό σιντριβάνι Dubai Fountain.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr