Sony. bloggie™Τραβήξτε φωτογραφίες. Αποτυπώστε βίντεο HD. Καταγράψτε τα πάντα σε 360°. Στείλετε τα αρχεία σας και διασκεδάστε. Εξερευνήστε όλη τη σειρά και βρείτε μια bloggie™ για να μοιράζεστε τη ζωή σας.

Με την bloggie™ μπορείτε να αποτυπώσετε λήψεις σε High Definition, να κάνετε λήψη 360 video και να αποστείλετε και να μοιραστείτε εύκολα τα βίντεό σας - και όλα αυτά, με μία βιντεοκάμερα.

Σε αντίθεση με τις κάμερες των κινητών τηλεφώνων, η bloggie™ σάς προσφέρει λήψεις σε High Definition, για εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Η νέα bloggie™ Touch έχει ευαίσθητη οθόνη αφής LCD 3,0” που σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη βιντεοκάμερά σας με ευκολία. Απλά “αγγίξτε και κινήστε” για απόλυτο έλεγχο.

Χάρη στην bloggie™, μπορείτε να αποστέλλετε εύκολα τα βίντεό σας στο ιστολόγιο ή στις τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Με ενσωματωμένη υποδοχή USB και λογισμικό, η μεταφορά των ταινιών σας και των φωτογραφιών σας γίνεται εύκολη σε οποιοδήποτε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή από την bloggie™ σας – στη συνέχεια αποστέλλονται αυτόματα σε τοποθεσίες όπως το YouTube™ και το Facebook™.

Πληροφορίες: http://www.sony.gr/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr