Sony. Νέα βιντεοκάμερα Handycam® NEX-VG10EΑνακαλύψτε τη νέα Handycam® NEX-VG10E – την πρώτη βιντεοκάμερα Full HD με εναλλάξιμους φακούς για το ευρύ κοινό. Δημιουργήστε ταινίες HD με εκθαμβωτική κινηματογράφηση. Χρησιμοποιήστε τους φακούς από τη φωτογραφική μηχανή DSLR της Sony για να δημιουργήσετε υπέροχα καλλιτεχνικά αποτελέσματα.

Η Handycam® NEX-VG10E είναι μια νέα, πρωτοποριακή βιντεοκάμερα HD που συνδυάζει την άριστη ποιότητα εικόνας βίντεο των Handycam® με το δημιουργικό έλεγχο και την ευελιξία των DSLR. Αντικαταστήστε τους φακούς με αυτούς της φωτογραφικής μηχανής DSLR της Sony, για καλλιτεχνικά αποτελέσματα που δεν θα πετυχαίνατε ποτέ με μια συμβατική βιντεοκάμερα.

Δημιουργήστε συνεχή βίντεο σε Full HD χωρίς τους περιορισμούς της εγγραφής με DSLR και απολαύστε την ελευθερία της δημιουργικότητας με το δικό σας τρόπο.

Η Handycam® NEX-VG10E είναι ιδανική για χρήστες και καλλιτέχνες που αναζητούν τη δημιουργική ευελιξία και επιδιώκουν κινηματογραφικά αποτελέσματα. Πρόκειται για μια βιντεοκάμεραεύχρηστη και μικρή σε μέγεθος, με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD και φωτογραφιών με ανάλυση 14,2 megapixel (για να μη χρειάζεται να κουβαλάτε μαζί σας και τη φωτογραφική μηχανή DSLR).

Πληροφορίες: http://www.sony.gr/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr