«Breathtaking Athens» στο Σύνταγμα. Ώρα για shoppingΠερνάς, κοιτάς, εμπνέεσαι για δωράκια και αναμνηστικά. Παίρνεις το χάρτη σου για να μη χάνεσαι στη μεγαλούπολη αλλά και για ανακαλύψετε καλά κρυμμένα μυστικά στο κέντρο και γύρω από αυτό. Θα εντυπωσιαστείτε το πόσο λίγο γνωρίζετε τις ομορφιές του. Γιατί ότι έχει να κάνει με την Αθήνα δεν αφορά μόνο τους τουρίστες, αλλά και εμάς τους ίδιους. Μπείτε στο InfoPoint και Shop της "Breathtaking Athens" στο Public του Συντάγματος και δε θα χάσετε...



Kλείνει σχεδόν ένας χρόνος από την έναρξη μιας ακόμη προσπάθειας για προβολή και προώθηση της εικόνας της Αθήνας ως αστικού προορισμού, μέσα από το γραφείο πληροφόρησης επισκεπτών «Info-Point», το οποίο στεγάζεται στον ισόγειο χώρο του πολυκαταστήματος Public στο Σύνταγμα. Η επιτυχία του πρώτου Info-Point στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών - Ελ. Βενιζέλος, οδήγησε την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ) να συνάψει στρατηγική συνεργασία με τη διοίκηση του πολυκαταστήματος Public με σκοπό να δημιουργήσει ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης και επαφής με τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της πόλης, στην καρδιά της Αθήνας!

«Breathtaking Athens» στο Σύνταγμα. Ώρα για shopping

Μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών το νέο Info-Point στο Σύνταγμα επικοινωνεί και αναδεικνύει με δημιουργικό τρόπο τα αξιοθέατα και τις υπηρεσίες της μητροπολιτικής Αθήνας. Ειδικότερα, στο σημείο πληροφόρησης Info-Point διανέμεται έντυπο υλικό πληροφόρησης για τους επισκέπτες της Αθήνας το οποίο απαρτίζεται από χάρτη της πόλης, θεματικά έντυπα για την ενημέρωση του επισκέπτη σχετικά με τα πολιτιστικά μνημεία και τα αξιοθέατα, τη διασκέδαση και τη γαστρονομία, κοντινούς προορισμούς για ημερήσιες εκδρομές καθώς και πληροφορίες για shopping. Παράλληλα, διανέμεται ειδικό εποχιακό έντυπο για τις επικείμενες εκδηλώσεις και διοργανώσεις που φιλοξενεί η Αθήνα και έχουν τουριστικό ενδιαφέρον.

Εκτός από πληροφορίες όμως, ο Έλληνας και ξένος επισκέπτης της Αθήνας έχει επιπλέον τη δυνατότητα να προμηθευτεί τη νέα συλλογή τουριστικών προϊόντων της πόλης, από το πρώτο επίσημο τουριστικό κατάστημα της Αθήνας «Breathtaking Athens». Σχεδιασμένα από κορυφαίο Έλληνα σχεδιαστή, τα νέα τουριστικά προϊόντα της Αθήνας, προωθούν την πόλη με τα πρωτοποριακά τους σχέδια και επικοινωνούν το συναρπαστικό σύνολο που είναι η Αθήνα σήμερα. Συνδυάζοντας τα παραδοσιακά Αθηναϊκά στοιχεία με το μοντέρνο πρόσωπο της Αθήνας, αναδεικνύουν τη σύγχρονη και φρέσκια εικόνα της πόλης.

Οι επιλογές σε κούπες, μπλούζες, μαγνήτες, καρφίτσες και άλλα σουβενίρ είναι μεγάλες καθώς τα διαφορετικά σχέδια και χρώματά τους συνθέτουν μια πλούσια συλλογή αντικειμένων για όλα τα γούστα και για κάθε περίσταση, ενώ αποτελούν εξαιρετικά προσωπικά αλλά και επιχειρηματικά δώρα.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr