Nikon COOLPIX S8100Η Nikon ανακοίνωσε ότι η φωτογραφική μηχανή COOLPIX S8100 σύντομα θα διατεθεί προς πώληση στην Ευρώπη και τη Νότιο Αφρική.Η φωτογραφική μηχανή COOLPIX S8100 συνδυάζει μοναδικά την απόδοση υψηλής ταχύτητας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού προκειμένου να προσφέρει σίγουρες λήψεις ακόμη και σε ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες.

Μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη σειρά Nikon COOLPIX, η φωτογραφική μηχανή COOLPIX S8100, διαθέτει αισθητήρα CMOS με οπίσθιο φωτισμό 12,1 megapixel και το εκπληκτικό zoom 10x για μοναδική απόδοση και εξαιρετική ποιότητα εικόνας για λήψεις υψηλής ταχύτητας όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι χαμηλές.

Χάρη σε ένα συνδυασμό ταχύτητας, απόκρισης και ευελιξίας, η φωτογραφική μηχανή Nikon COOLPIX S8100 δημιουργεί φωτογραφίες και video full HD (1080p) αποτυπώνοντας ακόμη και γρήγορα κινούμενα θέματα.

Με τη φωτογραφική μηχανή COOLPIX S8100 η λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, είναι εξαιρετικά απλή. Ο ιδιαίτερα ευαίσθητος αισθητήρας CMOS με οπίσθιο φωτισμό και οι εξειδικευμένες λειτουργίες για συνθήκες χαμηλού φωτισμού αποδίδουν ευκρινείς νυκτερινές λήψεις και τέλεια πορτραίτα σε εσωτερικό χώρο, ακόμη και όταν οι λήψεις πραγματοποιούνται χωρίς τη χρήση τριπόδου.

Η δυνατότητα εγγραφής video full HD και το ευρυγώνιο zoom 10x ακριβείας του φακού NIKKOR επιτρέπουν σε αυτήν την κομψή φωτογραφική μηχανή 12,1 megapixel να ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση και να αποδίδει καταπληκτικά στο σκοτάδι.

Η μηχανή αυτή διατίθεται σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα.

Πληροφορίες: http://www.nikon.gr/

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr