Το καλοκαίρι έφτασε, οι ημέρες μεγάλωσαν και για όλους όσους ψάχνουν μία κοντινή «απόδραση», το Divani Apollon Palace & Thalasso έχει την λύση, αφού πρόσφατα ξεκίνησαν την πλήρη λειτουργία τους οι παραλίες του ξενοδοχείου. Σε μία αμμώδη παραλία και με τα λαμπερά γαλάζια νερά του Αργοσαρωνικού, το Apollon Beach αποτελεί το σκηνικό για ολοήμερες αποδράσεις. Μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας αποτελεί το ιδανικό μέρος για μία αξέχαστη μέρα γεμάτη απολαύσεις με την οικογένεια ή με τους φίλους σας.

Εάν είστε λάτρεις των θαλάσσιων sports, στο Apollon Beach θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες και παιχνίδια για όλους, για να μπορέσετε να ζήσετε μία ολόκληρη μέρα by the sea. Εάν απλά θέλετε να χαλαρώσετε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, μπορείτε να ξαπλώσετε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες και να απολαύσετε τον ήλιο με ελαφριά snacks και δροσιστικά ποτά. Κάντε την κράτηση σας για τις ξαπλώστρες σας είτε μέσω του ή του app του Ομίλου, βάλτε το μαγιό σας και απολαύστε την ημέρα σας!

photo1 736Εάν πάλι είστε λάτρεις της πισίνας, οι δύο εξωτερικές πισίνες του Divani Apollon Palace & Thalasso είναι μια αναζωογονητική όαση μέσα στην πόλη. Μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα με το θαλασσινό ή το φρέσκο νερό και να χαλαρώσετε στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις jacuzzi. Παράλληλα, μπορείτε να απολαύσετε μία μεγάλη ποικιλία από ελαφριά και υγιεινά snacks, φρέσκα θαλασσινά και αγαπημένα πιάτα στο Mελτέμι Snack Bar, κοντά στην πισίνα.

Οι διαμένοντες στο ξενοδοχείο, μπορούν να επιλέξουν και την ιδιωτική παραλία Mythos Beach, όπου μπορούν να απολαύσουν snacks και δροσιστικά cocktails στο Mythos Beach Bar.

Είτε λοιπόν θέλετε να απολαύσετε μία ημέρα χαλάρωσης στον ήλιο και στην θάλασσα, είτε θέλετε να δροσιστείτε και να απολαύσετε ένα δροσερό cocktail by the pool, το Divani Apollon Palace & Thalasso, είναι η ιδανική επιλογή!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr