To ταξίδι είναι ΕΡΩΤΑΣ και ο έρωτας χρειάζεται ταξίδια για να απογειώνεται! Κυριολεκτικά και πρακτικά! Αν και η αγάπη δεν περιορίζεται σε μια μόνο ημέρα, ωστόσο όλοι λίγο πολύ λαχταράμε τη μεγάλη έκπληξη! Και τι καλύτερη έκπληξη από ένα αεροπορικό ταξίδι για την όμορφη αυτή ημέρα! Η AnS Travel μπορεί να κανονίσει για εσάς μια αυθημερόν απόδραση! Ζήστε με τον αγαπημένο/ την αγαπημένη σας μια ημέρα στη Ρώμη, το Μιλάνο, την Κωνσταντινούπολη, τη Βενετία, με ξενάγηση, ρομαντικό γεύμα, ψώνια και βόλτα! Πώς; Καλέστε μας στο 2103637999 και θα μάθετε!

  • 8:45 Αθήνα-Ρώμη, 17:25 Ρώμη-Αθήνα  Αεροπορικό εισιτήριο ανά άτομο από 137.67€/ άτομο*
  • 8:50 Αθήνα-Μιλάνο 17:10 Μιλάνο-Αθήνα: Αεροπορικό εισιτήριο ανά άτομο από 138.95 €/ άτομο*
  • 7:20 Αθήνα-Κων/πολη, 22:20 Κων/πολη-Aθήνα Αεροπορικό εισιτήριο ανά άτομο από111 €/ άτομο*

* Οι τιμές είναι ενδεικτικές για μια αεροπορική μετάβαση με επιστροφή, στο πλέον οικονομικό διαθέσιμο ναύλο GoLight. Υπόκεινται σε όρους και περιορισμούς & ενδέχεται να τροποποιούνται ανάλογα με την ώρα αναχώρησης και την αεροπορική εταιρία. Κατόπιν ζήτησης θα γίνει αναζήτηση για τις τρέχουσες διαθέσιμες προσφορές, που ενδέχεται να διαφέρουν από τις ενδεικτικές.

Κρατήσεις: 210-3637999, AnS Travel, Σόλωνος 34, Αθήνα, www.anstravel.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr