Οι γιορτές πλησιάζουν, ο χειμώνας «δείχνει όλο και πιο πολύ τα δόντια» του και η μόνη ελπίδα είναι ένα απολαυστικό ταξίδι στο εξωτερικό, σε τόπους ζεστούς, εξωτικούς και χαλαρωτικούς! Συνδυάστε μια μοναδική μητρόπολη, για νυχτερινή ζωή, διασκέδαση και shopping με ένα εξωτικό νησί και αφεθείτε σε μοναδικές εμπειρίες που θα σας αναζωογονήσουν! Η SCOOT, η πρώτη low cost εταιρία με high class προδιαγραφές, η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Χαμηλού Κόστους (Ασία/Ειρηνικός), μας ταξιδεύει με άνεση και πολύ οικονομικές τιμές, στη λαμπερή μητρόπολη της Σιγκαπούρης, που επάξια έχει κερδίσει τον τίτλο του «Μανχάταν της Νοτιοανατολικής Ασίας» και μας προτείνει να τη συνδυάσουμε με το πανέμορφο, μοναδικό Κράμπι της Ταϊλάνδης. Οι τιμές είναι ασυναγώνιστες, η ποιότητα υπηρεσιών κορυφαία και η ευκαιρία απλά, μοναδική!

carousel img.740.416Η πρωτεύουσα της τρίτης πιο πυκνοκατοικημένης χώρας στον κόσμο είναι πανέμορφη, πολύβουη, εντυπωσιακή, καταπράσινη και πεντακάθαρη, και κόβει την ανάσα, με τους φουτουριστικούς ουρανοξύστες, τα εξωπραγματικών διαστάσεων mega malls, τις υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές, αλλά και τις δεκάδες αξιοθέατα που είναι μοναδικά στο είδος τους. Οι παραδοσιακές συνοικίες διαδέχονται η μία την άλλη, αποκαλύπτοντας τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της Σιγκαπούρης. Η Ινδική, η Κινεζική και η Μαλαισιανή συνοικία είναι από μόνες τους ένα ταξίδι στον πολιτισμό των εθνοτήτων που τις δημιούργησαν, με αρώματα, γεύσεις, αγορές, κτίρια, ναούς, που θα σας μαγέψουν.

Top εμπειρίες στη Σιγκαπούρη

ion orchard 1000Universal Studios Singapore: Ένα θεματικό πάρκο στο νησάκι Sendosa, που σας ταξιδεύει στον κινηματογραφικό κόσμο των διάσημων στούντιο Universal, μέσα από 7 συναρπαστικές διαδρομές.

Jurong Bird Park: σε 50 εκτάρια πάρκων και κήπων που συχνά θυμίζουν ζούγκλα, φιλοξενούνται τα πιο περίεργα πτηνά του κόσμου και περιμένουν εσάς να τα θαυμάσετε και να σας εκπλήξουν με τα χρώματα και το κελάηδημά τους.

Telok Ayer Market: Η Ιστορική αγορά Lau Pa Sat, σήμερα έχει μεταμορφωθεί σε «κυψέλη» εστιατορίων με δεκάδες επιλογές εστίασης, σε ένα γραφικό περιβάλλον! Θα την εντοπίσετε στο κέντρο της πόλης, από τον χαρακτηριστικό πύργο του ρολογιού στην οροφή της.

Singapore Botanic Gardens: Οι μαγευτικοί βοτανικοί κήποι επισκέψιμοι με δωρεάν είσοδο, σας ανοίγουν τις πύλες του Παραδείσου, με όλα τα είδη των φυτών και λουλουδιών...

chinatown singaporeUnderwater World: το μοναδικό ενυδρείο 2,500 θαλάσσιων κατοίκων και ένα τούνελ 83 μέτρων μήκους, επιτρέπει στους επισκέπτες να θαυμάσουν τον υποθαλάσσιο κόσμο περπατώντας κυριολεκτικά μέσα από αυτόν.

• Night Safari: μια από τις δημοφιλέστερες ατραξιόν της Σιγκαπούρης είναι το πρώτο νυχτερινό σαφάρι στον κόσμο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νυκτόβια όντα στην αναζήτηση τροφής τους, τις νυχτερινές ώρες.

•  Singapore Flyer: η τεράστια ρόδα της Σιγκαπούρης και μεγαλύτερη της Ασίας [η διάμετρός της είναι 156 μ.], στις όχθες του Marina Bay, προσφέρει απεριόριστη θέα από 165 μ. ύψος! Εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα να πιείτε το κοκτέιλ σας ή να απολαύσετε ένα δείπνο, με θέα τη νυχτερινή μητρόπολη στα καλύτερά της!
boat quay• Singapore Zoo: συγκαταλέγεται στους καλύτερους ζωολογικούς κήπους του κοσμου, όπου φιλοξενούνται ακόμη και πολικές αρκούδες.

• Orchard Road: είναι η αντίστοιχη «Oxford street του Λονδίνου» γεμάτη πολυκαταστήματα [Knightsbridge Mall, ION Orchard, Mandarin Gallery], υπερπολυτελείς μπουτίκ, εντυπωσιακά brand names, ξενοδοχεία, spa, εστιατόρια και καφετέριες.

• Bar- hopping στο Clarke Quay & το Boat Quay: ο παλμός της διασκέδασης χτυπά δυνατά ως τις πρώτες πρωινές ώρες, στη συνοικία της διασκέδασης, ένα πραγματικό λαβύρινθο με εστιατόρια, μπαρ και καφέ, που διαδέχονται το ένα το άλλο, στις όχθες του ποταμού.

Ως προορισμός, η ασιατική μητρόπολη έχει ένα σωρό εκπλήξεις, σε ένα πλούσιο "πακέτο" εμπειριών, ορισμένων μοναδικών στο είδος τους.  Εθνικά Πάρκα, βοτανικοί κήποι, υπαίθριες αγορές, ζωολογικοί κήποι, σε συνδυασμό με απίστευτες δραστηριότητες, υπόσχονται μια υπέροχη και αναζωογονητική, ελίτ διαμονή! Αξίζει να αφιερώσετε μια εβδομάδα στη Σιγκαπούρη, για να απολαύσετε τις ανεπανάληπτες ομορφιές και φανταστικές ευκαιρίες για ψώνια.

Κράμπι... το νησί του James Bond μπορεί να γίνει και δικό σας!

Ο απόλυτος συνδυασμός διακοπών είναι με το νησί Krabi στη Νότια Ταϊλάνδη, όπου η SCOOT σας μεταφέρει με τιμές που ξεκινούν από 190 ευρώ/ απλή διαδρομή! Μόλις 1 ώρα 45 λεπτά αρκούν για να πετάξετε πό την υπερμοντέρνα μητρόπολη σε ένα κατάφυτο, παραδεισένιο νησί, σε έναν πολιτισμό γαλήνης και αναζωογόνησης. Εδώ μπορείτε να κάνετε τίποτα ή τα πάντα... krabi Koh Tao beach Thailand

Το σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε ότι μεταφέρεστε σε διαφορετικό χωροχρόνο, σε παρθένα φύση που θυμίζει ζούγκλα, σε ατέλειωτα μανγκόβια δάση, σε παραδοσιακά χωριά, που μένουν ανέπαφα από το πέρασμα του χρόνου, σε ένα τόπο μαγικό και μυστηριακό. Η πολυτέλεια των ξενοδοχείων στο Κράμπι θα σας ενθουσιάσει και οι εμπειρίες που θα ζήσετε είναι πραγματικά ανεπανάληπτες και αξέχαστες. Με πάνω από 150 νησιά και 150 χλμ. ακτογραμμών & ένα ποικιλόμορφο τοπίο όπου εναλλάσσονται οι ζούγκλες με τους ασβεστολιθικούς λόφους, οι σπηλιές με τους καταρράκτες, η εξωτική άγρια ζωή με τον θαυμαστό υποβρύχιο κόσμο, οι δραστηριότητες που θα βιώσετε είναι πράγματι μοναδικές. Εκδρομές σε νησιά, κολύμβηση με μάσκα ή καταδύσεις, καγιάκ στη θάλασσα, αναρρίχηση, trekking στη ζούγκλα, είναι μόνο μερικές που μπορείτε να επιλέξετε.

Top εμπειρίες στο Κράμπι

krabi2 james bond island•  Ολοήμερη εκδρομή στον Εθνικό Δρυμό Khao Nor Chur Chi και τον εντυπωσιακό βουδιστικό ναό Tiger Cave, όπου θα ανακαλύψετε ένα εκπληκτικό δάσος βροχής και θα απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στις θερμές πηγές, περιβεβλημένοι από σπάνια εξωτικά φυτά.

• Γνωρίστε τα εξωτικά νησιά Koh Tup, Koh Gai, Koh Poda και την ειδυλλιακή παραλία Phra Nang Cave Beach σε μια εκδρομή με σκάφος, όπου θα απολαύσετε καταδύσεις και κολύμπι, υπέροχο πικνίκ, χαλάρωση σε λευκές αμμουδιές κάτω από τον ζεστό ήλιο.

• Από τα ομορφότερα αξιοθέατα του Κράμπι είναι η σμαραγδένια λίμνη Sa Morakot, μέσα στον δρυμό Thung Teao. Ακολουθώντας ένα φυσικό μονοπάτι, μέσα από πλούσια βλάστηση και πανίδα, ανακαλύπτετε μια λίμνη με κρυστάλλινα νερά, όπου μπορείτε να κάνετε μια αναζωογονητική βουτιά που θα σας μείνει αξέχαστη.

•  Μόλις 45 λεπτά από το Κράμπι τα έξι νησιά Phi Phi αποτελούν την απόλυτα εξωτική εμπειρία, με εκθαμβωτικό τοπίο από απότομους ψηλούς βράχους να αναδύονται από τα τιρκουάζ νερά. Στο ακατοίκητο Phi Phi Leh θα βρείτε την διάσημη παραλία της κινηματογραφικής ταινίας The Beach με πρωταγωνιστή τον  Leonardo Di Caprio.

• Επωφεληθείτε από τις θεραπευτικές ιδιότητες των θερμών πηγών του Κράμπι, επισκεπτόμενοι τις φυσικές πισίνες με ζεστό νερό μέσης θερμοκρασίας 35-40 βαθμών Κελσίου, με ευεργετικές ιδιότητες για τη θεραπεία ρευματισμών και ισχιαλγίας. Οι θερμοπηγές βρίσκονται μέσα στον Εθνικό Δρυμό Khao Phra Bang Khram, 70 χλμ. από την πόλη του Κράμπι.

KRABI LOW tiger cave temple

• Η πρωτεύουσα του Κράμπι είναι μια μικρή γραφική πόλη στις όχθες του ποταμού, με το χρόνο να έχει σταματήσει, εμποδίζοντας την τουριστική αλλοτρίωση. Εδώ θα γνωρίσετε την αυθεντικότητα της χώρας, τη γνήσια φιλοξενία και την πραγματική κουλτούρα της χώρας.

 

SCOOT και ΦΥΓΑΜΕ! Η Scoot σας ανοίγει το δρόμο για ακόμη περισσότερους προορισμούς με το δίκτυο της Tigerair, που εκτείνεται σε 39 προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, όπως τη Τζακάρτα, το Μπαλί, το Κράμπι, τη Μανίλα, το Λαγκάουι και τη Βιρμανία, με ένα ενιαίο εισιτήριο, σε σούπερ τιμή! Ο Δεκέμβριος είναι ιδανικός να ταξιδέψετε στη Σγικαπούρη, καθώς η Scoot μας εξασφαλίζει σημαντικές προσφορές για όλο το μήνα, ξεκινώντας από 160 ευρώ/ απλή διαδρομή για Σιγκαπούρη και 197.21 EUR ευρώ/ απλή διαδρομή για Krabi. Οι τιμές τελικού ναύλου με επιστροφή εξαρτώνται από την πληρότητα των πτήσεων. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας https://fly-scoot.com/el/ και ανακαλύψτε δρομολόγια και τιμές που θα σας ενθουσιάσουν!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr