Είναι γνωστό πως η φύση «παράγει» πληθώρα προϊόντων που τα συστατικά τους έχουν χαρακτηριστικές ευεργετικές δράσεις τόσο για τον οργανισμό όσο και για το σώμα! Βάσει αυτού, πλέον ο σύγχρονος άνθρωπος στρέφεται όλο και περισσότερο προς τη χρήση φυσικών καλλυντικών προϊόντων τόσο για την περιποίηση, την τόνωση του σώματος του όσο και για τη γενικότερη ευεξία την αναζωογόνησή του! Η σειρά φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος Nature για τη γυναίκα και τον άνδρα, έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα του ροδιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, αφρόλουτρο & λάδι σώματος.

Είναι γνωστό πως η φύση «παράγει» πληθώρα προϊόντων που τα συστατικά τους έχουν χαρακτηριστικές ευεργετικές δράσεις τόσο για τον οργανισμό όσο και για το σώμα! Βάσει αυτού, πλέον ο σύγχρονος άνθρωπος στρέφεται όλο και περισσότερο προς τη χρήση φυσικών καλλυντικών προϊόντων τόσο για την περιποίηση, την τόνωση του σώματος του όσο και για τη γενικότερη ευεξία και αναζωογόνησή του! Τα προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος «NATURE»με βιολογικά εκχυλίσματα ροδιού (σειρά για τον άνδρα και τη γυναίκα) ή μελιού (βρεφική σειρά), έρχονται να μας τονώσουν, να μας αναζωογονήσουν και να μας προσφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στην καθημερινότητά μας.

Η σειρά φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος«NATURE» για τη γυναίκα και τον άνδρα, έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα του ροδιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, μαλακτική κρέμα, αφρόλουτρο & λάδι σώματος. Τα προσεγμένα αυτά προϊόντα συμβάλλουν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας ενώ προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση και τη φθορά από τις ηλιακές ακτίνες. Παράλληλα, καθαρίζουν το δέρμα, λειαίνουν τις ρυτίδες και βοηθούν στην απολέπιση ενυδατώνοντας σε βάθος.

Η ειδική σειρά «NATURE» για βρέφη (+6μηνών) & παιδιά, έχει δημιουργηθεί με βάση βιολογικά εκχυλίσματα μελιού και περιλαμβάνει σαμπουάν, αφρόλουτρο και γαλάκτωμα σώματος. Τα βρεφικά / παδικά καλλυντικά Nature βοηθούν σημαντικά το ευαίσθητο δέρμα του μωρού, του νηπίου αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών και εφήβων, λειτουργώντας καταπραϋντικά & χαλαρωτικά. Η συνδυαστική χρήση τους λειτουργεί αντιβακτηριδιακά ενώ έχει καθοριστικά αποτελέσματα στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος τους. Λόγω των αντιοξειδωτικών, των βιταμινών, των μετάλλων αλλά και των θρεπτικών στοιχείων των συστατικών του μελιού, λειτουργούν υπέρ της κατακράτησης της φυσικής υγρασίας του σώματος.

Τα φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος «NATURE» είναι αποτέλεσμα φυσικής επεξεργασίας & έχουν ως βάση μόνο βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων, ενώ δεν περιέχουν χημικές ουσίες & άλλα έκδοχα τους, περιέχουν - ανά είδος - ουδέτερο Ph, δεν έχουν υποστεί τεχνολογική επεξεργασία (κατά το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας) και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. ;Παρασκευάζονται στα καλύτερα πιστοποιημένα Ελληνικά εργαστήρια παραγωγής καλλυντικών προϊόντων, δεν περιέχουν παρα-υδροξυβενζοϊκό οξύ (paraben), ορυκτέλαια (mineral oils), αιθανολαμίνες (ethanolamines), ισοδιαζολίνες (isodiazolines) & τριαιθανολαμίνη (triethanolamine) και είναι γνωστοποιημένα τόσο στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ), με Αριθμό Γνωστοποίησης: C000003327, όσο και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal), με Κωδικό Έγκρισης: 88642.

Τα Ελληνικά, φυσικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών & περιποίησης σώματος«NATURE» διατίθενται για λιανική πώληση σε συσκευασίες των 250 ml μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.enature.gr, (Τηλ. Επικοινωνίας: +30 213 0351222-3) ενώ μέσω των πολυκαταστημάτων Attica (κέντρο Αθήνας, Golden Hall Μαρούσι, Care Lab by Attica Γλυφάδας, Τσιμισκή Θεσ/νίκη) και των Factory Outlet (στο εμπορικό πάρκο αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και στην οδό Πειραιώς), μπορεί κανείς να προμηθευτεί τα αντίστοιχα προϊόντα σε ξεχωριστές συσκευασίες δώρου/ταξιδίου των 50 ml!

Γνωρίστε τα προϊόντα «NATURE» πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr