Αποκτήστε χείλη για φίλημα! Tο αγαπημένο ενυδατικό, μαλακτικό και προστατευτικό βάλσαμο της Jurlique, το Love Balm, ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στα χείλη, στους αγκώνες και σε κάθε ξηρή και αφυδατωμένη περιοχή της επιδερμίδας. Με φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου ή μανταρινιού, προσφέρει άμεση ανακούφιση στο δέρμα και προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, διατηρώντας την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη.

Αποκτήστε χείλη για φίλημα! Tο αγαπημένο ενυδατικό, μαλακτικό και προστατευτικό βάλσαμο της Jurlique, το Love Balm, ενυδατώνει σε βάθος και παρέχει αντιοξειδωτική προστασία στα χείλη, στους αγκώνες και σε κάθε ξηρή και αφυδατωμένη περιοχή της επιδερμίδας. Με φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου ή μανταρινιού, προσφέρει άμεση ανακούφιση στο δέρμα και προστατεύει από την απώλεια υγρασίας, διατηρώντας την επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη.

Τα προϊόντα Love Balm είναι εμπλουτισμένα με Ελαιόλαδο, έλαιο Safflower και φυσικό κερί μέλισσας για δέρμα απαλό και εύπλαστο, Bιταμίνη Ε και λάδι σόγιας για αντιοξειδωτική κι ενισχυμένη προστασία από την αφυδάτωση καθώς και Bisabolol για να μαλακώνουν άμεσα το δέρμα, μειώνοντας τους ερεθισμούς. Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα στα χείλη ή στην περιοχή που επιθυμείτε και επαναλάβετε όποτε χρειαστεί!

lovely lipsJurlique Love Balm με φυσικό άρωμα μανταρινιού 15ml – €9,90

Jurlique Rose Love Balm με φυσικό άρωμα τριαντάφυλλου 15ml – €9,90

Η Jurlique είναι μία εταιρεία φυσικής φροντίδας του δέρματος, αφοσιωμένη στο να παρέχει την πιο αγνή και πιο αποτελεσματική φροντίδα που διατίθεται μέσω της φύσης, της επιστήμης και της καινοτομίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Αυστραλία το 1985 και αναπτύσσει κάθε προϊόν χρησιμοποιώντας ισχυρά μείγματα που προέρχονται από τα βότανα και τα λουλούδια που συλλέγονται από το δικό της βιολογικό και πιστοποιημένο βιοδυναμικό+ αγρόκτημα στη Νότια Αυστραλία. Τα συνδυάζει με αποτελεσματικά φυσικά συστατικά που προέρχονται από την Αυστραλία αλλά και από όλο τον κόσμο.

Διανομή : Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας Distribrands Ε.Π.Ε.

Γραμμή καταναλωτή 210-8067190, www.jurlique.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr