Η Lufthansa καθιστά ακόμη ευκολότερο το σχεδιασμό του ταξιδιού για τους πελάτες της. Ως ηγέτης της αγοράς, η αεροπορική εταιρία προσφέρει ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο, το “Journey Planner“ – ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να σχεδιάζουν το ταξίδι τους με κάθε λεπτομέρεια, από την αναχώρηση έως την επιστροφή, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση ποικίλων μέσω μεταφοράς. Παράλληλα με το πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa που προσφέρεται μέσω του www.lufthansa.com/door-to-door, οι χρήστες μπορούν να δουν όλες τις εναλλακτικές επιλογές μετακίνησης από/ προς το αεροδρόμιο, με τρένο, με λεωφορείο, με φέριμποτ, με το μετρό ή ακόμη και με τα πόδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν από τον Καθεδρικό Ναό της Κολονίας προς τον Κεντρικό Σταθμό της Νέας Υόρκης, η πλατφόρμα “Journey Planner” παρέχει όλες τις λεπτομέρειες, από το Α ως το Ω. Εκτός από τις πτήσεις που εκτελούνται από τις αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου Lufthansa, το νέο διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού του ταξιδιού προσφέρει πληροφορίες για τα δρομολόγια περισσοτέρων από 600 αστικών συγκοινωνιών και συστημάτων δημόσιων μεταφορών, καθώς και για τα δρομολόγια σιδηροδρομικών ή ναυτιλιακών εταιριών. Η Lufthansa θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το συνδυασμό διαφορετικών μέσων μετακίνησης.


Δρομολόγιο πόρτα- πόρτα με το Journey Planner της Lufthansa

Η Lufthansa καθιστά ακόμη ευκολότερο το σχεδιασμό του ταξιδιού για τους πελάτες της. Ως ηγέτης της αγοράς, η αεροπορική εταιρία προσφέρει ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο, το "Journey Planner" – ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να σχεδιάζουν το ταξίδι τους με κάθε λεπτομέρεια, από την αναχώρηση έως την επιστροφή, συμπεριλαμβάνοντας τη χρήση ποικίλων μέσων μεταφοράς.

Παράλληλα με το πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa που προσφέρεται μέσω του www.lufthansa.com/door-to-door, οι χρήστες μπορούν να δουν όλες τις εναλλακτικές επιλογές μετακίνησης από/ προς το αεροδρόμιο, με τρένο, με λεωφορείο, με φέριμποτ, με το μετρό ή ακόμη και με τα πόδια. Για εκείνους που ταξιδεύουν από τον Καθεδρικό Ναό της Κολονίας προς τον Κεντρικό Σταθμό της Νέας Υόρκης, η πλατφόρμα "Journey Planner" παρέχει όλες τις λεπτομέρειες, από το Α ως το Ω.

Εκτός από τις πτήσεις που εκτελούνται από τις αεροπορικές εταιρίες του Ομίλου Lufthansa, το νέο διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού του ταξιδιού προσφέρει πληροφορίες για τα δρομολόγια περισσοτέρων από 600 αστικών συγκοινωνιών και συστημάτων δημόσιων μεταφορών, καθώς και για τα δρομολόγια σιδηροδρομικών ή ναυτιλιακών εταιριών.

Η Lufthansa θεωρεί ιδιαίτερα σημαντικό το συνδυασμό διαφορετικών μέσων μετακίνησης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr