Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρόσφατα ανακοίνωσε την αύξηση της συχνότητας και των διαθέσιμων θέσεων στις πτήσεις προς Αθήνα.  Από τις 2 Ιουλίου 2014, η Etihad Airways θα αυξήσει τη συχνότητα στο δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Αθήνα από επτά σε 10 πτήσεις την εβδομάδα εισάγοντας τρεις νέες πτήσεις που θα παρέχουν στους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Αθήνα περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία. Οι επιπλέον αυτές πτήσεις σε συνδυασμό με τις πτήσεις κοινού κωδικού (4 εβδομαδιαίως) της Aegean Airlines - που με ανεξάρτητη ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την έναρξη απευθείας δρομολογίου μεταξύ Αθήνας και Άμπου Ντάμπι από τις 28 Μαΐου 2014 – θα δημιουργήσουν διπλό καθημερινό δρομολόγιο για τους επιβάτες της Etihad Airways.Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρόσφατα ανακοίνωσε την αύξηση της συχνότητας και των διαθέσιμων θέσεων στις πτήσεις προς Αθήνα. Από τις 2 Ιουλίου 2014, η Etihad Airways θα αυξήσει τη συχνότητα στο δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Αθήνα, από επτά σε 10 πτήσεις την εβδομάδα, εισάγοντας τρεις νέες πτήσεις που θα παρέχουν στους επιβάτες που ταξιδεύουν από και προς την Αθήνα περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία. Οι επιπλέον αυτές πτήσεις σε συνδυασμό με τις πτήσεις κοινού κωδικού (4 εβδομαδιαίως) της Aegean Airlines - που με ανεξάρτητη ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την έναρξη απευθείας δρομολογίου μεταξύ Αθήνας και Άμπου Ντάμπι από τις 28 Μαΐου 2014 – θα δημιουργήσουν διπλό καθημερινό δρομολόγιο για τους επιβάτες της Etihad Airways.

Ο Peter Baumgartner, Εμπορικός Διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Αυτή η αύξηση συχνότητας και χωρητικότητας καταδεικνύουν την δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός παγκοσμίου δικτύου συνδεδεμένο από άκρη σε άκρη. Oι νέες μας πτήσεις θα προσφέρουν στους επιβάτες την επιλογή αναχώρησης σε δύο διαφορετικές ώρες από και προς το Άμπου Ντάμπι. Οι επιπλέον υπηρεσίες θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση της τουριστικής κίνησης στο Άμπου Ντάμπι και θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες μεγαλύτερη επιλογή προορισμών στην περιοχή του Κόλπου, στην ευρεία Ινδική χερσόνησο, στην Ασία και στην Αυστραλία. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τον Ιούλιο 2014, σχεδόν 90% του παγκόσμιου επιβατικού δικτύου της Etihad Airways θα εξυπηρετείται με ημερήσιες πτήσεις».

Οι νέες πτήσεις θα προσφέρουν στους επιβάτες την επιλογή αναχώρησης σε δύο διαφορετικές ώρες από και προς το Άμπου Ντάμπι. Οι επιπλέον υπηρεσίες θα υποστηρίξουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αύξηση της τουριστικής κίνησης στο Άμπου Ντάμπι και θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες μεγαλύτερη επιλογή προορισμών στην περιοχή του Κόλπου, στην ευρεία Ινδική χερσόνησο, στην Ασία και στην Αυστραλία.Εκτός από την Αθήνα, η Etihad Airways θα τοποθετήσει τον κωδικό της ΕΥ, σε 16 προορισμούς που λειτουργεί η Aegean στην Ελλάδα όπως είναι τα δημοφιλή νησιά, Κρήτη, Ρόδος και Σαντορίνη και σε προορισμούς στην Ευρώπη όπως είναι οι Λάρνακα, Μαδρίτη και Σόφια. Η Aegean Airlines εκτός από την πτήση προς Άμπου Ντάμπι, θα τοποθετήσει τον κωδικό της, Α3, σε πτήσεις της Etihad Airways προς Σύδνεϋ, Μελβούρνη, Πέρθ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Γιοχάνεσμπουργκ. Κατόπιν ρυθμιστικών εγκρίσεων, η Etihad Airways θα τοποθετήσει τον κωδικό της στις νέες πτήσεις της Aegean σε Βαρκελώνη.

Επιπλέον, μεταξύ 1 Ιουνίου και 30 Σεπτεμβρίου, οι καθημερινές πτήσεις της Etihad Airways EY090/EY091 θα αναβαθμιστούν και πλέον θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-200 που διαθέτει 254 θέσεις, αντικαθιστώντας το αεροσκάφος Airbus A321 χωρητικότητας 174 θέσεων που λειτουργεί τώρα. Η βραβευμένη θέση Pearl Business θα μπορεί να εξυπηρετήσει 18 επιβάτες ενώ η Coral Economy διαθέτει 236 θέσεις. Το μεγαλύτερο αεροσκάφος θα εξυπηρετήσει την αναμενόμενη αυξημένη κίνηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Κρατήσεις γίνονται από σήμερα στο www.etihad.com, στα Κέντρα Εξυπηρέτησης της Etihad Airways και μέσω τουριστικών πρακτόρων.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr