Στην Ινδία μέσω Βιέννης!Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ταξιδέψετε στην Ινδία... Ο καλύτερος είναι μέσω Βιέννης με την Austrian Airlines, που συνεχίζει να ικανοποιεί τους πελάτες της προσφέροντας ακόμη περισσότερους προορισμούς με την ιδιαίτερη άνεση και τις υπηρεσίες που τη χαρακτηρίζουν. Από τις 31 Οκτωβρίου, προσφέρονται 6 πτήσεις εβδομαδιαίως προς Δελχί και 5 προς Μουμπάι μέσω Βιέννης, του ταχύτερου κόμβου ανταποκρίσεων της Ευρώπης.

Λίγα λόγια για τη Μουμπάι

Η Μουμπάι (πρώην Βομβάη), είναι κτισμένο στο άλλοτε αρχιπέλαγος των επτά νησιών: Νήσου Βομβάης, Παρέλ, Μαζαγκαόν, Μαχίμ, Κολάμπα, Γουόρλι και Νησί της Γηραιάς Κυρίας (γνωστό και ως Μικρό Κολάμπα). Είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Ινδίας και δεύτερη πολυπληθέστερη του κόσμου, με πληθυσμό σχεδόν 14 εκ. κατοίκους. Η Μουμπάι βρίσκεται στη δυτική ακτή της Ινδίας, και διαθέτει ένα μεγάλο φυσικό λιμάνι. Επίσης, είναι η πλουσιότερη πόλη της Ινδίας, με το ανώτερο Α.Ε.Π. από οποιαδήποτε άλλη πόλη της Νότιας ή Κεντρικής Ασίας.

Η Μουμπάι φιλοξενεί σημαντικά οικονομικά ιδρύματα, όπως η Κεντρική Τράπεζα Αποθεμάτων της Ινδίας, το Χρηματιστήριο, το Εθνικό Χρηματιστήριο της Ινδίας και πολλά διοικητικά κέντρα επιχειρήσεων από ινδικές και πολυεθνικές εταιρίες. Επίσης, η πόλη είναι το κέντρο και το κέντρο της εθνικής βιομηχανίας θεάματος της Ινδίας γνωστό ως Bollywood. Χάρη στις πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες που υπόσχεται η Μουμπάι καθώς και η δυνατότητα να προσφέρει ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, προσελκύει πολλούς αποδημούντες από κάθε μέρος της Ινδίας, που ως αποτέλεσμα καθιστούν την πόλη ένα κοκτέιλ πολλών διαφορετικών κοινωνιών και κουλτούρας.

Αδράξτε την ευκαιρία να βιώσετε την φιλοξενία και την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρονται από την Austrian Airlines τόσο στην Οικονομική όσο και στη Business Class. Κάντε το δικό σας πρόγραμμα ψυχαγωγίας και επιλέξτε από ποικίλες ταινίες και παιχνίδια υπολογιστών. Στις πτήσεις προς Ινδία σας ψυχαγωγούμε με κλασικές ταινίες Μπόλιγουντ.

Κάντε κράτηση τώρα και ταξιδέψτε από τις 31 Οκτωβρίου με Austrian Airlines στο www.austrian.com προς Δελχί και Μουμπάι και απολαύστε εξαιρετικές υπηρεσίες και άνεση εν πτήσει. Όλα τα μέλη Miles & More μπορούν να προσθέτουν μίλια στο λογαριασμό τους. Αν δεν είστε ακόμη μέλος του προγράμματος το μόνο που χρειάζεται είναι η εγγραφή σας ώστε να αρχίσετε να κερδίζετε μίλια.

Οι πτήσεις με μια ματιά

Υπάρχουν πολλές καθημερινές πτήσεις από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη προς τη Βιέννη. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί μια διανυκτέρευση στη Βιέννη προκειμένου να πετύχετε τις καλύτερες ανταποκρίσεις από και προς τη Μουμπάι, την επόμενη ημέρα.

Δρομολόγιο                        Αρ. Πτήσης            Ημέρες             Ώρα Αναχώρησης       Ώρα Άφιξης

Από Αθήνα προς Βιέννη            OS 802                  Καθημερινά             15:15                          16:35

Από Βιέννη προς Αθήνα            OS 801                  Καθημερινά             11:15                          14:30

Από Θεσσαλονίκη προς Βιέννη OS 810                  Καθημερινά              13:20                          14:25

Από Βιέννη προς Θεσσαλονίκη OS 801                  Καθημερινά              09:45                          12:35

Από Βιέννη προς Μουμπάι         OS35                    1,2,4,6,7                  09.40                          23.30

Από Μουμπάι προς Βιέννη         OS36                    1, 2, 3, 5, 7              01.45                          05.40

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr