Austrian Airlines & Γεωργιανές Αερογραμμές σε πτήσεις κοινού κωδικούΟι εταιρίες Austrian Airlines και Georgian Airways δημιουργούν ξεκάθαρα οφέλη για τους επιβάτες: Με τη συνεργασία τους στο δρομολόγιο Τιφλίδα - Βιέννη, οι δύο αεροπορικές εταιρίες παρέχουν μια ελκυστική προσφορά για τους ταξιδιώτες από Ανατολή προς Δύση και αντίστροφα. Οι πτήσεις από και προς Τιφλίδα συνδέονται πλέον τέλεια με τον κόμβο των Αυστριακών Αερογραμμών στη Βιέννη.

Αυτό βοηθά τους επιβάτες να εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο στο ταξίδι τους και τους δίνει πρόσβαση σε ένα εκτενές δίκτυο. Εισιτήρια μπορούν να αγοράζονται μέσω της ιστοσελίδας των Γεωργιανών Αερογραμμών http://www.airzena.com ή της Austrian Airlines στο www.austrian.com.

Οι πτήσεις θα εκτελούνται από τη Georgian Airways με αεροσκάφος Boeing B737. Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας, οι πελάτες της Austrian Airlines που έρχονται από κάθε σημείο της Ευρώπης και της Ιαπωνίας θα βρίσκουν καλές ανταποκρίσεις για Τιφλίδα. Οι πελάτες της Georgian Airways από Τιφλίδα που ταξιδεύουν στην αντίθετη κατεύθυνση, θα έχουν και αυτοί μια μεγάλη επιλογή από καλές ανταποκρίσεις σε όλη την Ευρώπη με την Austrian Airlines.

Στη Βιέννη, η Austrian Airlines διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών στην Ευρώπη, που εξυπηρετείται από ένα και μόνο κόμβο στη Βιέννη, με περισσότερους από 100 προορισμούς.

Χειμερινό πρόγραμμα για το δρομολόγιο Τιφλίδα -Βιέννη (τοπικές ώρες)

Flight No.                            Δρομολόγιο              Ημέρες                          Αναχώρηση             Άφιξη

OS 7192 ή A9 681           Τιφλίδα - Βιέννη           Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή           04:25 p.m.           04:55 p.m.

OS 7191 ή A9 682           Βιέννη - Τιφλίδα           Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή           06:00 p.m.           00:05 a.m. (επόμενη μέρα)

Austrian Airlines

Η Austrian Airlines είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Αυστρίας και προσφέρει ένα παγκόσμιο δίκτυο 130 προορισμών. Στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη το δίκτυο αυτό είναι ιδιαίτερα πυκνό: Με 44 προορισμούς, η Austrian Airlines ηγείται της αγοράς σε όλη την περιοχή αυτή. Χάρη στην ευνοϊκή γεωγραφική της θέση, στην καρδιά της Ευρώπης, ο κόμβος της εταιρίας στο Διεθνή Αερολιμένα της Βιέννης είναι η ιδανική πύλη μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Η Austrian Airlines είναι μέρος του Lufthansa Group, της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρίας της Ευρώπης, και μέλος της Star Alliance, της πρώτης παγκόσμιας συμμαχίας αεροπορικών εταιριών.

Georgian Airways

Η αεροπορική εταιρία "Airzena" ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1993. Το 1999 η Airzena έγινε ο επίσημος εθνικός αερομεταφορέας της Γεωργίας. Στις 1 Οκτωβρίου 2004 η αεροπορική εταιρία άλλαξε το όνομά της σε "Georgian Airways". Προτεραιότητες της αεροπορικής εταιρίας: διαρκής και αυστηρή προστασία των δεδομένων ασφάλειας πτήσης. Διαρκής ανανέωση των υπηρεσιών. Διατήρηση της θέσης της στη διεθνή αγορά εν μέσω αυστηρού ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

Το δίκτυο της αεροπορικής εταιρίας καλύπτει διάφορους προορισμούς της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών (ΚΑΚ) δηλαδή των κρατών που προέκυψαν από την διάλυση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και της Ευρώπης, έχοντας τακτικές πτήσεις από Τιφλίδα προς τους προορισμούς:: Μόσχα, Παρίσι, Αθήνα, Φρανκφούρτη (FRA), Άμστερνταμ, Βιέννη, Κίεβο, Μόσχα, Ντουμπάι, Τελ Αβίβ, Τεχεράνη, BUS, από το Batumi στο Κίεβο, καθώς και ναυλωμένες πτήσεις για επιβάτες, φορτίο και αλληλογραφία. Επί του παρόντος, η εταιρία διαθέτει αεροσκάφη Boeing 737-500/400/300, δύο CRJ-100 και σκοπεύουμε να προσθέσουμε δύο Embraer το καλοκαίρι του 2011. Ενδιαφερόμαστε για την άνεση των επιβατών μας!

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr