Snapshot Traveller. Το νέο διαδραστικό παιχνίδι της Lufthansa. Με ένα κλικ στο snapshot-traveller.gr για να μπεις στο διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι που θα σε μεταφέρει στον Καναδά, τη Βραζιλία και την Ταϊλάνδη. Εκεί, θα έχεις στη διάθεσή σου 60 δευτερόλεπτα για να αναζητήσεις και να φωτογραφήσεις όσο περισσότερα ζώα μπορείς σε κάθε έναν από τους τρεις προορισμούς. Η ολοκλήρωση κάθε προορισμού σε επιβραβεύει με το αντίστοιχο Badge. Θα μπορέσεις να λάβεις μέρος στην μεγάλη κλήρωση αν έχεις συλλέξει και τα τρία Destination Badges (Brazil Badge, Canada Badge, Thailand Badge). Κάθε εβδομάδα, ο χρήστης με τους περισσότερους πόντους σε κάθε ένα προορισμό κερδίζει ένα Digital Photo Frame της Lufthansa ενώ όλοι οι χρήστες που έχουν ολοκληρώσει το ταξίδι και στους 3 προορισμούς με επιτυχία, συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο! Ο μεγάλος νικητής θα ταξιδέψει στο Μόναχο ή τη Φρανκφούρτη και θα μπορέσει να γίνει κυβερνήτης του Airbus A320, ζώντας μια μοναδική εμπειρία πτήσης στον εξομοιωτή που εκπαιδεύονται οι πιλότοι της Lufthansa. Αλλά όχι μόνος! Μπορεί να διαλέξει ένα φίλο ή μία φίλη και να παρακολουθήσουν μαζί το 3ωρο μάθημα πτήσης στις εγκαταστάσεις της Lufthansa στη Γερμανία. Η Lufthansa προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα προς Μόναχο ή Φρανκφούρτη και 2ήμερη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 αστέρων από την εταιρία ΗRS.Λατρεύεις τη φωτογραφία και το ταξίδι... Τι κι αν δεν έχεις ακόμη ταξιδέψει στο εξωτερικό; Τι κι αν τις ζούγκλες της Βραζιλίας και τα δάση της Ταϊλάνδης τα έχεις δει μόνο σε καρτ ποστάλ; Ήρθε η ευκαιρία που περίμενες... Το νέο διαδραστικό παιχνίδι της Lufthansa έρχεται να σε ανακηρύξει μέγα φωτογράφο και να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε εξομοιωτή πτήσης ...

Τι χρειάζεται να κάνεις; Ένα κλικ στο snapshot-traveller.gr για να μπεις στο διασκεδαστικό διαδραστικό παιχνίδι που θα σε μεταφέρει στον Καναδά, τη Βραζιλία και την Ταϊλάνδη. Εκεί, θα έχεις στη διάθεσή σου 60 δευτερόλεπτα για να αναζητήσεις και να φωτογραφήσεις όσο περισσότερα ζώα μπορείς σε κάθε έναν από τους τρεις προορισμούς.

Η ολοκλήρωση κάθε προορισμού σε επιβραβεύει με το αντίστοιχο Badge. Θα μπορέσεις να λάβεις μέρος στην μεγάλη κλήρωση αν έχεις συλλέξει και τα τρία Destination Badges (Brazil Badge, Canada Badge, Thailand Badge). Κάθε εβδομάδα, ο χρήστης με τους περισσότερους πόντους σε κάθε ένα προορισμό κερδίζει ένα Digital Photo Frame της Lufthansa ενώ όλοι οι χρήστες που έχουν ολοκληρώσει το ταξίδι και στους 3 προορισμούς με επιτυχία, συμμετέχουν στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο!

Ο μεγάλος νικητής θα ταξιδέψει στο Μόναχο ή τη Φρανκφούρτη και θα μπορέσει να γίνει κυβερνήτης του Airbus A320, ζώντας μια μοναδική εμπειρία πτήσης στον εξομοιωτή που εκπαιδεύονται οι πιλότοι της Lufthansa. Αλλά όχι μόνος! Μπορεί να διαλέξει ένα φίλο ή μία φίλη και να παρακολουθήσουν μαζί το 3ωρο μάθημα πτήσης στις εγκαταστάσεις της Lufthansa στη Γερμανία.

Η Lufthansa προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα προς Μόναχο ή Φρανκφούρτη και 2ήμερη διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 αστέρων από την εταιρία ΗRS.

Έτοιμοι για φωτογράφιση;

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr