Στις 7 Οκτωβρίου, πραγματοποίηθηκε η σύνδεση με την πόλη Sebha της Λιβύης και πλέον οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις της THY σας ταξιδεύουν στη νοτιοδυτική πλευρά της χώρας. Η επέκταση συνεχίζεται και στην Αίγυπτο. Από τις 9 Οκτωβρίου, η Turkish Airlines πραγματοποιεί 4 πτήσεις την εβδομάδα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο για ταξίδια αναψυχής, την Sharm El Sheikh. Λίγες ημέρες μετά, στις 17 Οκτωβρίου η THY ξεκίνησε και τις πρώτες πτήσεις της στην πόλη Hurghada. Το δρομολόγιο προς τον συγκεκριμένο προορισμό θα εκτελείται 3 φορές την εβδομάδα.Νέες πόλεις και χώρες του κόσμου, προστίθενται στο ήδη εκτεταμένο δίκτυο της Turkish Airlines, προς όφελος των επιβατών της αλλά και όσων δεν έχουν ακόμα ταξιδέψει με την Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης. Η ΤΗΥ που κατέχει το 5ο μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο, καθώς πλέον πετάει σε 205 προορισμούς (σε 90 χώρες), σας ταξιδεύει σε νέες πόλεις της Αφρικής και της Ασίας.

Από τις 4 Σεπτεμβρίου, η Turkish Airlines ξεκίνησε τις πτήσεις της προς το Djibouti, της ανατολικής Αφρικής. Τα αεροπλάνα της THY πετούν πλέον δύο φορές την εβδομάδα στο δρομολόγιο Istanbul-Djibouti-Mogadishu-Djibouti-Istanbul, με τις πτήσεις από τον αεροπορικό της κόμβο να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και τις πτήσεις από το Djibouti να εκτελούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Ο Οκτώβριος, είναι επίσης ένας μήνας σημαντικός για την Turkish Airlines, καθώς 4 νέοι προορισμοί έρχονται να προστεθούν στο δίκτυο της. Πιο συγκεκριμένα, από τις 2 Οκτωβρίου, η THY σας ταξιδεύει στην πόλη Aden της Υεμένης. Με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις στο δρομολόγιο Istanbul-Sana-Aden-Istanbul, η Μέση Ανατολή έρχεται πιο κοντά από ποτέ με την Turkish Airlines.

Στις 16 Νοεμβρίου η THY πρόσθεσε στο δίκτυό της την πρωτεύουσα της Μαυριτανίας, τη Nouakchott, επεκτείνοντας τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες της στην πόλη Dakar. Με την προσθήκη αυτή, η Nouakchott θα αποτελέσει τον 24ο κατά σειρά προορισμό της εταιρείας στην Αφρική, με την Turkish Airlines να έχει στην διάθεσή της ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα της ηπείρου. Οι πτήσεις προς την περιοχή θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και ΚυριακήΣτις 7 Οκτωβρίου, πραγματοποίηθηκε η σύνδεση με την πόλη Sebha της Λιβύης και πλέον οι τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις της THY σας ταξιδεύουν στη νοτιοδυτική πλευρά της χώρας. Η επέκταση συνεχίζεται και στην Αίγυπτο. Από τις 9 Οκτωβρίου, η Turkish Airlines πραγματοποιεί 4 πτήσεις την εβδομάδα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο για ταξίδια αναψυχής, την Sharm El Sheikh. Λίγες ημέρες μετά, στις 17 Οκτωβρίου η THY ξεκίνησε και τις πρώτες πτήσεις της στην πόλη Hurghada. Το δρομολόγιο προς τον συγκεκριμένο προορισμό θα εκτελείται 3 φορές την εβδομάδα.

Τέλος, στις 16 Νοεμβρίου η THY θα προσθέσει στο δίκτυό της την πρωτεύουσα της Μαυριτανίας, τη Nouakchott, επεκτείνοντας τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες της στην πόλη Dakar. Με την προσθήκη αυτή, η Nouakchott θα αποτελέσει τον 24ο κατά σειρά προορισμό της εταιρείας στην Αφρική, με την Turkish Airlines να έχει στην διάθεσή της ένα από τα πιο εκτεταμένα δίκτυα της ηπείρου. Οι πτήσεις προς την περιοχή θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr