Το Isla Brown Chania, το ολοκαίνουριο resort 5 αστέρων της οικογένειας Brown, θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του τον Μάιο. Με πανοραμική θέα στο Κρητικό Πέλαγος και ένα από τα πιο συναρπαστικά ηλιοβασιλέματα του νησιού, το Isla Brown Chania βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του Κόλπου των Χανίων, στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου. Isla Brown Chania Bungalow StyleΜε 148 deluxe δωμάτια και σουίτες που διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, 3 μεγάλες πισίνες, spa & wellness center, 3 εστιατόρια, minimal design και διακριτική πολυτέλεια, το Isla Brown Chania είναι έτοιμο να ανανεώσει την κρητική φιλοξενία και να εμπλουτίσει τις επιλογές σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας.

Λίγα μέρη στη χώρα μπορούν να συνδυάσουν τις φυσικές ομορφιές, τη νυχτερινή ζωή και την κουλτούρα των Χανίων, και η νέα άφιξη των Brown Hotels είναι εδώ για να συμπληρώσει το νόημα των τέλειων διακοπών και της κοσμοπολίτικης απόδρασης. Μόλις 15’ από το αεροδρόμιο των Χανίων, εκτείνεται σε μια έκταση περίπου 3.000 τ.μ. προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες σε ταξιδιώτες με άποψη.

Isla Brown Chania RestaurantΗ Liakos Architects and Associates σχεδίασε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο θέρετρο που συνδέεται με την τοποθεσία και την ιστορία της χερσονήσου του Ακρωτηρίου προσφέροντας ηρεμία και εκλεπτυσμένη αισθητική. Το Isla Brown Chania βρίσκεται σε απόσταση 14 χλμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων, κοντά στο διάσημο χωριό και την παραλία του Σταυρού, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «Ζορμπάς». Isla Chania BAR draft 6Οι περισσότερες παραλίες του Ακρωτηρίου προστατεύονται από τους δυνατούς ανέμους του καλοκαιριού και βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την πόλη, όπως το Μαράθι και η παραλία του Καλαθά αλλά και πολύ κοντά σε ιστορικά αξιοθέτα όπως η αρχαία πόλη της Κυδωνίας, τα μοναστήρια όπως το Γουβερνέτο, η Αγία Τριάδα και ο Παξινός και οι τάφοι των Βενιζέλων.

Ας σημειωθεί, ότι πρόκειται για το δεύτερο 5 αστέρων resort της Brown Hotels στην Ελλάδα -ύστερα από το Isla Brown Corinthia που ξεκίνησε τη λειτουργία του πέρυσι την Άνοιξη.
Κάντε τώρα την κράτησή σας μέχρι και το τέλος Μαίου και επωφεληθείτε με δώρο την 3η νύχτα!

Isla Brown Chania Resort, https://brownhotels.com/crete/chania

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr