Οι παραδοσιακές φορεσιές αποτελούν θησαυρό του τόπου μας. Αντανακλούν την τέχνη, την φαντασία, το μεράκι, τον κόπο, χαρές και λύπες, πλούτο, ιστορίες ζωής, τα ήθη, τα έθιμα, το κοινωνικό, οικονομικό και πολιτισμικό πλαίσιο του καιρού τους. Ο Δήμος Π.Φαλήρου, φιλοξενεί το ιστορικό Θέατρο Ελληνικών χορών - "Δόρα Στράτου" σε μία παρουσίαση αυθεντικών νυφικών παραδοσιακών φορεσιών από τη συλλογή του, σε συνεργασία με το Τμήμα Παλαιού Φαλήρου του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID,ΟΥΝΕΣΚΟ.

Πότε: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου , στις 20.00

Πού: Πολυχώρος Δημαρχείου Π.Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος, Παλαιό Φάληρο )

Πρόγραμμα εκδήλωσης

Χαιρετισμός Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου
Ομιλία: Το ιστορικό Θέατρο "Δόρα Στράτου", μοναδικό στον κόσμο.
Παρουσίαση 15 αυθεντικών νυφικών παραδοσιακών φορεσιών από την μοναδική σε μέγεθος και ιστορική αξία, συλλογή του εθνικού Θεάτρου Ελληνικών Χορών "Δόρα Στράτου" συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και ανάλογης περιγραφής της κάθε φορεσιάς.
➢ Χορευτική παράσταση από μέλη χορευτικών τμημάτων του Δήμου Π. Φαλήρου.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr