Για όσους/ες πιστεύουν ότι η Αθήνα είναι ωραιότερη το καλοκαίρι, το μπαρ στον τελευταίο όροφο του Koniama Acropolis θα γίνει σίγουρα αγαπημένο στέκι! Θυμίζοντας ένα κλασικό μπαλκόνι στον αθηναϊκό ουρανό με τη μαγεία της φεγγαρόλουστης Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο, το Koniama Acropolis Roof διαμορφώθηκε σε ένα μπαράκι με φιλικό χαρακτήρα και σαγηνευτική ατμόσφαιρα έτοιμο να υποδεχτεί «λίγους και καλούς».\

Με δροσερά κοκτέιλ-μεταξύ των οποίων και το χαρακτηριστικά ελληνικό Koniama με γλυκό υποβρύχιο-και δυνατότητα φιλοξενίας 30 ατόμων για exclusive party και εκδηλώσεις, το Koniama Acropolis Roof μπορεί να καυχιέται για τη μοναδική τοποθεσία του αλλά και το μοντέρνο στυλ του, που όπως και το ξενοδοχείο Koniama Acropolis είναι εμπνευσμένο από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά. 

Το ξενοδοχείο Koniama έχει μια μοναδική και ενδιαφέρουσα ιστορία που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα ξενοδοχεία στην περιοχή. Το όνομά του, δηλαδή η λέξη «κονίαμα», έχει ένα βαθύτερο νόημα που αντανακλά τις αξίες και την αισθητική του ξενοδοχείου. Το βιομηχανικό, αστικό στυλ του κτηρίου ενέπνευσε το όνομα, καθώς αντιπροσωπεύει τον βασικό θεμέλιο λίθο που τα συγκρατεί όλα. Όμως, η ιστορία του ξενοδοχείου δεν σταματάει εδώ.
the rooftop 7435Έχοντας εγκατασταθεί σε μία καλλιτεχνική γειτονιά της Αθήνας, το ξενοδοχείο διαθέτει πολλά καλλιτεχνικά στοιχεία στο χώρο του. Η ιστορία του είναι μια αντανάκλαση της αφοσίωσής των ιδρυτών του και της διάθεσής τους να δημιουργήσουνμια μοναδική και αξιομνημόνευτη εμπειρία για τους επισκέπτες τους. Αυτή η διάθεση για φιλοξενία, λέξη που ετυμολογικά σημαίνει διάθεση υποδοχής και αγάπης για τους ξένους είναι διάχυτη και στο roof μπαρ, που άνοιξε για τους επισκέπτες εκτός ξενοδοχείου μόλις πριν λίγες μέρες με στόχο να γίνει σημείο αναφοράς για όσους το γνωρίζουν.

Αν επιλέξετε για τη διασκέδασή σας το πολύβουο Κέντρο, το ησυχαστήριό σας για μία αξέχαστη καλοκαιρινή νύχτα απέχει ελάχιστα από τα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας :

Koniama Acropolis Roof, Ηρακλέους 10, Αθήνα 117 43 [Μουσείο Ακρόπολης 700 μ., Ακρόπολη Αθηνών 1,1 χλμ., Πλάκα 1,2 χλμ., Ναός του Ολυμπίου Διός 950 μ., Μοναστηράκι 1,7 χλμ., Μουσείο Μπενάκη 2,1 χλμ., Παναθηναϊκό Στάδιο 1,4 χλμ., Σύνταγμα 1,6 χλμ.]

Website: www.koniamaacropolis.com
Instagram: https://instagram.com/koniama_acropolis

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr