Το απόλυτο φλιτζάνι espresso που συνδυάζει τέλειο σώμα, γεύση και άρωμα. Αυτό υπόσχεται το νέο espresso brand LEGIT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Athens Coffee Festival 2023 και που σχεδιάστηκε προσεκτικά από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, αποκλειστικά για την B2B HO.RE.CA. αγορά.

Ο LEGIT COFFEE είναι μια νέα φρέσκια πρόταση στον κόσμο το espresso. Τα προϊόντα του προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ υψηλής ποιότητας από διάφορα μέρη του κόσμου, διαφορετικές ποικιλίες και μεθόδους επεξεργασίας. Το καβούρδισμα τους είναι πάντα ήπιο, μελετημένο και σταθερό, αναδεικνύοντας τα αρώματα και τις γευστικές νότες κάθε κόκκου καφέ ξεχωριστά.

2LEGIT DSC9787Η γκάμα των προϊόντων LEGIT COFFEE περιλαμβάνει τρία χαρμάνια espresso σχεδιασμένα έτσι ώστε να ικανοποιούν τις απαιτήσεις & προτιμήσεις της γευστικής παλέτας του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή και παράλληλα να αποδίδουν γευστικά στοιχεία από σοκολάτα, πραλίνα, ξηρούς καρπούς και απαλές νότες φρούτων. Επιπλέον, προσφέρει μια ξεχωριστή σειρά speciality single origin espresso που εναλλάσσεται 4 φορές τον χρόνο ανάλογα με την περίοδο συγκομιδής κάθε χώρας -harvest cycle project.

Ο LEGIT COFFEE καλύπτει τις επιθυμίες των σύγχρονων Ελλήνων coffee lovers και παράλληλα προσφέρει στους επαγγελματίες της HO.RE.CA. ένα πραγματικά αξιόλογο και αξιόπιστο προϊόν και μια ολιστική πρόταση που συνδυάζει άριστης ποιότητας προϊόντα, ασυναγώνιστη γεύση, εκπαιδευτικά προγράμματα, state-of-the-art εξοπλισμό, καθοδήγηση και άμεση υποστήριξη μετά την πώληση.

2LEGIT DSC9941Ο Βασίλης Λουμίδης, Director of Coffee των Καφεκοπτείων Λουμίδη δήλωσε: «Πιστεύουμε στη δύναμη του νέου espresso brand LEGIT και συνολικά στις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους επαγγελματίες του κλάδου της καφεστίασης. Το εμπορικό πλάνο μας είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο και στοχεύουμε πρωτίστως σε επιλεγμένες, ποιοτικές συνεργασίες με επαγγελματίες της HORECA που έχουν παρόμοια ολιστική φιλοσοφία με αυτή του LEGIT. Είμαστε σίγουροι πως επαγγελματίες και καταναλωτές θα αγαπήσουν τον espresso LEGIT όσο και εμείς!»

Η δημιουργία του LEGIT COFFEE εντάσσεται στο πλάνο συνεχούς εξέλιξης και εμπλουτισμού της προϊοντικής γκάμας των Καφεκοπτείων Λουμίδη αποκλειστικά για επαγγελματίες, βάσει μελέτης των αναγκών της αγοράς και των καταναλωτών.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr