Η Σαρακοστή ξεκίνησε και τα Καφεκοπτεία Λουμίδη έρχονται να εμπλουτίσουν την διατροφή σας με μία γκάμα αλμυρών και γλυκών νηστίσιμων προϊόντων, που μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ώρες της ημέρας, δημιουργώντας τις δικές σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης. 

LOUMIDIS1

Στα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη και στο www.kl.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χαλβάδες και ταχίνια σε κλασσικές γεύσεις όπως βανίλια, αμύγδαλο, κακάο αλλά και ιδιαίτερες όπως σοκολάτα-cranberry ή καβουρδισμένο φουντούκι ιδανικά και για vegan διατροφή! Τα λουκούμια των Καφεκοπτείων Λουμίδη, θα τα βρείτε σε νέους απροσδόκητους συνδυασμούς, που θα εκπλήξουν ευχάριστα εσάς και τους αγαπημένους σας, συνδυάζοντας την ποιότητα με τη γεύση. Ανακαλύψτε γεύσεις όπως τριαντάφυλλο, cranberry, φράουλα μέχρι και γεμιστά με γλυκό του κουταλιού περγαμόντο, με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας και αμυγδάλου.

Λαχταριστά βουτήματα με ταχίνι και μαύρη σοκολάτα ή τραγανές μπουκίτσες από αλεύρι ολικής άλεσης, αποξηραμένα φρούτα, λαχταριστά ξεροτήγανα και πολλά ακόμα σοκολατοειδή, έρχονται να συμπληρώσουν τον δίσκο των λαχταριστών εδεσμάτων και να σας κρατήσουν χορτάτους για όλη την ημέρα!

Επιπλέον, με τα νηστίσιμα βούτυρα καρπών των Καφεκοπτείων Λουμίδη σε γεύσεις όπως ταχίνι-κακάο ή φουντούκι με σοκολάτα bitter, μπορείτε να απολαύσετε ένα υγιεινό χωρίς τύψεις πρωινό καθώς και τις υπέροχες μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη από φρέσκα φρούτα, σε γεύσεις φράουλα, βερίκοκο, δαμάσκηνο και μήλο – σταφίδα. Ολοκληρώστε την γευστική σας εμπειρία απολαμβάνοντας παράλληλα και τον αγαπημένο σας φρεσκοκομμένο καφέ από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, με έκπτωση -20% από τις 29/3 έως και 31/3. Η προσφορά ισχύει για αγορές σε καταστήματα και στο www.kl.gr για συγκεκριμένα είδη και ποσότητες.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr