Το www.sailbooking.gr, η πλατφόρμα προβολής και online κράτησης ιστιοπλοϊκών σκαφών αποτελεί τη  νέα πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα, που ξεκίνησε τη λειτουργία της πρόσφατα. Η πλατφόρμα sailbooking.gr απευθύνεται αφενός σε ιστιοπλόους που θέλουν να ενοικιάσουν το κατάλληλο σκάφος για τις ανάγκες τους, στη σωστή τιμή, αλλά και σε ιδιοκτήτες επαγγελματικών ιστιοπλοϊκών, που επιθυμούν να διαθέσουν το σκάφος τους προς ενοικίαση σε τιμή που να ανταποκρίνεται στην κατάστασή του, αλλά και στο γενικότερο οικονομικό περιβάλλον. Το www.sailbooking.gr αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα online κράτησης ιστιοπλοϊκών σκαφών, καθώς  ο ενδιαφερόμενος στην αναζήτησή του, εκτίθεται άμεσα στις τελικές τιμές ανά σκάφος, χωρίς να χρειάζεται αίτημα για λήψη προσφοράς, ενώ έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει την κράτησή του εκείνη τη στιγμή. Ταυτόχρονα, ενοικιάζει το συγκεκριμένο σκάφος που έχει επιλέξει και όχι κάποιο αντίστοιχου τύπουΠλήρως ανανεωμένη λειτουργεί για το 2013 η πλατφόρμα online booking ιστιοπλοϊκών σκαφών www.sailbooking.gr. Η ανανέωση της πλατφόρμας αφορά στον εμπλουτισμό της με πληροφοριακό υλικό για τις περιοχές που έχουν ενδιαφέρον για προσέγγιση με ιστιοπλοϊκό, ενώ βελτιώθηκαν τα πεδία που αφορούν τους ιδιοκτήτες σκαφών, καθώς ανανεώθηκε πλήρως o τρόπος καταχώρησης της διαθεσιμότητας σκαφών.

Ιδιαίτερα ελκυστικές είναι οι δύο νέες λειτουργίες που προστέθηκαν, το best deals και last minute bookings, τα οποία εμφανίζονται στην αρχική σελίδα διευκολύνοντας τον επισκέπτη να βρει τον οικονομικότερο ναύλο ανά περίοδο. Στην ενότητα last minute, ο επισκέπτης ενημερώνεται άμεσα για τα σκάφη, που είναι διαθέσιμα για την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, η ενότητα last minute bookings ενημερώνει για τα χαμηλότερα ναύλα ανά μήνα και τύπο σκάφους. Οι δυο αυτές λειτουργίες έχουν αναβαθμίσει ιδιαίτερα τη λειτουργικότητα, καθώς και την αποτελεσματικότητα τις προβολής των σκαφών, που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα www.sailbooking.gr.

Το www.sailbooking.gr, η πλατφόρμα προβολής και online κράτησης ιστιοπλοϊκών σκαφών αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα sailbooking.gr απευθύνεται αφενός σε ιστιοπλόους που θέλουν να ενοικιάσουν το κατάλληλο σκάφος για τις ανάγκες τους, στη σωστή τιμή, αλλά και σε ιδιοκτήτες επαγγελματικών ιστιοπλοϊκών, που επιθυμούν να διαθέσουν το σκάφος τους προς ενοικίαση σε τιμή που να ανταποκρίνεται στην κατάστασή του, αλλά και στο γενικότερο οικονομικό περιβάλλον.Για τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών ιστιοπλοϊκών σκαφών, η πλατφόρμα προχώρησε σε ανασχεδιασμό της φόρμας καταχώρησης πλάνου, ανά εβδομάδα, ώστε η διαδικασία υποβολής ή ακύρωσης διαθεσιμότητας να είναι ιδιαίτερα απλουστευμένη. Ταυτόχρονα, υπάρχει πλέον η δυνατότητα τα σκάφη να είναι κάθε εβδομάδα διαθέσιμα από διαφορετικά λιμάνια.

Η πλατφόρμα online booking ιστιοπλοϊκών σκαφών www.sailbooking.gr αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των ανεξάρτητων ιδιοκτητών ιστιοπλοϊκών σκαφών, αλλά και των μεγάλων εταιριών, για την προσέγγιση των χρηστών του internet. Ταυτόχρονα, οι χρήστες του internet εκτίθενται στην ιδέα των διακοπών με ιστιοπλοϊκό και αντιλαμβάνονται ότι όχι μόνο αποτελούν ιδανικές διακοπές για να χαρεί κάποιος τις ομορφιές των νησιών και της ακτογραμμής της Ελλάδας, είναι παράλληλα και ιδιαίτερα οικονομικές διακοπές για την οικογένεια και την παρέα.

Πληροφορίες για το www.sailbooking.gr:

Το www.sailbooking.gr λειτουργεί για δεύτερη χρονιά, με στόχο να προσφέρει στους ιδιοκτήτες ιστιοπλοϊκών σκαφών τη δυνατότητα να προσελκύσουν πελάτες από το διευρυμένο κοινό του internet, ενώ παράλληλα, να προσφέρει στους ιστιοπλόους που ενοικιάζουν σκάφος την ευκαιρία να βρουν το κατάλληλο σκάφος στην ιδανική, για αυτούς τιμή.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr