seasos1Mείνατε μεσοπέλαγα από καύσιμα; Παρουσιάστηκε πρόβλημα στα ηλεκτρικά; Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη; Αφήστε τις έγνοιες στη στεριά και σαλπάρετε με ασφάλεια! Η seaSOS – Υπηρεσίες Θαλάσσιας Εξυπηρέτησης είναι η πρωτοποριακή συνδρομητική υπηρεσία άμεσης επέμβασης στη θάλασσα που μετράει ήδη 5 χρόνια λειτουργίας.

Οι Ελληνικές Θάλασσες παραμένουν ένα μεγάλος πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες Έλληνες και ξένους κάθε χρόνο. Οι απολαύσεις που μπορούν να προσφέρουν είναι αμέτρητες και ιδιαίτερα μέσα από τη δραστηριότητα του yachting. Ταξιδεύοντας στα ελληνικά νερά με ιδιόκτητο ή ναυλωμένο σκάφος αναψυχής προσφέρεται η δυνατότητα να απολαύσει κανείς τα πανέμορφα Ελληνικά νησιά, να αγκυροβολήσει σε φυσικούς προστατευμένους όρμους σπάνιας ομορφιάς, να επισκεφθεί απρόσιτες παραλίες και να κολυμπήσει με ασφάλεια σε νερά με μοναδική καθαρότητα και διαύγεια. 

Η ναυσιπλοΐα στις Ελληνικές θάλασσες μπορεί να χαρακτηριστεί σε γενικές γραμμές εύκολη καθώς υπάρχουν πολλά σημεία αναφοράς (φάροι κ.α.), η ομίχλη είναι σπάνιο φαινόμενο καθιστώντας την ορατότητα συνήθως εξαιρετική και υπάρχει ένα ευρύ δίκτυο ραδιοσυχνοτήτων για παροχή βοήθειας. Επιπλέον, τα σκάφη έχουν τη δυνατότητα του ελλιμενισμού στα περισσότερα Ελληνικά λιμάνια. Αν και οι απολαύσεις που προσφέρει το yachting είναι απεριόριστες, η πλεύση στις Ελληνικές θάλασσες προϋποθέτει ιδιαίτερη προετοιμασία πριν καν ξεκινήσει το ταξίδι και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά την πορεία αυτού.

Είναι γνωστό ότι η θάλασσα κρύβει αρκετούς κινδύνους και σε συνδυασμό με την ανθρώπινη απροσεξία μπορεί να αποβούν καθοριστικοί για τον τελικό απολογισμό ενός ταξιδιού στα Ελληνικά νησιά. Έτσι λοιπόν, όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την ασφάλεια του ταξιδιού του και την απόλαυση της θαλάσσιας εκδρομής του, προετοιμάζεται προσεκτικά και υπολογίζει πάντα το ενδεχόμενο της ανάγκης έκτακτης βοήθειας στο ταξίδι του.

seasos2

Η seaSOS προσφέρει κάθε είδους τεχνική υποστήριξη εν πλω, μεταφορά ανταλλακτικών ή άλλων προμηθειών και εφοδίων, έκτακτες μεταφορές επιβατών, καθώς και μια σειρά πρόσθετων υπηρεσιών που διευκολύνουν την ενασχόληση ιδιωτών και επαγγελματιών με τη θάλασσα (Μηχανικό πρόβλημα - Προσάραξη - Πρόσκρουση - Εισροή υδάτων - Πρόβλημα στην μπαταρία και τα ηλεκτρικά - Πρόβλημα στις προπέλες - Ανάγκη παροχής καυσίμων κ.ο.κ.).

Οι μονάδες ταχείας επέμβασης της seaSOS λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο, παρέχουν άμεση εξυπηρέτηση στους συνδρομητές σε: Αργοσαρωνικό, Ευβοϊκό, Κυκλάδες, Κορινθιακό, Παγασητικό, Θερμαϊκό, Χαλκιδική και όλο το Ιόνιο (η seaSos έχει σταθμούς στο Λαύριο, όπου είναι και η τεχνική της βάση, στη Γλυφάδα, στο Μαραθώνα, στη Σύρο, στη Νάξο, στην Κόρινθο, στη Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική, στην Καβάλα, στη Σάμο, στη Λευκάδα, στη Ζάκυνθο, στο Βόλο και στη Χαλκίδα), δηλαδή το 75% των ελληνικών θαλασσών, ενώ εξακολουθεί να επεκτείνεται διαρκώς μέσω αξιόπιστων και αυστηρά επιλεγμένων συνεργατών. 

Οι συνδρομητές της seaSOS έχουν τη δυνατότητα της τηλεφωνικής κλήσης και της άμεσης εξυπηρέτησής τους στις περιοχές που καλύπτει η εταιρείαH συνδρομή στη seaSOS είναι ετήσια, απόλυτα προσιτή και απευθύνεται σε κατόχους μηχανοκίνητων (cruisers), ιστιοπλοικών ή φουσκωτών σκαφών, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες και εταιρείες ενοικίασης σκαφών αναψυχής.

Πηγή: www.seasos.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr