Κρουαζιέρα στο Κανάλι του Παναμά με το Celebrity Infinity

Μεξικό, Κολομβία, Μπαχάμες, Κόστα Ρίκα, Παναμάς... Εναλλαγή εικόνων και εντυπώσεων, μέσα από ένα πολυτελές ταξίδι 16 διανυκτερεύσεων, που περιβάλλεται από πλούσια φύση, εξωτικές εικόνες, γαλανές θάλασσες, αρχαίους πολιτισμούς και εκπληκτικά τεχνολογικά επιτεύγματα. Η αναχώρηση γίνεται Κυριακή 24 Απριλίου 2011 από το Φορτ Λοντερντέηλ, Φλόριντα και το πλοίο επιστρέφει Τρίτη 10 Μαϊου 2011 στο Σηάτλ, Ουάσινγκτον. Επωφεληθείτε από έκπτωση €100 κάνοντας εγκαίρως κράτηση μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2011.

Τι θα δούμε

Ακαπούλκο, Μεξικό: Απολαύστε τη θάλασσα, τον ήλιο και τις ακτές του Ακαπούλκο, τον τέλειο παραθαλάσσιο προορισμό. Αυτή η συναρπαστική πόλη έχει μια υπέροχη ακρογιαλιά η οποία περιβάλλεται από λευκές αμμώδεις παραλίες και εξαιρετικά θέρετρα. Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε το μικρό νησί Ροκέτα, το οποίο είναι προσβάσιμο μέσω θαλάσσης.

Κρουαζιέρα στο Κανάλι του Παναμά με το Celebrity InfinityΔιώρυγα του Παναμά, Παναμάς: Καθώς το πλοίο σας περνά αργά από στενές διώρυγες και τα θαυμάσια Μιραφλόρες, Πέδρο Μιγκέλ και Γκατούν και ταξιδεύει κατά μήκος της τεράστιας λίμνης Γκατούν, μια από τις μεγαλύτερες τεχνητές λίμνες στον κόσμο, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που να συγκρίνεται με το θαύμα της διώρυγας του Παναμά. Εκτεινόμενη 80 χιλιόμετρα από την πόλη του Παναμά στις ακτές του Ειρηνικού προς το Κολόν στην πλευρά του Ατλαντικού, η διώρυγα του Παναμά, αποτελεί ένα εκπληκτικό μηχανικό και κατασκευαστικό κατόρθωμα.

Κάμπο Σαν Λούκας, Μεξικό: Στην άκρη της χερσονήσου Μπάχα, το Κάμπο Σαν Λούκας αποτελεί το τέλειο παράδειγμα του απόλυτου παράδεισου. Η απόμακρη τοποθεσία και η άθικτη ομορφιά του, το καθιστούν το τέλειο μέρος γι α χαλάρωση και ξεκούραση. Υπάρχει επίσης μια θαυμάσια επιλογή δραστηριοτήτων, από ελεύθερη κατάδυση μέχρι σερφινγκ και καγιάκ. Ή διασχίστε το Λος Κάμπος προς αναζήτηση φαλαινών.

Καρταχένα, Κολομβία: Τοποθετημένη στην καραϊβική ακτή της Κολομβίας, η ιστορική πόλη της Καρταχένα είναι σχεδόν ολόκληρη περιτριγυρισμένη από λιμνοθάλασσες και κόλπους, ενώ περικυκλώνεται ακόμη από τις οχυρώσεις του 17ου αιώνα που προστάτευαν το χρυσό και τους θησαυρούς που προορίζονταν για την Ισπανία. Οι πολλές πλατείες θα σας προσφέρουν ένα σκιερό καταφύγιο καθώς εξερευνάτε δρόμους που διασχίζουν μια αποικιακή μπαρόκ αρχιτεκτονική.

Κρουαζιέρα στο Κανάλι του Παναμά με το Celebrity InfinityΚοκοκέι, Μπαχάμες: Με τις ανέπαφες λευκές αμμουδιές και το καταπληκτικό περιβάλλον, αυτό το απομονωμένο νησί είναι αληθινός τόπος περιπέτειας αποκλειστικά για τους διεθνείς επισκέπτες της Royal Caribbean. Ανακαλύψτε τα δαιδαλώδη δρομάκια μέσα στην καταπράσινη φύση, κάντε υποβρύχια κατάδυση στα κρυστάλλινα μπλε νερά ή απλά ξαπλώστε και χαλαρώστε.

Πουνταρένας, Κόστα Ρίκα: Κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού στην Κόστα Ρίκα, βρίσκεται η Πουνταρένας. Ένα μέρος εξαιρετικό για να δει κανείς τη γηγενή άγρια ζωή, από τους κόκκινους παπαγάλους μέχρι το πρωτεύον αρπακτικό της Κεντρικής Αμερικής, το τζάγκουαρ. Σέρφερ από όλο τον κόσμο θεωρούν αυτή την περιοχή, την καταλληλότερη για σερφ. Ως ένα από τα σημαντικότερα αλιευτικά λιμάνια της χώρας, η Πουνταρένας είναι ιδανικό μέρος για να απολαύσει κάποιος φρέσκα θαλασσινά, μαριναρισμένα σε χυμό λάιμ με κρεμμύδια, πιπεριές και μπαχαρικά.

Κρουαζιέρα στο Κανάλι του Παναμά με το Celebrity InfinityΣαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια: Το Σαν Ντιέγκο είναι η «πρώτη πόλη» της Καλιφόρνια, με ρίζες που χρονολογούνται το 1769. Το ιστορικό Σήηπορτ Βίλατζ, κατά μήκος του Εμπαρκαντέρο, είναι γεμάτο με συναρπαστικά μαγαζιά και γκαλερί. Αν πάλι θέλετε να κάνετε περισσότερες εξερευνήσεις, το Σαν Ντιέγκο είναι στη διάθεσή σας. Ένα ταξίδι στο Σαν Ντιέγκο δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς καμία επίσκεψη στο πασίγνωστο ζωολογικό κήπο του Σαν Ντιέγκο. Απολαύστε τα υπέροχα ζώα που είναι το σήμα κατατεθέν του ζωολογικού κήπου. Αυτή η εμπειρία θα συναρπάσει όλους, μικρούς και μεγάλους.

Φορτ Λοντερντέηλ, Φλόριντα: Το Φορτ Λοντερντέηλ έχει να περηφανευτεί για μια ζωντανή παραλία, απέραντες χρυσαφένιες ακρογιαλιές, εμπορικά κέντρα και νυχτερινή ζωή γεμάτη ένταση. Γνωστό και ως «Βενετία της Αμερικής» λόγω των 480 χιλιομέτρων υδάτινων διαύλων του, αποτελεί πράγματι το στολίδι της Χρυσής Ακτής της Φλόριντας.

Τιμή κρουαζιέρας

Κρουαζιέρα στο Κανάλι του Παναμά με το Celebrity Infinity→ το άτομο σε δίκλινη καμπίνα με βεράντα €3380, το άτομο σε δίκλινη καμπίνα με παράθυρο €3080.

Περιλαμβάνονται: 16νυχτη κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή, αεροπορικό εισιτήριο (οικονομικής θέσης), μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* στο Μαϊάμι πριν την κρουαζιέρα (χωρίς πρωινό), όλες oι μεταφορές, λιμενικοί & αεροπορικοί φόροι, φιλοδωρήματα στο κρουαζιερόπλοιο.

Αναχωρήσεις: Κρουαζιέρα Πασχαλινή 24 Απριλίου - 10 Μαϊου, 2011

Πληροφορίες & Κρατήσεις: Η κρουαζιέρα διοργανώνεται από καταξιωμένο συνεργάτη στον τομέα των Κρουαζιερών ανά τον κόσμο. Ζητήστε μας το πρόγραμμα με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές. Απαραίτητη προϋπόθεση να μας αφήσετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλ. επικοινωνίας) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr