Κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική με το Oasis of the Seas

Επτά διανυκτερεύσεις σε ένα πολυτελές πλωτό ξενοδοχείο πέντε αστέρων, από τα εντυπωσιακότερα επιτεύγματα της σύγχρονης ναυπηγικής. Το Oasis Of The Seas είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, με εντυπωσιακούς χώρους και εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών. Απολαύστε μια μοναδική κρουαζιέρα και επωφεληθείτε από έκπτωση €100 μέχρι 21 Φεβρουαρίου 2011.


Τι θα δούμε

Κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική με το Oasis of the SeasΝασσάου, Μπαχάμες: Το Νασάου, πρωτεύουσα των Νησιών των Μπαχαμών, βρίσκεται στο νησί Νιού Πρόβιντενς. Διατηρώντας το ξεχωριστό μίγμα της διεθνούς γοητείας και της τροπικής γαλήνης, οι επισκέπτες είναι ελεύθεροι να κάνουν τα πάντα ή απολύτως τίποτα. Το 1718 ανακηρύχθηκε αποικία του στέμματος, κι έτσι εύκολα παρατηρείτε τη βρετανική επιρροή. Αλλά η ανάμιξη της αποικιακής και τις δυτικοαφρικανικής επιρροής είναι αυτό που κάνει τις Μπαχάμες τόσο ξεχωριστές. Για απαράμιλλη θέα, ανεβείτε στη Μεγάλη Σκάλα της Βασίλισσας προς το Φορτ Φινκάστλ ή κατευθυνθείτε στο γειτονικό Παραντάιζ Άιλαντ, ιδανικό μέρος για κολύμβηση ή ελεύθερη κατάδυση.

Σάρλοτ Αμαλί, Σεν Τόμας: Το ειδυλλιακό νησί του Σεν Τόμας είναι φημισμένο για τις όμορφες παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά του. Ωστόσο, αυτό το καταπληκτικό νησί της Καραϊβικής επίσης έγινε γνωστό και για την αγορά αφορολόγητων ειδών. Αναζητήστε αφορολόγητα είδη στα πάντα, από ποτά μέχρι εισαγόμενες κινέζικες πορσελάνες, διαμάντια και κρύσταλλα.

Κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική με το Oasis of the SeasΦίλιπσμπουργκ, Σεν Μάαρτεν: Το ξεχωριστό νησί της Καραϊβικής, Σεν Μάαρτεν, κυβερνάται από δύο ανεξάρτητες πολιτείες, και παρότι κάθε μισό του νησιού είναι διαφορετικό, οι κάτοικοι ζουν αρμονικά. Η ολλανδική πρωτεύουσα του Φίλιπσμπουργκ είναι ο παράδεισος για αγορές, με φανταστική επιλογή από μαγαζιά και μπουτίκ στους λιθόστρωτους δρόμους και τα στενά σοκάκια.

Φορτ Λοντερντέηλ, Φλόριντα: Το Φορτ Λοντερντέηλ έχει να περηφανευτεί για μια ζωντανή παραλία, απέραντες χρυσαφένιες ακρογιαλιές, εμπορικά κέντρα και νυχτερινή ζωή γεμάτη ένταση. Γνωστό και ως «Βενετία της Αμερικής» λόγω των 480 χιλιομέτρων υδάτινων διαύλων του, αποτελεί πράγματι το στολίδι της Χρυσής Ακτής της Φλόριντας.

Τιμή κρουαζιέρας

Κρουαζιέρα στην Ανατολική Καραϊβική με το Oasis of the Seas→ το άτομο σε δίκλινη καμπίνα με βεράντα €3000.

Περιλαμβάνονται: 7νυχτη κρουαζιέρα με πλήρη διατροφή, αεροπορικό εισιτήριο (οικονομικής θέσης), μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5* στο Μαϊάμι πριν την κρουαζιέρα (χωρίς πρωινό), όλες τις μεταφορές, λιμενικούς & αεροπορικούς φόρους, φιλοδωρήματα στο κρουαζιερόπλοιο

Αναχωρήσεις: Κρουαζιέρα Πασχαλινή 23 - 30 Απριλίου, 2011

Πληροφορίες & Κρατήσεις: Η κρουαζιέρα διοργανώνεται από καταξιωμένο συνεργάτη στον τομέα των Κρουαζιερών ανά τον κόσμο. Ζητήστε μας το πρόγραμμα με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα σας φέρουμε σε επαφή με τους διοργανωτές. Απαραίτητη προϋπόθεση να μας αφήσετε τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, τηλ. επικοινωνίας) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr