Εκδρομές για ιππασία στην Ελλάδα όλο το χρόνο

Αποδράστε από την καθημερινότητα, ελάτε κοντά στη φύση και διασχίστε γραφικά μονοπάτια πάνω στη ράχη ενός αλόγου. Πάντα με τη βοήθεια ειδικών, μπορείτε να απολαύσετε 1- 2 ώρες τουριστικής ιππασίας με την οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους σας, στις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, στην Ευρυτανία, την Ορεινή Ναυπακτία, τα Ζαγοροχώρια, τα Τζουμέρκα, τα Περτουλιώτικα λιβάδεια. Διαβάστε πληροφορίες, τιμές και προτάσεις που θα σας ξεσηκώσουν!


Ιππασία στο χωριό Κορυσχάδες-Ευρυτανία

Εκδρομές για ιππασία στην Ελλάδα όλο το χρόνοΣτα περίχωρα του γραφικού χωριού, τα φιλικά άλογα με τη βοήθεια συνοδού για τους μικρότερους ιππείς διασχίζουν γραφικά μονοπάτια στις όχθες του Καρπενησιώτη και φθάνουν στο εντυπωσιακό γεφύρι των Κορυσχάδων. Ιδανικό για μεγάλους και παιδιά. Σημείο συνάντησης είναι το Κέντρο Τουριστικής Ιππασίας «SALOON», στο 3οχλμ Καρπενησίου-Προυσού και η διάρκεια δραστηριότητας είναι 1 ώρα. (Τιμή: 25€ το άτομο βόλτα 1 ώρας- 15€ το άτομο για βόλτα 10΄ με συνοδό)


Ιππασία στον Εύηνο-Ορ.Ναυπακτία

12 υπέροχα άλογα, και pony για τα μικρά παιδιά, σας περιμένουν μαζί με τους έμπειρους εκπαιδευτές της Trekking Hellas, για να σας μάθουν τα μυστικά της ιππασίας. Ακολουθήστε το μονοπάτι στο πευκοδάσος του Τρίκορφου ή χαρείτε τη θέα από τις όχθες του ποταμού Εύηνου. Η διάρκεια προγράμματος είναι 1-2 ώρες. (Τιμή: 35€ το άτομο για μεγάλη βόλτα - 20€ το άτομο μικρή βόλτα ή μάθημα ιππασίας 1 ώρα)

Ιππασία στο Μεγάλο Πάπιγκο-Ζαγοροχώρια

Εκδρομές για ιππασία στην Ελλάδα όλο το χρόνοΔοκιμάστε ιππασία στα μονοπάτια των Ζαγοροχωρίων. Διαδρομές σε καταπράσινες περιοχές με θέα τις επιβλητικές βραχώδεις πλαγιές της Αστράκας. Έμπειρη συνοδός θα σας συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της βόλτας σας, θα σας ξεναγήσει στη περιοχή αλλά θα σας μυήσει και στα μυστικά της ιππασίας. Μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ηλικίες. ;Διάρκεια διαδρομής 1 ώρα περίπου. (Τιμή: 20€ το άτομο)


Ιππασία στα Περτουλιώτικα λιβάδια

Ιππασία, μια δραστηριότητα για όλη την οικογένεια, γίνεται με τη συνοδεία έμπειρων οδηγών και με ήρεμα, ντόπιας φυλής άλογα, στα ατελείωτα Περτουλιώτικα Λιβάδια, σε οργανωμένες διαδρομές στο καταπράσινο περιβάλλον της περιοχής. Β διάρκεια διαδρομής κυμαίνεται από μισή ή μία ώρα. (Τιμή: μισή ώρα: 22€/ άτομο - μία ώρα: 33€/ άτομο).

Ιππασία στα Τζουμέρκα

Εκδρομές για ιππασία στην Ελλάδα όλο το χρόνοΔοκιμάστε ιππασία στα μονοπάτια των Τζουμέρκων. Διαδρομές στις όχθες του ποταμού Άραχθου, μέσα στο πράσινο. Έμπειρος συνοδός θα σας συνοδεύσει κατά τη διάρκεια της βόλτας σας, θα σας ξεναγήσει στη περιοχή αλλά θα σας μυήσει και στα μυστικά της ιππασίας. Μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ηλικίες, από 6 ετών. Διάρκεια διαδρομής 1 ώρα περίπου. (Τιμή: 20€ το άτομο).


Γενικές πληροφορίες

√ Ανάλογα με την κάθε εκδρομή, απαιτείται ελάχιστος αριθμός 4 συμμετοχών.

√ Ανάλογα με την κάθε εκδρομή, υπάρχει κατώτατο όριο ηλικίας και απαιτείται συνοδεία γονέων.

Πληροφορίες/ κρατήσεις: Πατήστε εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr