Όταν προσεγγίζετε το λιμάνι του Πειραιά, το μαγευτικό κρουαζιερόπλοιο MSC MUSICA σας καλωσορίζει καταλαμβάνοντας ολόκληρη την προβλήτα, ενσαρκώνοντας την πολυτέλεια και την κομψότητα. Με τις εντυπωσιακές του διαστάσεις και την επιβλητική παρουσία του, το MSC MUSICA αναδεικνύεται σαν πλωτό μεγαθήριο που σας καλεί να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Το MSC MUSICA είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή κρουαζιερόπλοια που ανήκουν στην MSC Cruises. Με μήκος περίπου 294 μέτρων και πλάτος περίπου 32 μέτρων, το πλοίο αποπνέει μεγαλοπρέπεια, διατηρώντας όμως την αίσθηση αρμονίας και κομψότητας. Στα 16 εντυπωσιακά καταστρώματά του, οι επιβάτες μπορούν να ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο ποικιλία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών. 

musica3

Φέτος λοιπόν, κάθε Κυριακή, από Μάιο ως Οκτώβριο, το υπέροχο αυτό κρουαζιερόπλοιο θα διαπλέει το Αιγαίο και θα το θαυμάσετε σε πολλά σημεία. Όμως, μη χάσετε την ευκαιρία να το γνωρίσετε από κοντά και να ταξιδέψετε με αυτό, καθώς αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή σε σχέση ποιότητας- τιμής! Επιλέξαμε για εσάς τη δημοφιλέστερη για αυτό το καλοκαίρι κρουαζιέρα στους Αγίους Τόπους, που συνδυάζει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, την Ελλάδα την Κύπρο και το Ισραήλ σε ένα ιδανικό δρομολόγιο. Με αφετηρία τον Πειραιά, προσεγγίζει τη Σαντορίνη, προσφέροντας μια μέρα στον παράδεισο των Κυκλάδων με εκπληκτική θέα στον ηφαιστειακό κρατήρα και το απέραντο γαλάζιο. Επόμενο λιμάνι, το Κουσάντασι (Έφεσος), Τουρκία. Η Αρχαία Έφεσος είναι αναμφισβήτητα ένας αρχαιολογικός θησαυρός της Ανατολής. Τρίτος σταθμός, η Χάιφα, η πολυπολιτισμική πόλη του Ισραήλ με την εντυπωσιακή ακτή και την πνευματική αύρα. Ένας συνδυασμός πολιτισμού, γαστρονομίας και όμορφης παραλίας στην πόλη που σας καλεί να την ανακαλύψετε. Συνεχίζουμε για τη Λεμεσό, στην Κύπρο, την αρχαία πόλη με τη μοναδική ένωση αρχαιότητας και μοντέρνας πολυτέλειας. Απολαύστε την εκλεκτή κουζίνα, τις ηλιόλουστες παραλίες το ιστορικό κέντρο,το κάστρο της. Επιστρέφουμε Ελλάδα και κάνουμε στάση στην εμβληματική Μύκονο, όπου η παραδοσιακή κυκλαδίτικη ομορφιά συναντά την ζωντανή νυχτερινή ζωή.

musica4Η εμπειρία κρουαζιέρας με το MSC MUSICA είναι η απόλυτη ευκαιρία να ανακαλύψετε νέα μέρη, να απολαύσετε εξαιρετική γαστρονομία και να απορροφήσετε τον πλούτο των πολιτισμών και των τοπίων που θα συναντήσετε. Με κάθε λεπτομέρεια σχεδιασμένη για να προσφέρει την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, το MSC MUSICA είναι ένα πλωτό κόσμημα που συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια και την αίσθηση της περιπέτειας. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τα πιο όμορφα λιμάνια και προορισμούς με άνεση και στυλ.

Το MSC Musica είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο τάξης Musica class που κατασκευάστηκε το 2006. Με περίπου 1.275 καμπίνες, το MSC MUSICA προσφέρει άνεση και πολυτέλεια στους επιβάτες του.Αυτό που συναρπάζει από την πρώτη στιγμή που επιβιβάζεστε στο πλοίο  είναι το κεντρικό Φουαγιέ που αποτελείται από τριών διαφορετικών επιπέδων καταρράκτες το οποίο καταλήγει σε μια πισίνα από κρυστάλλινο δάπεδο. Οι ειδικά σχεδιασμένοι χώροι του κρουαζιερόπλοιου είναι έτοιμοι να μετατρέψουν το ταξίδι σας σε μία ξεχωριστή εμπειρία. Χώροι όπως το σαλόνι Crystal όπου μπορείτε να χορέψετε με την συνοδεία μπάντας, το σαλόνι Hanava Club cigar, οι χώροι δοκιμής κρασιών, το καζίνο Sanremo και οι ζωντανές παραστάσεις στο εκπληκτικό θέατρο La Scala.

musica6Η γαστρονομία στο κρουαζιερόπλοιο είναι εξαιρετική, εγγυημένη από τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής κάθε πιάτου. Απολαύστε γευστικές ιταλικές γκουρμέ σπεσιαλιτέ στο Il Giardino, ανακαλύψτε τις αυθεντικές ιταλικές πίτσες με πληθώρα γευστικών επιλογών και απολαύστε γεύσεις της ανατολής στο Kaito Sushi Bar.

Οι επιβάτες μικρότερης ηλικίας έχουν τους δικούς τους ξεχωριστούς χώρους για να περάσουν το ταξίδι τους διασκεδάζοντας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η ξεχωριστή πισίνα για παιδιά, τα Kids & Teen Club με διαμορφωμένα προγράμματα διασκέδασης ανά ηλικία και η παιδική χαρά.

musica5

Για την περίοδο αυτή μπορείτε να βρείτε τιμές από:

Κατ’ άτομο σε δίκλινη εσωτερική από 609€, σε δίκλινη εξωτερική από 759€, σε δίκλινη με μπαλκόνι από 909€ και σε σουίτα από 1.659 €

Πληροφορίες/ κρατήσεις: Ταξιδεύουμε πάντα με τους ειδικούς, την Ελένη, τον Μιχάλη και την Αθηνά, της ομάδας allCruises.gr . Θα σας ενημέρωσουν με κάθε λεπτομέρεια και θα σας καθοδηγήσουν στις ομορφότερες θάλασσες του κόσμου. 

Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 65, ΤΚ 11521, Αθηνα
Τηλ. +30 211 750 77 77
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 - 19:00
Σάββατο: 10:00 - 14:00

Ενδεικτικά ωράρια

Day 1

Port: Piraeus (Athens), Greece

Arrival: -

Departure: 10:00 PM

Day 2

Port: Santorini, Greece

Arrival: 08:00 AM

Departure: 06:00 PM

Day 3

Port: Kusadasi, Turkey

Arrival: 08:00 AM

Departure: 06:00 PM

Day 4

Port: At sea

Arrival: -

Departure: -

Day 5

Port: Haifa (Jerusalem), Israel

Arrival: 06:00 AM

Departure: 10:00 PM

Day 6

Port: Limassol, Cyprus

Arrival: 08:00 AM

Departure: 03:00 PM

Day 7

Port: Mykonos, Greece

Arrival: 04:00 PM

Departure: 11:59 PM

Day 8

Port: Mykonos, Greece

Arrival: 12:01 AM

Departure: 02:00 AM

Day 8

Port: Piraeus (Athens), Greece

Arrival: 08:00 AM

Departure: -

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr