Η «Βασίλισσα της Μεσογείου» και «στέμμα» του στόλου της Costa Cruises,  βάζει πλώρη για τις ακτές της Μεσογείου και της Ιβηρικής, ξεκινώντας εβδομαδιαία δρομολόγια, με αναχωρήσεις κάθε Σάββατο από τη Σαβόνα και δυνατότητα επιβίβασης και από τη Μασσαλία ή τη Βαρκελώνη.

H «Βασίλισσα της Μεσογείου» και «στέμμα» του στόλου της Costa Cruises, βάζει πλώρη για τις ακτές της Μεσογείου και της Ιβηρικής, ξεκινώντας εβδομαδιαία δρομολόγια, με αναχωρήσεις κάθε Σάββατο από τη Σαβόνα και δυνατότητα επιβίβασης και από τη Μασσαλία ή τη Βαρκελώνη. To νέο «κόσμημα» του στόλου της Costa Cruises είναι το μεγαλύτερο Ιταλικό κρουαζιερόπλοιο με πραγματικά εντυπωσιακές διαστάσεις: μήκος 306 μ., πλάτος 37,2 μ., βάρος 132.500 τόνους, μέγιστο αριθμό 4.947 επιβατών και 1.253 μέλη πληρώματος, προσφέρει διαμονή σε 1.862 καμπίνες, που είναι διακοσμημένες με ιδιαίτερο και εκλεπτυσμένο στιλ.

Η κατασκευή του κρουαζιερόπλοιου ανατέθηκε στα ναυπηγεία Fincantieri, το μεγαλύτερο ναυπηγείο της Ευρώπης, με τη συνεργασία 400 προμηθευτών (κατά κύριο λόγο Ιταλικών εταιριών), 1.000 ναυτεργατών και 2.500 υπαλλήλων, σε μια επένδυση που ανήλθε σε περίπου 550 εκατομμύρια ευρώ.

Ιταλική φινέτσα, ιταλικό στιλ, κορυφαία γαστρονομία, μοναδικά έργα τέχνης, εξαιρετικό shopping...

Costa DiademaΜεγαλύτεροι χώροι, περισσότερη άνεση, καμπίνες με εσωτερική επικοινωνία και άμεση θέα στη θάλασσα, παραπέμπουν σε ένα υπερσύγχρονο, πλωτό παραθεριστικό κέντρο. Οι καινοτομίες της ναυαρχίδας της Costa Cruises είναι οι νέες γαστρονομικές και οινικές απολαύσεις σε καινούρια θεματικά εστιατόρια, όπως η Vinoteca Gran Duca di Toscana, με επιλεγμένες προτάσεις 80 διαφορετικών ετικετών από 50 Ιταλικά οινοποιεία, η μπυραρία Dresden Green Pub, το Ιαπωνικής κουζίνας εστιατόριο Teppanyaki, η Pizzeria στην ομώνυμη «πλατεία της πίτσας» και η Gelateria Amarillo. Επίσης, στις ψυχαγωγικές επιλογές έχει προστεθεί το Country Rock Club, ένας χώρος με κλασική ροκ μουσική και η αίθουσα Star Laser, με πολλά διαδραστικά παιχνίδια με λέιζερ που θα ενθουσιάσουν τους νεαρούς επιβάτες, όπως και το 4D Cinema.

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν τον ήλιο, τη θάλασσα και υπέροχη πανοραμική θέα, το πλοίο διαθέτει ένα εξωτερικό χώρο περιπάτου με καμπάνες, που εκτείνεται σε μήκος 500 μ. Στο 5ο κατάστρωμα, η Promenade είναι ιδανική για περίπατο, προσφέροντας την αίσθηση ότι βρίσκεται κανείς σε μια όμορφη Ιταλική παραλία, με μπαρ και εστιατόρια.

Costa DiademaΚαι φυσικά, επειδή το ταξίδι είναι άρρηκτα συνυφασμένο με την αναζωογόνηση, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τρεις πισίνες, αλλά και το μεγαλύτερο κέντρο ευεξίας από οποιοδήποτε άλλο πλοίο του στόλου, επιφάνειας 6.200 μ.. Το πολυτελές Samsara Spa σε 4 επίπεδα, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς και αναζωογόνησης, πισίνα για θαλασσοθεραπεία, σάουνα, ατμόλουτρα, σολάριουμ, γυμναστήριο, αλλά και ειδικό γαστρονομικό μενού.

Οι λάτρεις των αγορών θα εντυπωσιαστούν από την αγορά Portobello, που καταλαμβάνει επιφάνεια 1100 τετρ. μ. με πολυτελή καταστήματα επώνυμων ειδών αλλά και outlets.

Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις 2015

Τo Costa Diadema θα πραγματοποιεί εβδομαδιαίες κρουαζιέρες με προορισμό τα λιμάνια της Μασσαλίας, της Βαρκελώνης, της Πάλμα ντε Μαγιόρκα, της Νάπολης και της Λα Σπέτσια (Φλωρεντία), προσφέροντας την ευκαιρία στους επιβάτες να επισκέπτονται μερικές τις δημοφιλέστερες πόλεις της Μεσογείου. Οι τιμές ξεκινούν από € 319 (εσωτ. Καμπίνα).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 210 3259900 ή περιηγηθείτε στο www.orangecruises.gr

Θαυμάστε το COSTA DIADEMA πατώντας εδώ

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr