Η ΕΛΠΑ κοντά στον ταξιδιώτηΧρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες δίνει η ΕΛΠΑ σε όλους τους αυτοκινητιστές οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν σε Ελλάδα και εξωτερικό με το αυτοκίνητό τους. Το Τουριστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις εθνικές λέσχες τουρισμού σε όλες τις χώρες του κόσμου για την ενημέρωση και διαρκή πληροφόρηση των ταξιδιωτών.

Η τηλεφωνική υπηρεσία της ΕΛΠΑ για τουριστικές πληροφορίες εσωτερικού και εξωτερικού 901-124-1600, 901-124-1600 λειτουργεί καθημερινά από τις 08.00 έως τις 15.00 (εκτός Σαββατοκύριακου) και δίνει απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τον τουρισμό και τα ταξίδια.

Τέτοιες ερωτήσεις μπορεί να είναι πληροφορίες για ξενοδοχεία, δρομολόγια πλοίων, τραίνων, αεροπλάνων, κατάσταση του οδικού δικτύου, χιλιομετρικές αποστάσεις, τελωνειακές διατυπώσεις, αρχαιολογικοί χώροι, μουσεία, θέατρα, αξιοθέατα κλπ.

Πολλές φορές όμως καλείται να απαντήσει και σε ερωτήσει άσχετες με θέματα Τουρισμού. Και βεβαίως το κάνει, όποτε μπορεί, με μεγάλη ευχαρίστηση. Θέλετε να μάθετε για κάποια αντιπροσωπεία αυτοκινήτου; Θέλετε να βρείτε κάποιο γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων; Έχετε κάποια υπόθεση και δεν ξέρετε σε ποια δημόσια υπηρεσία να απευθυνθείτε; Σας ενδιαφέρουν τα σπήλαια, τα μοναστήρια ή τα αθλητικά κέντρα; Δεν γνωρίζετε το τηλέφωνο μιας ξένης πρεσβείας; Δεν έχετε παρά να καλέσετε τα τηλέφωνα 901-124-1600, 901-124-1600 για να ενημερωθείτε σχετικά.

Πληροφορίες και στην ιστοσελίδα www.elpa.gr

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr