Η Swiss κέρδισε και πάλι διάφορες σημαντικές διακρίσεις  σε έρευνα του Γερμανικού περιοδικού “Business Traveller Magazine”. Η Swiss κέρδισε και πάλι διάφορες σημαντικές διακρίσεις σε έρευνα του Γερμανικού περιοδικού "Business Traveller Magazine".

Οι αναγνώστες του περιοδικού ανέδειξαν την Swiss ως την καλύτερη εταιρεία για προορισμούς από και προς την Βόρεια και Νότια Αμερική.

Επίσης βραβεύθηκε για την ανανεωμένη Business Class στις διηπειρωτικές πτήσεις και θριάμβευσε για πέμπτη συνεχή χρονιά ως καλύτερη αεροπορική εταιρεία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην ίδια έρευνα, το αεροδρόμιο της Ζυρίχης αναδείχθηκε ξανά σαν το καλλίτερο από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr