Το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης, θα επιτρέπει transit επιβάτες από 02 Ιουνίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους επιβάτες που μπορούν να αποβιβαστούν στη Σιγκαπούρη ως τελικό προορισμό, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα παρακάτω επίσημα link.

Singapore Government
https://www.gov.sg/article/covid-19-travel-restrictions-for-foreign-visitors-entering-singapore
Changi Airport
https://www.changiairport.com/corporate/media-centre/newsroom/COVID-19.html

Ταξιδέψτε στη Σιγκαπούρη με την κορυφαία πολυβραβευμένη Singapore Airlines ή τη θυγατρικής της SCOOT και απολαύστε αεροπορικά ταξίδια υψηλών προδιαγραφών.

Πατήστε τον σύνδεσμο για Δρομολόγια Singapore Airlines και εδώ για Δρομολόγια SCOOT

Επίσημος αντιπρόσωπος για Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία: Asian Aviation, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 501, 16341 Ηλιούπολη.

Singapore Airlines/ Scoot / Asian Aviation
Τηλ. 210 9942567
Τηλ. Κύπρου: 22766200
Fax. 210 9942587
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.asianaviation.co

 

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr