Lufthansa

O καινούριος χρόνος ξεκινά με νέα δρομολόγια από τη Lufthansa, στα πλαίσια της επέκτασης του παγκόσμιου δικτύου της. Από 28 Μαρτίου 2010 η Lufthansa εγκαινιάζει στο θερινό της πρόγραμμα 2 νέα, απευθείας δρομολόγια, προς/από Ντύσσελντορφ και Στουτγκάρδη.

Η απευθείας πτήση προς/από Ντύσσελντορφ θα εκτελείται 5 φορές την εβδομάδα, εκτός Τρίτης και Πέμπτης.


Αριθμός Πτήσης  Δρομολόγιο            Ώρα αναχώρησης         Ώρα άφιξης

LH3377               Αθήνα - Ντύσσελντορφ              15.15                        17.55
LH3376               Ντύσσελντορφ - Αθήνα              10.05                        14.20

Η απευθείας πτήση Αθήνα - Στουτγκάρδη θα εκτελείται μόνο Σαββατοκύριακα

Αριθμός Πτήσης  Δρομολόγιο            Ώρα αναχώρησης         Ώρα άφιξης

LH3387              Αθήνα - Στουτγκάρδη                  15.55                        18.05

LH3386              Στουτγκάρδη - Αθήνα                  11.15                        15.15

Για το λανσάρισμα των νέων αυτών πτήσεων, η Lufthansa επιφυλάσσει μια ενδιαφέρουσα έκπληξη στα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης της Lufthansa PartnerPlusBenefit. Όσοι συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σε αυτές τις πτήσεις και για το διάστημα από 28 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλούς πόντους στο λογαριασμό Miles & More. 

Μπείτε στο www.lufthansa.com και εγγραφείτε στο μηνιαίο newsletter της Lufthansa. Ενδιαφέροντα νέα, ειδήσεις και προσφορές θα αποστέλλονται στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, προκειμένου να οργανώνετε άνετα και γρήγορα το επόμενο ταξίδι σας.

H Lufthansa εκτελεί τρία δρομολόγια καθημερινά από Αθήνα προς Μόναχο και τρία δρομολόγια προς Φρανκφούρτη. Η Lufthansa σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του ομίλου εξυπηρετεί 254 προορισμούς σε 101 χώρες σε 4 ηπείρους μέσω των κόμβων τους στις Βρυξέλλες, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο (Heathrow), το Μόναχο, τη Βιέννη και τη Ζυρίχη.

Ένα portal γεμάτο ταξίδια! Διαβάστε αφιερώματα, ανακαλύψτε προσφορές και κάνετε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων & ξενοδοχείων μέσα από τις καλύτερες προτάσεις διακοπών!

-----------------------------------------------

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του διαχειριστή του portal www.travelpassion.gr